Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

376 keer bekeken

Blue Diamond condooms

22 december 2015,

geschreven door

Blue Diamond condooms zijn condooms die ervoor zorgen dat je erectie sterker en harder wordt. Wil je intiemere seks? Gebruik dan de Blue Diamond condooms, dit geeft voor beide een meer intense ervaring! Nieuwsgierig naar dit condoom? Bestel Blue Diamond Condooms hier!

Een stevige en sterke condoom

Het is klinisch bewezen dat de condooms met Zanifil gel een maximaal stevige en harde erectie geven. Aan de binnenkant van het condoom is het Zanifil gel aangebracht, dat is een unieke gepatenteerde gel. Zanifil wordt door de huid opgenomen en het bevordert de doorbloeding in je penis. Hierdoor zul je een hardere erectie krijgen. Het gel zorgt ervoor om verlies van de erectie gedeeltelijk te voorkomen.

De werking van Blue Diamond condooms

De Blue Diamond condooms werken net zo als de normale condooms en zijn natuurlijk goed geschikt om veilig te vrijen met je partner. Er is echter één verschil. Wanneer je het condoom om hebt, zit er in de top nog het Zanifil gel. Masseer dit gedurende 15 seconden om je eikel zodat de gel goed wordt opgenomen en je een optimale erectie hebt.

Blue Diamond condoom in de media

Het condoom is zelfs in de media besproken. Goedele Liekens was te gast bij RTL late night en tijdens de uitzending vertelt ze over de Blue Diamond condoom. Zo heeft ze verteld dat het het allereerste condoom is die de erectie van de man steviger maakt door middel van het Zanifil gel.

Je moet rekening houden met de volgende aanbevelingen

  • Gebruik niet meer dan één Blue Diamond condoom per 24 uur
  • Wees verantwoordelijk met alcohol wanneer je de Blue Diamond condooms gebruikt
  • Blue Diamond condooms worden niet aanbevolen tijdens orale seks

Algemene adviezen voor condooms

  • Geen enkel voorbehoedmiddel biedt je 100% zekerheid tegen een zwangerschap, SOA of het Hiv-virus. Wanneer je denkt dat je je partner hebt geïnfecteerd, neem dan zo snel mogelijk contact op met een arts.
  • Tijdens anale seks wordt aangeraden om extra glijmiddel op de buitenzijde van het condoom te smeren om op die manier scheuren of afglijden te voorkomen.
  • Blue Diamond condooms mogen alleen worden verzonden naar Nederlandse en Belgische klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.718 keer bekeken

Geschreven door

Laten we het even hebben over ruige seks! Some like it soft, some like it rough. Maar wat nou als jij en je partner allebei anders denken over ruige seks? Seks is een belangrijk onderdeel van een relatie, dus in het beste scenario liggen jullie seksu…
2.718 keer bekeken