Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

27.277 keer bekeken

Let’s celebrate SOLO PLAY! Dit is dé masturbatie challenge voor vrouwen

30 april 2021,

geschreven door

Het is mei en dat betekent masturbatiemaand! Masturberen is sowieso al leuk, maar met de opdrachten uit deze masturbatie challenge wordt masturberen nóg leuker! Met elke opdracht die je volbrengt verdien je een punt (en er zijn bonuspunten te verdienen). Wij zijn benieuwd hoe veel punten jij aan het eind van de maand hebt.

Let op! Voor sommige opdrachten heb je bepaalde seksspeeltjes nodig. Neem het schema van tevoren daarom goed door!

masturbatie challenge vrouwen

Dag 1 – Gebruik een spiegel bij het masturberen

Time to get up close en personal. Dé manier om van je lichaam en je vulva te gaan houden is door haar goed te bekijken. En het is trouwens ook héél erg sexy om jezelf te zien tijdens het masturberen! Dus pak een spiegeltje of ga voor een grote spiegel op de grond zitten en breng jezelf tot een hoogtepunt terwijl je jezelf bekijkt.

Verdien 1 punt.

“Dé manier om van je lichaam en je vulva te gaan houden, is door haar goed te bekijken.”

Dag 2 – Gebruik glijmiddel

Sommige vrouwen gebruiken altijd glijmiddel tijdens het masturberen, probeer dan nu een glijmiddel met een bijzonder effect. Je kan bijvoorbeeld een tintelend, verkoelend of verwarmend glijmiddel gebruiken. Gebruik jij normaal gesproken geen glijmiddel? Probeer het dan nu wel! Geen glijmiddel in huis? Bestel het dan in onze shop of pak je pot kokosolie uit de keuken.

Verdien 1 punt.

Dag 3 – Set the mood

Zorg voor een opwindende setting. Dat kan voor jou iets anders zijn dan voor de ander. Waar ga jij voor? Kaarsjes, wierrook een zacht muziekje of juist kinky voor de tv met je favoriete porno of terwijl je jezelf filmt? Maak een setting die jou opwindt.

Verdien 1 punt.

Dag 4 – Stel je orgasme 3x uit

Masturbeer zo lang mogelijk. Stel je orgasme minimaal 3x uit. Stel het klaarkomen niet als doel, maar probeer juist de weg er naartoe centraal te stellen.

Verdien 1 punt.

Dag 5 – Masturbeer tijdens het (video)bellen

(Video)bel je partner, scharrel of bootycall en ga voor een heerlijk potje telefoonseks mét happy end.

Verdien 1 punt.

masturbatiemaand

Dag 6 – Rustdag

Jij en je vulva hebben rust nodig.

Dag 7 – Masturbeer direct als je wakker wordt

Vandaag doe jij niks voordat jij een orgasme hebt gehad! Dus zodra je wakker wordt begin je direct. Moet je echt heel nodig plassen? Vooruit, dan mag je dat eerst doen. Verdien twee bonuspunten door te masturberen naast je partner zonder dat hij of zij het door heeft.

Verdien 1 punt + 2 bonuspunten

“Verdien twee bonuspunten door te masturberen naast je partner.”

Dag 8 – Andere hand

Vinger je jezelf normaal altijd met je rechterhand? Dan is het vandaag jouw masturbatie challenge om jezelf te bevredigen met je linkerhand of vice versa.

Verdien 1 punt.

Dag 9 – Gebruik een vibrator of dildo

Vandaag moet jij gaan voor vaginale stimulatie. Gebruik bijvoorbeeld een dildo, of een vibrator. Mis jij met een dildo de clitorale stimulatie? Probeer dan toch eerst of je kan genieten van alleen penetratie. Kan je zo echt niet tot een hoogtepunt komen? Dan mag je uiteindelijk ook je clitoris stimuleren, maar pas als je alles gebrobeerd hebt zonder!

Verdien 1 punt.

Dag 10 – Masturbeer in de buitenlucht

Dat mag in een park of bos zijn, maar het kan ook dichter bij huis zoals bijvoorbeeld in je tuin of op het balkon.

Verdien 1 punt.

Dag 11 – Rustdag

RUST!

Dag 12 – Ga opzoek naar je G-spot

Ga op zoek naar je g-spot. Of je hiervoor een speeltje gebruikt of je vingers, dat is aan jou. Wie weet zit er wel een squirter in jou 😉 Lukt het je om te squirten? Dan verdien je een bonuspunt!

Verdien 1 punt + 1 bonuspunt.

rustdag

Dag 13 – Masturbeer tijdens je pauze

Of je nou vanuit huis werkt of gewoon op kantoor. Pauze heb je sowieso. Thuis kan je lekker je slaapkamer opzoeken, maar op werk zal je toch echt even naar het toilet moeten gaan. Niemand die doorheeft wat jij hebt gedaan en dat maakt het extra spannend.

Verdien 1 punt + bonuspunt als je het op werk hebt gedaan.

Dag 14 – Fantaseer over iemand uit je directe omgeving

En dan het liefst niet je partner. Tenzij dat de enige is over wie jij wilt fantaseren natuurlijk. Maar maak het extra spannend door bijvoorbeeld te denken aan die ene buurvrouw, die leuke collega of de vriend van je zus! Het leuke aan je fantasie is dat het een geheim is waar alleen jij vanaf weet dus de keuze is reuze!

Verdien 1 punt.

“Maak het extra spannend door te denken aan die ene buurvrouw, die leuke collega of de vriend van je zus!”

