Kom in bad met de Elite Hydrobator!

20 september 2019 door ToyRoy

Je kunt erover liegen, maar iedereen weet dat vrijwel elke man wel eens met zichzelf heeft gespeeld onder de douche of in bad. Het is nergens voor nodig om je ervoor te schamen, want het is hartstikke normaal! We gaan het je nu nog even iets makkelijker maken. Er is een heus seksspeeltje op de markt die er speciaal voor gemaakt is om in het water te gebruiken.

Schaal je masturbatietechniek op!

Op het eerste gezicht zal deze masturbator misschien op een föhn lijken, maar dat is het zeker niet. De Elite Hydrobator is niet te gebruiken om je haar mee te drogen! Het is een heuse masturbator die speciaal gemaakt is om onder de douche of in bad te gebruiken.

Dankzij het water komt de Hydrobator echt tot zijn recht en kan de gebruiker genieten van de zuigende vacuümkracht én de structuur. Dankzij de techniek wordt de penis optimaal gestimuleerd! De Elite Hydrobator is ook te gebruiken bij erectiestoornissen, want het beïnvloedt je bloedsomloop.
Zou jij je op deze manier bevredigen in bad of onder de douche?

Reageer

Gerelateerde berichten

6 reacties op Kom in bad met de Elite Hydrobator!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid