Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Een seksueel hoogtepunt bereiken door muziek? Met Lovense wel!

12 juni 2022,

geschreven door

Je hebt vast wel eens gehoord van vibrerende eitjes. Maar dit vibrerende ei van Lovense is extra speciaal. De Lovense Lush 3.0 kan je synchroniseren en laten meetrillen met jouw favoriete muziek op Spotify! Welk nummer zou nou voor het beste hoogtepunt zorgen? Dat zochten wij uit!

EasyToys en Lovense vinden hét ultieme seksnummer

Het vaste sextoy-testerpanel van EasyToys, heeft in samenwerking met fabrikant Lovense twee maanden lang het nieuwe slimme seksspeeltje aan een uitgebreide test onderworpen. De ‘Lovense Lush 3.0’ is via de telefoon te besturen en reageert onder meer op muziek. Om erachter te komen welke muziek het meest geschikt is voor het gebruik, zijn zestig nummers in tien verschillende genres door het testpanel beluisterd en beleefd.

Terwijl ‘Time’ van Hans Zimmer het prima doet als voorpret, is de nummer één ‘I want love’ van Jessie J hét nummer voor een intens, sensationeel hoogtepunt, blijkt uit het groot aantal sextoy-testers dat Jessie J op de eerste plaats zet.

“‘I want love’ van Jessie J blijkt hét nummer voor een intens, sensationeel hoogtepunt!”

De ‘Orgasm Top-10’

Uit het onderzoek komt naar voren dat het tempo van het nummer niet doorslaggevend is bij het maken van de selectie. “Al zorgt bepaalde muziek voor de juiste vibratie, het oor wil ook wat”, aldus één van de toytesters. Het panel lette tijdens het testen op drie verschillende elementen: helpt het nummer om in de stemming te komen en te blijven; zorgt het ritme voor een prettige trilling van het seksspeeltje; en stimuleert de muziek het bereiken van een hoogtepunt?

orgasme

Het brein in de juiste mood

Het meest favoriete nummer ‘I want love’ is volgens seksuoloog Eveline Stallaart een verrassende keuze: “Het nummer heeft niet de zwoelheid die je zou verwachten. Juist de opbouwende beat is wat bij dit nummer zo effectief werkt. Ook de positieve tekst kan helpen bij een gevoel van zelfvertrouwen, wat weer kan bijdragen aan de groeiende opwinding”, aldus Stallaart.

De EasyToys-ambassadrice raadt mensen aan vooral te experimenteren met muziek. “Muziek kan helpen in de stemming te komen op momenten dat dat wat moeilijker is. Bekijk welk nummer het beste werkt voor jou en zet die regelmatig op tijdens de seks. Je brein maakt vervolgens een positieve seksuele associatie met dit liedje waardoor je alleen al bij het horen ervan opgewonden kan raken.”

“De positieve tekst kan helpen bij een gevoel van zelfvertrouwen”

lovenense lush 3.0

Een beetje muziek doet wonderen voor je seksleven

Muziek maakt deel uit van ons alledaagse leven en heeft een grote invloed op onze emoties en prestaties Soms haalt een nummer een herinnering naar boven waar je bepaalde emoties aan verbindt, maar ook het tempo en de verschillende tonen van een nummer hebben effect op onze gemoedstoestand.

Een opzwepende beat laat ons bloed sneller stromen en versneld de hartslag en ademhaling. Een nummer met een rustig tempo laat ons bijvoorbeeld weer makkelijker ontspannen. Ook kan muziek helpen bij het verlichten van stress of een bepaalde ervaring versterken. Een zwoel nummer in de slaapkamer kan de vrijpartij met je partner bijvoorbeeld behoorlijk intensiveren.

Dopamine

De hersenen maken het geluksstofje dopamine aan wanneer we muziek luisteren. Dit is hetzelfde stofje dat vrijkomt wanneer we eten, slapen of fysiek contact maken met iemand. Wanneer je seks of masturbatie combineert met een zwoel, opzwepend nummer kan dit ervoor zorgen dat je nog meer in het moment opgaat.

De grote hoeveelheid aan dopamine die dan wordt aangemaakt, zal de gehele ervaring versterken; ook je orgasme. Je brengt dus meer muziek in je seksleven, door vaker een spannend muziekje op te zetten!

“De hersenen maken het geluksstofje dopamine aan wanneer we muziek luisteren…”

Seksspeeltjes die reageren op muziek

Met bovenstaande informatie in het achterhoofd, is het niet geheel onlogisch dat sextoy fabrikanten begonnen zijn hun seksspeeltjes slimmer te maken. Veel speelgoed voor volwassenen kan vandaag de dag bijvoorbeeld worden aangestuurd met behulp van je smartphone. Vanuit een bijbehorende app kan de gebruiker het speeltje naar wens laten vibreren of zelfs iemand anders toegang geven tot zijn of haar seksspeeltje.

“De hersenen maken het geluksstofje dopamine aan wanneer we muziek luisteren…”

lovense music ei

Lovense

Het seksspeeltjes-merk Lovense biedt daarnaast nog een ander interessante functie aan. Zo is het mogelijk om de speeltjes van het merk te laten meebewegen op je favoriete muziek of te laten reageren op stemgeluid. Ook is het mogelijk om je speeltje te synchroniseren met je favoriete Spotify-playlist. Het tempo van de muziek bepaalt dan de snelheid van de vibraties.

Bevat het nummer stevige baslijnen, dan kan je als gebruiker diepere trillingen verwachten. Op deze manier wordt het wel heel erg gemakkelijk om jezelf te verliezen in je vrijpartij of solo-momentje. En wie weet ontstaan er ook weer nieuwe associaties bij een bepaald nummer, wanneer je er een tijd geleden een heerlijk hoogtepunt mee hebt beleeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.716 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij ontzettend goed met woorden en ben jij helemaal niet vies van een erotisch gedicht? Dan kun jij nu meedoen aan onze Erotische Gedichten wedstrijd! Je gedicht mag stout zijn, dirty of juist heel clean, zolang het maar een erotisch tintje heeft…
1.716 keer bekeken