Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.727 keer bekeken

Vervul jouw freaky fantasie met deze Fleshlight Freaks!

20 april 2018,

geschreven door

Krijg jij een boner van Bigfoot? Ging jouw laatste natte droom over Frankenstein? Dan komt het smachten eindelijk tot een eind! Dankzij Fleshlight kun jij nu namelijk seks hebben met Bigfoot, Frankenstein en meer spannende figuren. Als dat geen beestachtig orgasme moet opleveren, dan weten wij het ook niet meer.

Fleshlight Freaks

In de collectie Fleshlight Freaks vind je verschillende freaky sextoys. Leuk om je Fleshlight Girls mee af te wisselen.

Ontmoet Lady Bigfoot & Bigfoot

Of je nu gelooft in het bestaan van Bigfoot of niet, deze masturbator en dildo zijn hartstikke echt. Deze sextoys zien er zelfs zo realistisch uit, dat je je toch gaat afvragen of ze bij Fleshlight niet stiekem een Bigfoot en Lady Bigfoot gevangen houden in een achterkamertje. Deze pareltjes zijn verkrijgbaar via Fleshlight.

bigfoot dildo fleshlight freaks
Bigfoot Dildo

bigfoot masturbator

bigfoot masturbator
Lady Bigfoot Fleshlight

Frankenstein Fetish

Droom jij over Frankenstein en zijn dit geen nachtmerries? Dan heeft Fleshlight Freaks precies wat je zoekt. Met de Frankenstein Dildo en Frankenstein Fleshlight kun je al jouw fantasieen naspelen. Fleshlight Girls, eat your heart out!

frankenstein dildo
De Frankenstein dildo

frankenstein fleshlight

frankenstein masturbator
De Frankenstein Fleshlight, met een unieke textuur in de sleeve.

Méér Fleshlight Freaks

Ging jouw hart niet sneller kloppen van de bovenstaande sextoys? Don’t worry, de collectie van Fleshlight Freaks heeft ook vast iets voor jou. Naast Bigfoot en Frankenstein hebben ze namelijk nog veel meer moois. Misschien is een Alien Fleshlight meer jouw ding, of een Zombie dildo. Op de website van Fleshlight vind je altijd de laatste Fleshlight Freaks, voor al jouw Freaky Fantasties.

alien fleshlight
Alien Fleshlight, mét twee clitorissen natuurlijk.
zombie dildo
De zombie dildo van Fleshlight Freaks

Welke Fleshlight Freak staat op jouw verlanglijstje? Wij zijn heel benieuwd!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.996 keer bekeken

Geschreven door

Hoogtepunten op grote hoogte. Toetreden tot ‘The Mile High Club’, de club waar je bij hoort wanneer je seks in het vliegtuig hebt gehad, is iets wat veel koppels op hun bucketlist hebben staan. Wanneer je niet betrapt wil worden en ook nog een beetje…
5.996 keer bekeken
2.234 keer bekeken

Geschreven door

Voor de diehard kinkster is er altijd wel iets te vinden waarmee de grenzen verder opgerekt kunnen worden. Met het volgende speeltje doe je dat zelfs letterlijk! Niet alle mannen zullen dit seksspeeltje kunnen waarderen, maar we konden je de Meat Cle…
2.234 keer bekeken