Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.328 keer bekeken

Beestachtig genieten met Panthra!

4 oktober 2022,

geschreven door

Ben je wel eens een beest in de slaapkamer genoemd? Of kun je nog wel een zetje gebruiken om beestachtig te genieten? Dan is het merk Panthra zeker het bekijken waard! De collectie van Panthra bestaat uit 10 verschillende toys om het beest in jou te ontketenen en je te laten brullen van plezier. Panthra heeft voor ieder van wils en is een unieke aanwinst in elk nachtkastje. 

Panthra

Panthra is ontworpen met het krachtige en slanke uiterlijk van de luipaard in gedachten en neemt je mee naar de wildlife van de savanne in Afrika. Alle producten uit de collectie zijn voorzien van een prachtige luipaardprint en ogen krachtig, chic en sexy tegelijk. Met de meegeleverde heup- en schoudertas, voorzien van bijpassende print, kun je je speeltjes discreet met je mee dragen. Ontdek jouw wilde kant en open de jacht in de slaapkamer!

“Alle producten uit de collectie zijn voorzien van een prachtige luipaardprint en ogen krachtig, chic en sexy tegelijk.”

Panthra Asha Lipstick vibrator

De Asha lipstick vibrator is vermomd als een lipstick en heeft een compact formaat waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Bijvoorbeeld in het prachtige heuptasje dat je er gratis bij krijgt. De Asha is voorzien van een zijdezachte siliconen coating. De Asha is hierdoor volledig waterproof, zodat je dit speeltje ook onder de douche of in bad kunt gebruiken. De 10 vibratiestanden bestaan uit 3 snelheden en 7 verschillende patronen. Opladen doe je met de meegeleverde USB-kabel.

Panthra Zuna Koppel vibrator

Met de Zuna koppel vibrator beleven jij en je partner extra plezier tijdens het vrijen. Het speeltje wordt door de vrouw gedragen en is ontworpen om beide partners te stimuleren tijdens de penetratie. Het smalle uiteinde wordt in de vagina gebracht, terwijl het andere uiteinde haar clitoris stimuleert. Ook de man zal de vibraties goed kunnen voelen. De Zuna is voorzien van 10 vibratiestanden en is volledig waterproof.

Panthra Nayo Bullet Vibrator

Met de Nayo bullet vibrator kan je werkelijk alle kanten op! De compacte vibrator neem je eenvoudig met je mee en is speciaal ontworpen om al jouw favoriete plekjes gericht te stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan de clitoris, schaamlippen, de eikel of het perineum. De prachtige luipaardprint maakt het speeltje een sieraad voor elk nachtkastje. Na gebruik maak je de vibrator eenvoudig schoon met lauwwarm water en toycleaner.

Panthra Tania Vibrerende slip

Vinden jij en je partner het niet erg om af en toe even de ondeugende schoenen aan te trekken? De Tania vibrerende string is een aantrekkelijk speeltje voor koppels. De string is voorzien van een vakje waar de vibrator in kan worden geplaatst. Het wordt helemaal spannend wanneer je de draadloze afstandsbediening aan je partner overhandigt. Zo maak je van dat saaie diner ineens een spannende aangelegenheid! De vibrator is voorzien van 10 vibratiestanden, bestaande uit 4 snelheden en 6 patronen.

Panthra Maha Vibrerend eitje

Het Maha vibrerend eitje is een leuk speeltje voor koppels. Het eitje wordt vaginaal ingebracht en bedien je met behulp van de draadloze afstandsbediening. Zo kunnen jullie discreet genieten, waar jullie ook zijn, zelfs buitenshuis! Het eitje is voorzien van 10 vibratiestanden (4 snelheden en 6 patronen). Maak het eitje na elk gebruik goed schoon met lauwwarm water en toycleaner en berg hem weer op in het meegeleverde heuptasje.

Panthra Nila G-spot vibrator

Droom jij ervan om vaginaal tot een hoogtepunt te komen? Met de Nila vibrator stimuleer jij je G-spot met uiterste precisie. De G-spot vibrator heeft een gebogen en ronde kop die jouw G-spot moeiteloos weet te vinden. De Nila is eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB-oplaadkabel.

Wist je dat… je dit seksspeeltje ook kunt gebruiken voor stimulatie van de P-spot?

panthra

Panthra Shaka Wand vibrator

Masseer het lichaam of stimuleer jouw meest gevoelige plekjes met de Shaka wand vibrator! Deze multifunctionele toy kan gebruikt worden voor externe stimulatie of voor heerlijke ontspannende massages. De wand vibrator heeft een flexibele hals en bereikt zo zonder problemen elke plek op het lichaam. De wand vibrator is voorzien van een krachtige motor en de 10 vibratiestanden zijn eenvoudig te bedienen met de knoppen op het handvat. De Shaka wordt geleverd in een prachtige toilettas, uitgedost in de herkenbare Panthraprint en -kleur.

Panthra Zane Vaginaballetjes

De Zane vaginaballetjes bieden tal van voordelen voor je seksleven! Om de balletjes in te houden, zal je jouw bekkenbodemspieren moeten aanspannen. Wanneer je de balletjes vaker draagt, zullen deze spieren steeds sterker worden. De vagina voelt strakker aan en je zult meer gevoel ervaren tijdens de penetratie. Daarnaast doen sterkere bekkenbodemspieren wonderen voor je orgasme. Het hoogtepunt voelt vele malen intenser en krachtiger aan. De roterende balletjes geven tijdens het dragen daarnaast een aangename stimulatie. Draag de toy dagelijks gedurende 20 minuten voor het beste resultaat.

Panthra Kesia Buttplug set

Wil jij voor het eerst experimenteren met anale stimulatie of jezelf voorbereiden op anale seks? De Kesia buttplug set bevat 3 buttplugs in verschillende groottes. Op die manier kan je langzaam naar een grotere plug toewerken. Gebruik dit seksspeeltje met een anaal glijmiddel op waterbasis om het inbrengen en dragen van het speeltje comfortabel te maken.  Na gebruik dien je de buttplug grondig schoon te maken met lauwwarm water en een toycleaner.

Panthra Gato Kinky cadeauset

Verras je partner of een vriend(in) met de prachtige Gato kinky cadeauset. Deze 8-delige set bevat alles wat je nodig hebt wanneer je voor het eerst wil beginnen met kinky seks of BDSM. De set bestaat uit een vibrator, een buttplug, handboeien, enkelboeien, een flogger, een paddle, een masker en een halsband met riem. De boeien en de halsband zijn verstelbaar en voelen erg comfortabel aan. De set komt daarnaast samen met een handige opbergtas waar je alle speeltjes in op kunt bergen.

Laat Panthra jou binnenkort ook harder brullen? Welk speeltje spreekt jou het meest aan?

1 reactie

  1. Het beest in mij wil het vibrerende slipje winnen, omdat…die trillende slip mij in een wip naar de 7e hemel tript, en mijn wilde leeuwin pardoes verandert in een spinnende poes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.174 keer bekeken

Geschreven door

Door de tropische temperaturen waar ons land soms mee te maken heeft, neemt niet alleen de hitte in onze omgeving toe. Vanbinnen voel je het ook! Overal om je heen zie je meer bloot, kleding wordt strakker en kleiner. Met al dat moois om je heen, plu…
5.174 keer bekeken