door CheekyCharly

Gezien in Paalstraat 69: #1 Seks in bad, is dat wat?!

19 februari 2023 door CheekyCharly

Samen in bad… In films ziet het er altijd zo romantisch en sexy uit, maar in de praktijk kan het nogal ongemakkelijk, onhandig en oncharmant zijn. In Paalstraat 69 hadden ze het hier al over en vandaag geven wij jou tips om seks in bad makkelijker en nog leuker te maken!

Beste waterproof toys

Seks in bad of onder de douche… Het kan heerlijk zijn met een partner, maar de badkamer is ook een prima plek voor masturbatie! Je kan lekker experimenteren met de douchestraal, maar er zijn ook genoeg waterproof toys die je mee kan nemen in bad. Hieronder twee van onze favorieten!

💦De LELO Sila Cruise Sonic is een luchtdruk vibrator met en super mooi design. Het ontwerp is volledig waterproof en maakt gebruik van luchtdruk om de clitoris te stimuleren. Deze kleine krachtpatser heeft 8 standen en is verkrijgbaar in drie mooie pastelkleuren.

💦De Petite Sensation Bubbles is een toy die de prostaat van de heren heerlijk kan verwennen met zijn 7 vibratiestanden en uitneembare bulletvibrator. Deze toy is ook geschikt voor beginners omdat hij smal begint en geleidelijk breder wordt.

Nadelen van seks in bad en onder de douche

We zeiden het al even, in films is samen badderen altijd heerlijk romantisch en ontspannend. We delen nu een paar nadelen van seks in bad. Lees hier andere grappige en gênante situaties die je kan herkennen als je wel eens seks onder de douche of in bad hebt gehad.

Het is niet zo hygiënisch

Als je seks hebt in je eigen bad en je houdt het goed schoon, dan is de kans klein dat je infecties oploopt. Maar de kans op infecties is in een openbaar of gedeeld bad wel een stuk groter. Daar kan salmonella of E.coli in het water zitten. Tijdens de seks kunnen deze bacteriën je vagina of plasbuis binnenkomen en zo door je lichaam verspreiden. Op dezelfde manier kan je ook een urineweginfectie krijgen door de bacteriën die in het water ronddobberen.

Chloor = goor

Seks in een zwembad? Klinkt sexy, maar het is niet zo lekker voor de vagina. Chloor kan namelijk de pH-waarde van de vagina behoorlijk verstoren met een vervelende schimmelinfectie als gevolg.

Spetter spatter spater, soa’s in het water

Nee, er drijven geen soa’s in het water, maar als jij seks in bad hebt is de kans heel groot dat jullie geen condoom gebruiken, omdat dit vrij lastig is. Maar zoals je weet ben je zonder condoom ook niet beschermt tegen soa’s. Dit zorgt ervoor dat de kans op een soa in het water groter is dan gewoon in bed.

Kleine kans, maar niet onmogelijk: jullie kunnen vast komen te zitten!

Er is zelfs een naam voor: penis captivus. De naam zegt eigenlijk al genoeg en het klinkt vrij luguber. Het heeft vooral te maken met spieren in de vagina die niet kunnen ontspannen na de daad en zo de penis vastklemmen. Wat de connectie met water is weten we niet precies, maar we vonden het genoeg om je toch te waarschuwen!

De beste standjes voor onder de douche en in bad

Na de nadelen willen we jullie ook trakteren op wat voordelen, namelijk 4 standjes die uitermate geschikt zijn voor in de badkamer. Want hoewel er veel nadelen zijn, zijn er ook echt wel wat voordelen. Zo is seks onder de douche of in bad wel heel intiem. Jullie natte lichamen, de warme straal… Als je weet waar je op moet letten, kan het best een succes zijn.

Er zijn wel twee dingen waar je rekening mee moet houden als jullie zin hebben in een natte vrijpartij! #1. De vloer is glad dus pas op en #2. Water is wel nat, maar het is zeker géén glijmiddel en kan de boel zelfs stroever maken! Dus wees voorzichtig en gebruik glijmiddel (op siliconenbasis)! Nu je dit weet, delen we graag onze favoriete standjes voor onder de douche en in bad met je!

Three legged doggy

three legged doggy

Onder de douche hebben jullie waarschijnlijk niet heel veel plek. Daarnaast willen jullie allebei wat warme stralen meepakken, dus moeten jullie wel dicht op elkaar staan. Met de Three Legged Doggy is dit zeker het geval.

Zij gaat voor haar partner staan en legt haar been om zijn heup. Hij gaat voor haar staan en houdt haar stevig vast bij haar billen. Raak je gemakkelijk uit balans? Ga dan tegen een stevige muur aan staan. Doordat zij een been optilt, kan hij makkelijker penetreren. Zij kan daarnaast haar been om hem heen klemmen en zo helpen het tempo te bepalen.

Oraal in bad

Seks in bad kan soms wat onhandig zijn door het spetterende water of de randen van het bad die in de weg zitten. Wil jij toch een heerlijke vrijpartij starten terwijl je samen met je lover in bad ligt? Sla dan als vrouw je benen over de rand, zodat ze wat wijder komen te liggen. Op deze manier maak je jouw lady parts toegankelijk voor je partner. Deze hoeft zich alleen maar zo te positioneren dat hij/zij jou heerlijk oraal kan bevredigen.

Bend it like Beckham

Gebruik hiervoor de rand van het bad, de wasmachine of een badkamerkastje. De ontvangende partij gaat hier overheen liggen en kan met de handen de billen uit elkaar houden, zodat de gever perfecte toegang heeft. In deze positie kunnen jullie gaan voor zowel anale als vaginale penetratie. Zijn de koude badkamermeubels iets te hard? Dan kan de ontvanger ook met de armen op een voorwerp of tegen de muur leunen.

Staande kaars

Dit standje is niet heel ingewikkeld, maar daardoor niet minder lekker! De vrouw staat met haar rug naar haar partner toe. Ze kan eventueel wat op haar tenen staan om de penetratie te vergemakkelijken. Zij kan tijdens het standje haar nek op zijn schouder leggen. De man heeft de ruimte om haar billen en borsten aan te raken en zo nog meer plezier uit het standje te halen! Omdat jullie lekker dicht tegen elkaar aan staan, zal geen van jullie het koud krijgen!

Over Paalstraat 69

Paalstraat 69 is een comedy serie die exclusief te zien is op TikTok waarin we een samengesteld gezin volgen dat open en eerlijk over sekszaken praat. Weg met het taboe! Elke week uploaden ze 4 video’s die razend populair zijn. Kijken dus!

@paalstraat69 Ga jij weleens samen in bad? #comedy ♬ origineel geluid – Paalstraat 69

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid