Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.151 keer bekeken

Komt je vrouw niet klaar door penetratie? Gebruik een penisring!

28 december 2015,

geschreven door

Veel mensen vinden een gelijktijdig orgasme opwindend en intiem. Helaas komen vrouwen lang niet altijd klaar door penetratie van de vagina. Zelfs urenlange penetratieve seks biedt geen garanties voor een orgasme. Dat vrouwen niet klaarkomen door penetratie heeft lang niet altijd te maken met penetratietechniek of de afmetingen van de man zijn penis. In de meeste gevallen wordt de clitoris simpelweg onvoldoende gestimuleerd. Voor clitorale stimulatie door penetratie is tegenwoordig een uitstekend hulpmiddel verkrijgbaar, namelijk de moderne penisring!

Penisring voor vrouwelijk orgasme

Plusminus 70 procent van alle vrouwen komt niet klaar door enkel vaginale penetratie van de penis. Een groot deel van de vrouwen (en mannen) vindt dit geen probleem. Mondwerk, vingerwerk en vibrators zijn immers niet voor niets uitgevonden. De mensen die per se een gelijktijdig orgasme willen ervaren, kunnen de hulp van een trouwe vriend inschakelen. Deze vriend wordt ‘penisring’ genoemd. Moderne penisringen hebben namelijk allerlei features en functionaliteiten die ervoor zorgen dat de clitoris wordt gestimuleerd tijdens de penetratie.

Penisring met trilmotortje en clitorisstimulator

Voorheen hadden penisringen enkel een praktische functie voor mannen. Ze zorgen er namelijk voor dat het bloed niet (of minder snel) uit de zwellichamen stroomt, waardoor je een langdurigere erectie tot stand brengt. Tegenwoordig hebben penisringen (ook) een praktische functie voor de vrouw. Penisringen zijn namelijk steeds vaker verkrijgbaar met trilmotortje (vibrerende penisring) en clitorisstimulator (stimulerende penisring) die zeer gericht de clitoris stimuleren wanneer de man stoot. Zodoende wordt het makkelijker voor de man om een vrouw door penetratie tot een orgasme te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.736 keer bekeken

Geschreven door

Beste Talitha, ik zag laatst op de computer van mijn vriend dat hij naar gay porno kijkt. Hier kwam ik per ongeluk achter toen ik op zijn pc zat en hij weet niet dat ik dit weet. Ik durf er niks van te zeggen. Is het wel normaal…
10.736 keer bekeken