NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

10.695 keer bekeken

How to…. een wand vibrator gebruiken

6 november 2019,

geschreven door

Ooit bedoeld als krachtig massage-apparaat, maar dankzij Sex and the City niet meer ondenkbaar binnen de sextoy industrie: de alom bekende wand vibrator. Waar klassieke wand nog verscheen als groot apparaat dat ingeplugd moet worden in het stopcontact, komen steeds meer varianten op de markt. Dit veelzijdige speeltje heeft veel te bieden, maar hoe kan je de wand massager nou precies gebruiken?

Wat is een wand vibrator?

  • Voorzien van krachtige vibraties
  • Te gebruiken als massage apparaat
  • Geschikt voor stimulatie van de geslachtsdelen, zoals de clitoris

Oorspronkelijk is de wand vibrator ontworpen om te gebruiken bij massages. Het apparaat is te herkennen aan een brede, ronde top, die gericht delen van het lichaam kunnen masseren en stimuleren. In feite is de wand massager te gebruiken voor het hele lichaam, maar de zachte kop is tevens geschikt voor clitoris stimulatie.

De veelzijdigheid van dit apparaat zorgt ervoor dat het voor mannen, vrouwen en koppels te gebruiken is. Naast solo-gebruik, kan de wand vibrator een fijne toevoeging zijn binnen de slaapkamer, voor (erotische) massages of tijdens de seks voor extra stimulatie.

Wist je dat… de klassieke wand vibrator niet geschikt is voor penetratie? Wel zijn er opzetstukken verkrijgbaar die penetratie mogelijk maken.

Verschillende soorten en maten

De wand vibrator is te herkennen aan een lang, stevig handvat met een ronde kop. De klassieke modellen hebben wel wat weg van een microfoon, al verschijnen steeds meer verschillende varianten op de markt. Bekende klassieke modellen zijn de My Magic Wand en de Europe Magic Wand.

Grote, krachtige modellen

Kleine, compacte wand vibrators

Mini wand vibrators zijn kleiner dan de klassieke versie. Ze hebben doorgaans een minder krachtige motor, zijn lichter in gewicht en liggen vaak wat prettiger in de hand. Toch is de werking ervan vergelijkbaar met die van de klassieke.

Draadloze varianten

Het klassieke model is voorzien van een snoer dat stroom levert via een stopcontact. Niet iedereen vindt dat handig masseren of stimuleren, doordat het snoer in de weg kan zitten of niet lang genoeg is. Gelukkig kan je dan kiezen voor een draadloos model, waarbij je ongestoord –  overal – kan genieten van de vibraties.

Let er wel op dat draadloze wand massager minder krachtig zullen zijn dan de varianten die voorzien zijn van een stekker. Een wand vibrator met stekker krijgt namelijk meer stroomtoevoer dan vibrators die op batterijen werken of oplaadbaar zijn.

Tip! Vind je het altijd zo vervelend om steeds batterijen te moeten vervangen? Kies dan voor een oplaadbare versie.

Hoe gebruik je een wand vibrator?

De krachtige, diepe trillingen die een wand massager produceert, zijn zeer geschikt voor het masseren van de spieren. De stevige, maar zachte kop van het apparaat voelt prettig aan op de huid en buigt vaak mee met het lichaam. Gebruik massage olie om de wrijving tussen de massager en de huid gemakkelijker te maken.

Voor vrouwen die van krachtige stimulatie van de genitaliën houden, is de wand vibrator zeer geschikt voor het stimuleren van de clitoris tijdens het masturberen of tijdens de seks met een partner. Kies hierbij voor een glijmiddel op waterbasis, om de wrijving zo soepel mogelijk te maken.

Wil je na het gebruik je vibrator goed schoonmaken? Dan kan je afhankelijk van het type vibrator verschillende manieren van reinigen hanteren. Waterproof modellen kunnen met water en/of toycleaner schoongemaakt worden. Vibrators die niet waterproof zijn, spray je het best in met een toycleaner.

Opzetstukken voor een wand vibrator

Sommige wand vibrators hebben een afneembare kop, waardoor verschillende opzetstukken erop bevestigd kunnen worden. Dit maakt de wand vibrator nog veelzijdiger, doordat er zelfs opzetstukken zijn die geschikt zijn voor penetratie. De opzetstukken zijn na gebruik makkelijk schoon te maken met een toycleaner.

Een wand massager gebruiken tijdens de seks

In verschillende seksstandjes krijgt de clitoris niet voldoende aandacht om gestimuleerd te worden. Een seksspeeltje kan dan dé uitkomst zijn om dit gevoelige plekje mee te nemen. Een wand vibrator kan dan vastgehouden worden en tegen de clitoris worden gelegd, zodat dit leidt tot extra stimulatie voor haar. Er zijn verschillende seksposities waarbij het toevoegen van een wand vibrator zeer geschikt is.

De Leaning Cowgirl

leaning cowgirl

Lepeltje Lepeltje

lepeltje lepeltje

De Aquarius

aquarius seksstandje

Doggystyle

doggystyle

Tip! Mogelijk is de klassieke wand wat te groot en zwaar voor gebruik tijdens de seks. Een draadloze mini wand vibrator is dan meer geschikt.

Ben jij fan van een wand vibrator? Of heb jij nog geen ervaring met dit krachtige seksspeeltje?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

403 keer bekeken

Geschreven door

Vers van de pers: Kama Sutra Pocket! EasyToys presenteert een gloednieuw boek met meer dan 75 seksstandjes, van ware klassiekers tot standjes die je nog nooit eerder gezien, laat staan geprobeerd hebt. De kers op de taart? Je neemt hem zo overal mee naartoe! ✨ Meer nieuwe standjes​….
403 keer bekeken