Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

3.832 keer bekeken

Schubbend op je benen met de AquaMoan dildo!

11 januari 2019,

geschreven door

Als je graag een hengeltje uit gooit word het niet aangeraden om deze dildo te gebruiken als aas. De op Aquaman geïnspireerde dildo is wel een manier om dichter bij de diepste dieptes van de zeven zeeën te komen. Ben jij klaar voor wat onderwater actie?

Laat de koning van de zeven zeeën in jouw diepste diepte zwemmen

De AquaMoan: klaar voor wat onderwater actie?

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe de ding dong van Aquaman eruit zou zien, dan komt dit seksspeeltje misschien wel in de buurt. De meest waterige dromen komen uit met deze schubbige krachtpatser. De sterke zuignap houdt AquaMoan goed op zijn plek zodat jij de koning van de zeven zeeën in jouw diepste dieptes kan laten zwemmen. Dit kunstzinnige seksspeeltje zit onder de schubben voor de nodige stimulatie. Dat voel je uiteraard tijdens de onderwater actie waar jij zo naar snakt.

Deze fantasierijke Limited Edition kopen?

Elke AquaMoan dildo is uniek en handgemaakt. Dit glansrijke product met schubbetjes komt uit een limited edition serie. Er worden slechts 500 AquaMoan dildo’s gemaakt, dus wees er snel bij! Bij de aangekochte dildo krijg je een certificaat van echtheid meegeleverd. Hierop staat een fabricatienummer waaruit blijkt welk nummer dildo je hebt aangeschaft. 

Ga jij met de AquaMoan naar bed toe? Of wordt je er niet warm of koud van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

755 keer bekeken

Geschreven door

De winter komt er weer aan, dus kleden we ons allemaal wat warmer aan. Een trui, een sjaal en wat warme Thinsulate handschoenen doen het altijd goed wanneer de winter zijn intrede maakt. Omdat je er natuurlijk ook onder je kleding fashion-verantwoord…
755 keer bekeken