Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

22.103 keer bekeken

5 sensuele standjes om de lente mee in te luiden!

21 maart 2023,

geschreven door

De lente is begonnen en dat zorgt voor een flinke boost in seksdrive! Tijd om je seksroutine op zijn kop te zetten. Wij delen 5 sensuele standjes waarmee jij je partner kan verrassen! Met welk standje gaan jullie de lente inluiden?

1. De Olympus

olympus seks standje

Dit eerste standje vergt wel een stukje power! Maar het is het waard, want de Olympus zorgt voor een heerlijk diepe penetratie. Nadat de man stevig gaat staan en de vrouw optilt, slaat zij haar benen om hem heen en houdt zich vast aan zijn schouders. Doordat er geen bijzondere voorwerpen of ondergrond nodig zijn, kan dit standje vrijwel overal worden uitgevoerd. Ook kun je elkaar in deze houding zoenen, wat het nog intiemer maakt.

2. De Aquarius

aquarius seks standje

Zou je eigenlijk wel van het lentezonnetje willen genieten, maar ben je bang dat jullie te veel opvallen? De Aquarius is bijna geruisloos en dus perfect voor in de frisse buitenlucht. De man tilt de vrouw op bij haar billen (hou haar stevig vast), zodat zij van haar rug een bruggetje kan maken en met haar ellebogen op de grond leunt. Zij slaat haar benen om de middel van de man, die haar onderrug vasthoudt. In deze houding kan de A-spot van de vrouw goed worden bereikt!

Tip! Gebruik een vibrerende cockring voor nog meer stimulatie.

3. Lepeltje Lepeltjelepeltje lepeltje seks standje

Lepeltje lepeltje is een ideaal standje wanneer je toch al aan het knuffelen bent en/of voor het eerst seks hebt. Natuurlijk is deze houding heel romantisch, maar hij is ook nog eens comfortabel! Spoonen biedt beide partners ook veel controle over de snelheid en diepte van de penetratie. De penis kan de G-spot van de vrouw stimuleren, wat voor extra veel genot zorgt. Show her some love!

4. Het Stopcontact

stopcontact seks standjeEen beetje gebrek aan energie? Met dit eenvoudige standje ben je in een mum van tijd weer opgeladen! Doordat de vrouw bovenop de man zit, heeft zij de touwtjes in handen. Zij bepaalt het ritme en de diepte van de penetratie. Tegelijkertijd kan hij genieten van een mooi uitzicht, zeker wanneer zij soepele heupen heeft.

Tip! Gebruik je twerk-skills om je partner nog meer op te winden!

5. Kneeling

kneeling

Kneeling is een variatie op Doggy Style, een klassiek standje dat we waarschijnlijk niet toe hoeven te lichten! De man en de vrouw gaan op hun knieën zitten, waarbij hij zichzelf vlak achter haar positioneert. Doordat je je handen vrij hebt, kun je elkaar van extra aandacht voorzien, of je nu wilt zoenen, zachtjes strelen of even lekker ergens in wil knijpen.

Ten slotte kun je dit standje, net als de voorgaande standjes, nog spannender maken met een sekstoy, zoals een vibrator of een zweepje.

Sta jij te springen om één van deze standjes uit te proberen? Laat het ons weten!

4 reacties

 1. Wat als je vrouw niet meer zin heeft in sex en ik wel hoe verkrijg ik om weer zin te hebben soms doet wel eens maar kan soms maand of twee duren ze klaag wel over vaginepijn na vrijpartij

  1. Hi Johannes,

   Pijn bij het vrijen is natuurlijk niet fijn en dit komt helaas vaker voor dan je denkt. Jullie kunnen samen kijken wat de mogelijke oorzaak is om seks een fijnere ervaring te maken.

   – Is ze voldoende opgewonden? Neem voldoende tijd voor voorspel, zodat haar lichaam tijd heeft om in een staat van opwinding te komen.
   – Ga na of sprake kan zijn van een vaginale infectie, een soa of andere mogelijke medische oorzaken. Raadpleeg hiervoor je huisarts.
   – Onderzoek of er sprake is van vaginisme. Ook hier is het raadzaam om naar je huisarts of gynaecoloog te gaan.
   – Gebruik voldoende glijmiddel als er sprake is van vaginale droogte.

   Als je meer wil weten, leggen onze seksuologen het uit in deze artikelen:
   Alles wat jij moet weten over een pijnlijke vagina
   Ik heb pijn bij het vrijen. Is dat normaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.857 keer bekeken

Geschreven door

De kGoal, een slimme gadget die vrouwen moet helpen bij het trainen van hun bekkenbodemspieren. Het is de bedoeling dat het doen van bekkenbodemspieroefeningen, ook wel bekend als Kegeloefeningen, makkelijker en leuker wordt met behulp van deze gadge…
5.857 keer bekeken