Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

10.575 keer bekeken

6 manieren om als man nóg beter klaar te komen!

1 juli 2019,

geschreven door

Zijn je orgasmes niet meer wat ze geweest zijn en ben je op zoek naar manieren om je orgasme te versterken? Dat zijn doorgaans geen zaken die je makkelijk met je vrienden bespreekt. Wij voorzien daarom graag van een aantal tips om krachtiger en lekkerder klaar te komen!

1. Stimuleer het perineum

Wist je dat mannen ook een G-spot hebben? Of nouja, niet echt maar het is wel vergelijkbaar met dit plekje. We hebben het hier over de prostaat, ook wel de P-spot genoemd. Dit plekje kan je direct stimuleren (hierover later meer), maar ook extern! Door het stimuleren van het perineum, het plekje tussen je scrotum en anus in, ervaar je als man een nog krachtiger orgasme doordat je de P-spot van buitenaf stimuleert!

Plaats twee vingers net achter het scrotum en druk het plekje voorzichtig een paar seconden in. Schuif vervolgens met je vingers steeds ietsjes verder op richting de anus. Je merkt vanzelf welk stukje huid voor jou het gevoeligst is. Dit plekje kan je vervolgens verder masseren door middel van een drukkende, draaiende of stuwende beweging.

Wist je dat… jouw prostaat ook extern gestimuleerd kan worden?

2. Doe kegeloefeningen

Sterke bekkenbodemspieren verbeteren je seksuele prestaties mannen! Wanneer je klaarkomt trekken er verschillende spieren in je lichaam samen, waaronder je bekkenbodemspieren. Door deze spieren te trainen, door middel van kegeloefeningen, ervaar je als man een sterkere erectie en krijg je meer controle over je orgasme. En hoe langer jij het vol kunt houden, hoe krachtiger je orgasme zal zijn!
Wil je weten wat de beste kegeloefeningen zijn? Lees dan onze blog over hoe je als man je bekkenbodemspieren versterkt!

“Door je bekkenbodemspieren te trainen, door middel van kegeloefeningen, ervaar je als man een sterkere erectie en krijg je meer controle over je orgasme.”

3. Verander je dieet

Goed voor je lichaam zorgen helpt in elk facet van je seksleven. Sporten is sowieso goed (zie het stukje over testosteron), maar beter eten is minstens zo belangrijk. Spinazie helpt bijvoorbeeld met het verwijden van de bloedvaten, waardoor de bloedstroom naar de geslachtsdelen kan toenemen. Een ander voorbeeld is havermout, wat een natuurlijke manier is om testosteron in je bloedbaan te stimuleren. Je weet inmiddels: meer testosteron is een sterker orgasme!

 

4. Boost je testosteron!

Het mannelijke hormoon dat je helpt een orgasme te krijgen, is hetzelfde hormoon dat je lichaam produceert als je gewichten lift in de sportschool of een potje voetbal speelt.
Onderzoek heeft uitgewezen dat dat wanneer je meer testosteron in je bloedbaan hebt, je eerder een orgasme hebt en deze krachtiger aanvoelt. Probeer voor je eerstvolgende vrijpartij een aantal testosteron bevorderende activiteiten te ondernemen. Hup, gewichten pompen maar!

Onderzoek heeft uitgewezen dat dat wanneer je meer testosteron in je bloedbaan hebt, je eerder een orgasme hebt en deze krachtiger aanvoelt.”

5. Masseer je ballen

Vlak voordat je klaarkomt, kruipen je ballen een beetje omhoog om meer kracht te geven aan je ejaculatie. Wanneer je net voor het klaarkomen een beetje druk uitoefent op je testikels, zal je ejaculatie heftiger aanvoelen.

6. Ontdek je prostaat

Net als het perineum is het prostaat ook een plekje waarmee je als man in hogere sferen kunt raken. Je vindt de prostaat ongeveer 5 centimeter in de anus, aan de kant van de buik. De prostaat maakt deel uit van het voortplantingssysteem en produceert vocht om de zaadcellen te vervoeren tijdens de ejaculatie. Je kunt dit plekje stimuleren door je vingers te gebruiken of een seksspeeltje wat speciaal is gemaakt voor prostaat stimulatie. De makkelijkste manier om je prostaat te bereiken, is door op je rug te gaan liggen en langzaam met je vinger een ‘kom hier’ beweging te maken. Voel je een kleine verharding? Dan heb je de prostaat gevonden!

Wat doe jij om je orgasme te versterken? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.431 keer bekeken

Geschreven door

Het leed dat daten heet… soms kan het echt een regelrechte ramp zijn! Een ieder van ons heeft vast en zeker ooit een date gehad waar je volledig op afknapte. Vaak vertellen we dit aan onze (beste) vrienden, maar brengen we dit verder niet naar buit…
1.431 keer bekeken
2.783 keer bekeken

Geschreven door

Soms komt er een seksspeeltje voorbij die zich echt weet te onderscheiden van de rest. De Svakom Sex Selfie Stick valt binnen die categorie en kan daadwerkelijk iets innovatiefs! Deze krachtige vibrator is bedoeld om in te brengen en is voorzien van …
2.783 keer bekeken