Dag 15 – Eindig tegelijkertijd met jouw favoriete seksnummer

Pak de EasyToys Spotify lijst erbij of kies je eigen ultieme seksnummer en begin met masturberen zodra het nummer begint. Stel je orgasme net zolang uit (of neem een pauze) en zorg dat jij klaar komt als het nummer eindigt. Nog niet klaar? Speel het nummer dan nog een keer af, en nog een keer… en nog een keer…

Verdien 1 punt.

Dag 16 – Rustdag

Het is weer tijd om uit te rusten.

Dag 17 – Probeer een erotisch luisterverhaal

EasyToys heeft inmiddels al heel wat erotische luisterverhalen. Sommige ingesproken door vrouwen, andere door mannen. Als je even zoekt vind je sowieso een verhaal dat jou aanspreekt.

Verdien 1 punt.
erotisch verhaal

Dag 18 – Warm jezelf op voor 10 minuten

Warm jezelf op voor 10 minuten zonder je vagina of clitoris aan te raken. Geef wat aandacht aan je andere erogene zones. Dus streel je dijen, je billen, je nek, je tepels… alles om je helemaal wild te maken. Na de 10 minuten mag je dan eindelijk los!

Verdien 1 punt.

Dag 19 – Masturbeer minimaal 20 minuten

Masturbeer voor minimaal 20 minuten. Neem dus je tijd, neem af een toe een pauze als je merkt dat het te snel gaat.

Verdien 1 punt.

Dag 20 – Stimuleer je anus tijdens het masturberen

Vandaag moet je jouw anus stimuleren tijdens het masturberen. Dit kan met een buttplug, anal beads of een anale dildo maar er hoeft natuurlijk niet per se iets in! Je kan de anus ook vanaf buiten stimuleren door er met je vinger of een toy langs te strelen.

Verdien 1 punt.

Dag 21 – Rustdag

Jij en je vulva zijn toe aan een dagje niks!

Dag 22 – Masturbeer op een andere plek dan thuis

Dit kan op je werk zijn, in een pashokje, bij je vriend/vriendin thuis. Wees creatief. Kom je vandaag de deur niet uit? Kies dan een originele plek ín je huis. Dus bijvoorbeeld de zolder, de gangkast, de kruipruimte of de schuur 😉

Verdien 1 punt.
hoe moet je masturberen

Dag 23 – Ga vandaag voor meerdere orgasmes

Ga vandaag voor minimaal twee maar het liefst meer orgasmes! Dit hoeft niet direct achter elkaar natuurlijk. Je mag het verspreiden over de hele dag.

Verdien 1 punt + 1 bonuspunt als het er meer dan 5 zijn.

Dag 24 – Stimuleer je clitoris én g-spot

Vandaag ga jij voor dubbele stimulatie! Kies dus een vibrator met deel dat je clitoris stimuleert zoals een tarzan of rabbit vibrator of gebruik een dildo én je hand. Of twee handen, één breng je in en de ander gebruik je op je clitoris.

Verdien 1 punt.

Dag 25 – Stimuleer alleen de clitoris

Misschien ben jij normaalgesproken van de vaginale stimulatie of stimuleer jij je clitoris én de vagina. Deze keer mag jij alleen je clitoris verwennen.

Verdien 1 punt.

Dag 26 – IJskoud genieten

Tijd om je diepvries uit te pluizen! Gebruik een ijsblokje, of iets anders kouds tijdens het masturberen (maar leg nooit een bevroren voorwerp direct op de blote gevoelige huid van je intieme zone). Ben je de trotse eigenaar van een glazen of metalen sekstoy? Leg deze een tijdje in een bak met ijskoudwater voor je ze gebruikt.

Verdien 1 punt.

Dag 27 – Rustdag

De laatste rustdag voordat de challenge afloopt. Kom op, nog even doorzetten!

vrouw haar opgewonden

Dag 28 – Masturbeer onder de douche of in bad

Verwen jezelf onder de douche. Je kan natuurlijk een waterproof speeltje meenemen Of gebruik de douchestraal.

Verdien 1 punt.

Dag 29 – Gebruik een erotisch verhaal

Masturbeer tijdens het lezen van een erotisch verhaal.

Verdien 1 punt.

Dag 30 – Kijk porna tijdens het masturberen

Vandaag hoef jij niet alleen je fantasie te gebruiken! Kies een van deze porna sites uit en je verwen je ogen en lijf met een sexy filmpje.

Verdien 1 punt.

Dag 31 – Masturbeer samen, maar alleen

Masturbeer samen met je partner of scharrel. Dus jullie zijn wel in dezelfde ruimte, maar jullie mogen alleen aan jezelf zitten. Voor de eerste ronde dan…

Verdien 1 punt.

Ga jij meedoen aan de masturbatie challenge? Wij zijn benieuwd hoeveel punten jij weet te behalen!

6 reacties

    1. Ik doe mee in de mannen challenge, ook zonder partner of vriendin. Gelukkig is dat voor de meeste challenges geen probleem. Veel succes en plezier.

  1. Hoi, ik ben een man van midden vijftig en doe mee aan de challenge voor mannen en schrijf daarover op het andere blog. Gaat tot zover goed, maar voor de dag-5 challenge (morgen) zie ik toch een probleempje aankomen (het heet niet voor niets een challenge) omdat ik niet direct een geschikte partner of “scharrel” heb om deze challenge mee uit te voeren. Is er op dit blog toevallig iemand met hetzelfde probleem? In dat geval zie ik mogelijkheden om elkaar uit de brand te helpen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In aanloop naar Valentijnsdag bereiden wij samen met jou een groots viergangendiner, die in het teken staat van afrodisiaca, oftewel lustopwekkers. Vandaag staat de lustopwekker chocolade centraal en verwerken wij deze in dit overheerlijke nagerecht….
522 keer bekeken