Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

10.141 keer bekeken

De 5 beste erotische boeken die je gelezen moet hebben!

13 december 2016,

geschreven door

Heb je genoten van Vijftig Tinten Grijs? Boeken met uitgebreid beschreven seksscènes zijn bij vrouwen een enorm succes. We zitten massaal op de bank te genieten van een zinderend liefdesverhaal, weliswaar met rode oortjes. Op zoek naar een nieuwe erotische bestseller? Wij hebben de beste erotische boeken voor jullie op een rijtje gezet.

1. Getrouwd Met Een Miljonair-serie – Jennifer Probst

erotisch-boek
De Getrouwd Met Een Miljonair-serie is geschreven door de Amerikaanse Jennifer Probst. Het is een vierdelige serie bestaande uit Het huwelijkscontract, De Huwelijksval, De Huwelijkskans en De Huwelijksdeal. De boeken zijn een mengeling van een ontspannende chicklit en de Vijftig Tinten-trilogie. Wie even zijn gedachten op nul wil zetten, zal met plezier in deze serie wegduiken.

Het Huwelijkscontract gaat over miljonair Nicholas Ryan en Alexa McKenzie, die een boekwinkeltje runt. Nicholas moet trouwen om zijn vaders bedrijf te erven. Als hij ontdekt dat de jeugdvriendin van zijn zus in financiële moeilijkheden zit, doet hij haar een gewaagd aanbod: een huwelijkscontract met een aantal strikte regels. Zal het contract standhouden of komt er meer om de hoek kijken?

De Huwelijksval gaat over de onweerstaanbare miljonair Michael Conte die een nepverloofde zoekt. Hij vraagt de vurige Maggie Ryan ten huwelijk en belooft niet meer te flirten met Maggies beste (en getrouwde) vriendin Alexia. Eenmaal in Italië spatten de vonken tussen Michael en Maggie ervan af.

In De Huwelijkskans lees je over Carina Conte die al sinds haar tienerjaren hevig verliefd is op Max Gray, de beste vriend van haar broer Michael. Op een conferentie beleven ze een spannende onenightstand, waar ze worden betrapt door de moeder van Carina. Volgens de traditionele Italiaanse familiecode moeten ze trouwen. Max is doodongelukkig en Carina is furieus door dit gedwongen huwelijk. Maar Max weet nog niet wat woede met een vrouw doet.

Het laatste deel van de serie – De Huwelijksdeal – gaat over Julietta Conte die zich volledig verliest in haar carrière. De aantrekkelijke Sawyer Wells doet haar een voorstel dat de familiezaak tot een groot succes kan maken, maar ze blijft op haar hoede. Sawyer is vastbesloten om de zakelijke Julietta te laten ontdooien en het kost haar steeds meer moeite om hem te weerstaan.

2. Geheim Verlangen – Maya Banks

erotisch-boek
Geheim verlangen is het eerste deel van de Ademloos-trilogie van Maya Banks. Het is een erotische roman waar de vonken van de bladzijden springen. Het boek gaat over Gabe Hamilton die gewend is om alles te krijgen. Geld, vrouwen: alles. Sinds hij Mia Crestwell de balzaal van het Bentley Hotel in zag lopen, kon hij zijn ogen niet van haar afhouden. Alleen is Mia het zusje van zijn beste vriend en dus een verboden vrucht. Al jaren heeft hij geprobeerd om haar verleiding te weerstaan. Maar Gabe vindt dat de tijd rijp is en doet Mia een voorstel. Ze ondertekent een contract zodat Gabe haar geheel in zijn bezit heeft. Niemand mag hier iets van weten. Mia gaat werken voor Gabe en hij laat haar niet meer gaan. De relatie tussen Gabe en Mia is intens en gepassioneerd, totdat hun geheime affaire onthult dreigt te worden. Houdt de relatie stand of moeten de twee elkaar noodgedwongen verlaten?

3. Op Een Naakte Huid & Smeken Om Meer – Sarah Mayberry en Crystal Green

erotisch-boek
De boeken Op Een Naakte Huid en Smeken Om Meer behoren tot de bouquet reeks van uitgeverij Harlequin. De twee verhalen zijn gebundeld in een boek. Als eerste lees je over soapster Mac Harrison die de hoofdrol speelt in een erotisch script. Hij komt voor in al de erotische dromen van zijn vrouwelijke kijkers, ook in die van Grace, de schrijfster van het script. In haar dromen vervult Mac al haar seksuele verlangens en fantasieën. Maar wordt die droom ook werkelijkheid? Mac blijkt in het echt nog veel heter te zijn dan in haar fantasieën en is bereid ze stuk voor stuk te vervullen.

Smeken om meer van Crystal Green gaat over Juliana en Tristan. Juliana doet in Japan research voor een boek over erotiek en seks. Als ze langs de donkere steegjes van een rosse buurt van Tokio loopt, botst ze tegen een man op. Als iemand haar mee kan voeren naar de wereld van grenzeloos genot en passie, is het deze man genaamd Tristan. Ze kent hem omdat ze ooit een verboden liefde met hem heeft beleefd. Ze durft hem nu te smeken om meer.

4. Louter Lust – Lydia Rood

erotisch-boek
Louter Lust van Lydia Rood is een bundel met veertien erotische verhalen. Rood is een van de eerste schrijfsters die onder haar eigen naam erotische fantasieën beschreef. In Louter lust lees je erotische verhalen zonder literaire pretentie. Het is een boek dat prikkelt en iedereen herkent er wel een verhaal van zichzelf in. Hoewel het allemaal korte verhalen zijn, schrijft Rood het zo dat je er toch helemaal in zit. Een passage uit het boek: ‘Ze schoof haar broekje iets omlaag, om haar heupen te kunnen insmeren. Ze deed het met lange streken van haar onderrug naar haar navel, met twee handen tegelijk. Daarna begon ze aan haar schouders, die leken te blozen van de felle zon. Ze wreef ze liefdevol in, met kleine draaiende bewegingen. Keek hij?’.

5. Kom Bij Me – Rachel Gibson

erotisch-boek
Het erotische boek Kom Bij Me is geschreven door Rachel Gibson. Het boek wordt door de uitgeverij omschreven als zwoel en zinderend sensueel. Dat belooft dus wat. Het verhaal gaat over Stella die door haar baas wordt lastig gevallen in de nachtclub waar ze werkt. Net wanneer het lijkt dat ze niet aan hem kan ontsnappen, verschijnt er een onverwachte redder in nood. Hij (Beau) brengt haar nieuws die haar hele leven op de kop zet. Beau kreeg van haar halfzus Sadie de opdracht om Stella op te sporen. Binnen de kortste keren zijn ze samen onderweg naar Sadie die Stella nog nooit heeft ontmoet en eerder niets van haar liet horen. Beau is niet het meest charmante gezelschap en is niet erg sociaal. De botsende karakters zorgen voor erotische spanning in het verhaal. Daar komt bij dat Beau al maanden celibatair leeft, wat hem tot nu toe vrijwel probleemloos afging totdat de sexy en onuitstaanbare Stella zijn pad kruiste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

13.648 keer bekeken

Geschreven door

Als je het tijdens de coronacrisis niet hebt gedaan, doe je het vast in de zomervakantie wel: klussen! Veel mensen besteden hun extra vrije uurtjes graag om het huis op te knappen. Eindelijk die houten planken schuren, de ramen lappen met een lekker …
13.648 keer bekeken