Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.837 keer bekeken

Gerontofilie: een seksuele voorkeur voor seks met oudere mensen

10 januari 2020,

geschreven door

Iedere vrijdag besteden wij aandacht aan de meest uiteenlopende fetisjen, want voor alles bestaat wel een bijzondere seksuele voorkeur. Deze week behandelen we gerontofilie: een seksuele voorkeur, van een relatief jong persoon, voor seks met mensen op leeftijd.

gerontofilie:
zelfst.naamw. (v)

Een seksuele voorliefde voor mensen met een hoge leeftijd.

Hoewel seks met iemand die ouder is wel vaker voorkomt (bijvoorbeeld een rijke oude man die een jonge vriendin aan de haak slaat), is de voorkeur voor een ouder iemand bij deze fetisj puur seksueel. Gerontofielen zijn dus niet op geld belust, maar worden enorm opgewonden bij de gedachte seks te hebben met een veel ouder iemand. Een vrouw van 25 met gerontofilie kan zich bijvoorbeeld aangetrokken voelen tot mannen van 80.

Er is nog niet veel bekend over waar de fetisj nou precies vandaan komt. Wanneer je echter op een willekeurige pornosite kijkt, zal het je verbazen hoe vaak deze fetisj in filmpjes voorbij komt. Er zullen dus ongetwijfeld een hoop mensen met deze fetisj rondlopen!

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

5 reacties

  1. Mijn vriendin vind het geil als ze papa’s stoute meisje speelt en alles doet wat ik zeg .
    En dan als sex slaaf Word gebruikt door papa en zijn vrienden die zijn gekomen om te helpen bij haar te “straffen” en te gebruiken . Het is dan ook erg opwindend om haar te zien met 3 tegelijk en haar best doet om “papa” trots te maken en haar beloond dan .

  2. Ik heb een vriend gehad die was gek op sokken, en dat was niet op schone sokken, maar sokken die je de hele dag gedragen heb, ik moest die altijd aan houden tijdens het vrijen.

  3. dit doet me denken aan sugardaddies zoals de oude mannetje van monopoly die geld op zak heeft voor jonge kinderen. of is dat een andere fetisj

  4. Heb een fetisch voor vrouwen met mooie blote iets mollige armen en schouiders. Tijdens het vrijen heb ik wel eens in armen van een vrouw zacht gebeten. Eigenlijk kom in mij niet inhouden om de armen vast te houden en zacht in te bijten. Hoe dat komt weet ik niet misschien jij???

  5. Zie niet in waarom gerontofilie onder Fetisch gwzien wordt !

    Gewoon liefde of sex tussen een jong mens en een relatief oud mens !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.671 keer bekeken

Geschreven door

Dat mannen doggy style helemaal het einde vinden, zal niemand verbazen. Maar heus, ook het missionaris standje is errug populair! Zo zijn er wel 9 redenen te bedenken waarom je vanavond nog dit heerlijke standje moet doen, omdat mannen er gewoon dol …
5.671 keer bekeken