Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.746 keer bekeken

Win met jouw Erotische Gedicht!

26 november 2019,

geschreven door

Ben jij ontzettend goed met woorden en ben jij helemaal niet vies van een erotisch gedicht? Dan kun jij nu meedoen aan onze Erotische Gedichten wedstrijd! Je gedicht mag stout zijn, dirty of juist heel clean, zolang het maar een erotisch tintje heeft. Ga los en wees vrij!

Lijkt jou dit wat? Top! Met jouw gedicht maak jij namelijk kans op een Satisfyer Partner Multifun! Deze kun jij dan gebruiken samen met je partner óf helemaal alleen. Dus, waar wacht je nog op?

Stuur jouw Erotisch Gedicht in

    Ik ga akkoord met de EasyToys Actievoorwaarden.

    *

    = Verplicht in te vullen

    Je kunt meedoen met deze actie tot en met 05-12-19 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail, vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren. Het kan voorkomen dat onze e-mails in jouw spambox belanden en we vragen je dan ok om deze in de gaten te houden. De EasyToys actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie. Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het EasyToys privacybeleid.

    Aan wie zou jij dit Erotische Gedicht willen geven?

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Gerelateerde berichten

    Geschreven door

    Seks, daten, liefde… Het is iets dat er altijd was, altijd is en altijd gaat zijn. Maar man, wat zijn wij blij met ontwikkelingen op dit gebied. Wat dacht je van de komst van datingapps, het enorme aanbod aan seksspeeltjes en een meer open kijk op …
    2.962 keer bekeken