Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.250 keer bekeken

Schroef ‘m erin!

8 januari 2020,

geschreven door

Dit seksspeeltje ziet er misschien op het eerste gezicht niet zo schokkend uit, maar de manier waarop je hem moet gebruiken zal voor velen op zijn minst een beetje bijzonder zijn. Deze schroef is namelijk bedoeld om de plasbuis mee te penetreren. Inderdaad, het gaat hier om een sound, ook wel een dilator genoemd.

Een dilator?

Een dilator is chirurgisch instrument dat naast in ziekenhuizen, ook binnen de BDSM-scene wordt gebruikt. In de meeste gevallen worden dilators door mannen gebruikt, hoewel er ook dilators voor vrouwen verkrijgbaar zijn. Met de sound penetreer je als het ware de plasbuis, dat door liefhebbers van het instrument als zeer prettig en aangenaam wordt ervaren. Met sommige sounds is het voor mannen zelfs mogelijk om vanuit de plasbuis de prostaat te stimuleren!

sound

De Dickscrew

De spiraalachtige vorm van deze dilator doet denken aan een schroef, wat de naam ‘Dick Screw Twist Sound’ gelijk verklaart 😉 De spiraalvorm van het speeltje zorgt voor extra stimulatie tijdens het op en neer bewegen van de sound. De dilator is aan de bovenkant voorzien van een handgreep waarmee je gemakkelijk de diepte en snelheid van je sound kunt regelen. En omdat de sound van siliconen is gemaakt, is er minder risico op irritatie of schade dan bij een sound van metaal.

Heb jij weleens een dilator gebruikt? Zo ja, dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring!

1 reactie

  1. Ik gebruik af en toe een dialator. Het is een geweldige toy,maar je moet er wel voorzichtig mee omspringen. Ik maak er uitsluitend gebruik van als ik alleen sex heb. Ik kan ook nog niet zo diep als je op sommige films ziet. Er zijn verschillende materialen. Ik prefereer de hardere materialen. Die zijn makkelijker in te brengen en voelen ook beter aan. Ik kan het iedereen aanraden, maar wees er wel voorzichtig mee. Forceer het niet! Ik heb er een van RVS, ik leg deze altijd voor gebruik in een bakje met heet water, hierdoor voel je tijdens gebruik nog de warmte en ook dat is een aangenaam gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.151 keer bekeken

Geschreven door

Onlangs hebben we in deze rubriek de Lelo Tux besproken, een stijlvolle tuxedo voor je piemel. Het formaat van je piemel maakt niks uit, het gaat erom hoe je hem aankleed! Een tuxedo is natuurlijk hartstikke mooi als  je op een deftig feestje aanwez…
1.151 keer bekeken