Vroeg toegang tot onze Black Friday deals? Log in en ontvang 15% EXTRA korting!  🔥

481 keer bekeken

ASFR: aangetrokken voelen tot robots

23 juli 2020,

geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de fetisj ASFR uit. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

asfr:
zelfst.naamw. (o)

Een fetisjistische aantrekkingskracht op mensachtige of niet-mensachtige robots; ook op mensen die zich gedragen als robots of mensen gekleed in robotkostuums.

ASFR (alternatieve seksualiteit-fetisj-robots of soms volwassen seksualiteit-fetisj-robots) verwijst naar de gemeenschap van mensen die zich seksueel aangetrokken voelen tot humanoïde robots, waaronder ook mensen gekleed als robots. Degenen in de gemeenschap noemen zichzelf ook wel technoseksuelen. 

Feit! Het eerste geval van de seksualisering van een menselijke robot in de popcultuur werd gevonden in de film Metropolis uit 1927, met een geseksualiseerde robot genaamd Maria.

Voor sommige mensen gaat het om een seksuele aantrekkingskracht op een robot die eruitziet en zich gedraagt als een mens. Voor velen is het een interesse in de kruising van mens en robot.
Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

1 reactie

  1. daarom zijn die dure sekspoppen ook zo in de smaak…
    als ik nooit ene vriendin krijg… ga ik er echt een nemen en haar vertroetelen tot ik niet meer kan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Hét topje van de vrouwelijke ijsberg is toch wel de clitoris. Een geslachtsorgaan gemaakt voor plezier en als je weet hoe die werkt, dan staan er zoveel hoogtepunten op je te wachten. Maar waar zit de clitoris, hoe stimuleer je haar het beste en wel…
1.683 keer bekeken