door JustJay

5 sensuele standjes om de lente mee in te luiden!

21 maart 2023 door JustJay

De lente is begonnen en dat zorgt voor een flinke boost in seksdrive! Tijd om je seksroutine op zijn kop te zetten. Wij delen 5 sensuele standjes waarmee jij je partner kan verrassen! Met welk standje gaan jullie de lente inluiden?

1. De Olympus

olympus seks standje

Dit eerste standje vergt wel een stukje power! Maar het is het waard, want de Olympus zorgt voor een heerlijk diepe penetratie. Nadat de man stevig gaat staan en de vrouw optilt, slaat zij haar benen om hem heen en houdt zich vast aan zijn schouders. Doordat er geen bijzondere voorwerpen of ondergrond nodig zijn, kan dit standje vrijwel overal worden uitgevoerd. Ook kun je elkaar in deze houding zoenen, wat het nog intiemer maakt.

2. De Aquarius

aquarius seks standje

Zou je eigenlijk wel van het lentezonnetje willen genieten, maar ben je bang dat jullie te veel opvallen? De Aquarius is bijna geruisloos en dus perfect voor in de frisse buitenlucht. De man tilt de vrouw op bij haar billen (hou haar stevig vast), zodat zij van haar rug een bruggetje kan maken en met haar ellebogen op de grond leunt. Zij slaat haar benen om de middel van de man, die haar onderrug vasthoudt. In deze houding kan de A-spot van de vrouw goed worden bereikt!

Tip! Gebruik een vibrerende cockring voor nog meer stimulatie.

3. Lepeltje Lepeltjelepeltje lepeltje seks standje

Lepeltje lepeltje is een ideaal standje wanneer je toch al aan het knuffelen bent en/of voor het eerst seks hebt. Natuurlijk is deze houding heel romantisch, maar hij is ook nog eens comfortabel! Spoonen biedt beide partners ook veel controle over de snelheid en diepte van de penetratie. De penis kan de G-spot van de vrouw stimuleren, wat voor extra veel genot zorgt. Show her some love!

4. Het Stopcontact

stopcontact seks standjeEen beetje gebrek aan energie? Met dit eenvoudige standje ben je in een mum van tijd weer opgeladen! Doordat de vrouw bovenop de man zit, heeft zij de touwtjes in handen. Zij bepaalt het ritme en de diepte van de penetratie. Tegelijkertijd kan hij genieten van een mooi uitzicht, zeker wanneer zij soepele heupen heeft.

Tip! Gebruik je twerk-skills om je partner nog meer op te winden!

5. Kneeling

kneeling

Kneeling is een variatie op Doggy Style, een klassiek standje dat we waarschijnlijk niet toe hoeven te lichten! De man en de vrouw gaan op hun knieën zitten, waarbij hij zichzelf vlak achter haar positioneert. Doordat je je handen vrij hebt, kun je elkaar van extra aandacht voorzien, of je nu wilt zoenen, zachtjes strelen of even lekker ergens in wil knijpen.

Ten slotte kun je dit standje, net als de voorgaande standjes, nog spannender maken met een sekstoy, zoals een vibrator of een zweepje.

Sta jij te springen om één van deze standjes uit te proberen? Laat het ons weten!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid