Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

25.854 keer bekeken

Camping seks? Dit zijn de 5 prettigste standjes!

29 juni 2020,

geschreven door

Het gezellige avondgeluid van buren die stilletjes met elkaar kletsen, op je slippers door het klamme gras naar het wc-gebouw… en natuurlijk de luid klappende billen van het stel in dat wiebelende tentje. Heerlijk, toch? Kamperen. Helaas is camping seks vaak even comfortabel als subtiel. Daarom tippen wij jullie graag de volgende standjes!

De beste standjes voor in het campingtentje

1. Flat Doggy

flat doggy

De Flat Doggy heeft veel weg van de Doggy Style positie, maar is een stuk makkelijker uit te voeren in een tentje. In plaats van dat je partner op handen en knieën zit, gaat hij/zij nu plat op de buik liggen. Net als de normale Doggy Style, is de platte variant een positie die anale en vaginale penetratie mogelijk maakt. De man penetreert bij dit standje niet diep, wat de kans op een schuddend tentje ook een stuk kleiner maakt!

“Hele dag gezwommen, geklommen of een stad verkend? De Flat Doggy is ideaal wanneer je weinig energie over hebt.”

2. Missionaris

missionaris

Wanneer je de tent niet wilt afbreken, is het Missionarisstandje een uitstekende positie. Wanneer je de ondergrond iets te hard vindt, kan je een kussentje onder de billen van je partner plaatsen, om het standje comfortabeler te maken. Hij/zij kan vervolgens zijn/haar bekken een beetje omhoog bewegen om de hoek van de penetratie te veranderen, en het standje net even iets intenser te maken.

3. Lepeltje-lepeltje

lepeltje-lepeltje

Lepeltje-lepeltje is een ideaal seksstandje voor wanneer je niet teveel geluid wil maken. Bij Lepeltje-lepeltje kan je eigenlijk alleen maar zachtjes tegen elkaar aan bewegen. Diepe penetratie is niet mogelijk en mocht er onverhoopt een zaklamp op jullie tentje schijnen, ziet niemand dat jullie aan het seksen zijn. Nog een voordeel van dit standje is dat het weinig ruimte in beslag neemt.

Tip! Kies voor een ruime tent die je goed door kunt luchten. Zo wordt het van één hete sessie niet meteen een klamme bende.

4. Reverse Missionaris

reverse missionaris
De gewone missionaris is geschikt voor in de tent, dus waarom de omgekeerde versie niet? De ander wil ook weleens bovenop en dat kan net zo goed in een tent. Zorg dat je benen om die van je partner vallen en beweeg langzaam met je bekken heen en weer. Net als het gewone Missionarisstandje, neemt de Reverse Missionaris weinig ruimte in beslag en biedt hij de mogelijkheid voor oogcontact.

5. Aquarius

aquarius

Tijdens dit ietwat acrobatische standje kunnen jullie elkaar goed aankijken en diep penetreren, zonder dat je luid geklets hoort. En dat is wel zo handig op een camping! Daarbij traint de ene partner tijdens dit standje ook zijn/haar billen en hamstrings. Een echte seks work-out om al dat luie campinggedrag een beetje te compenseren, dus.

Heb jij nog een seksstandje dat hier perfect tussen past? Deel het met ons in een reactie!

5 reacties

        1. Soloseks is natuurlijk het veiligst, maar seks met een partner kan ook hoor. Er zijn genoeg standjes waarbij je toch nog een soort afstand kan bewaren. Denk bijvoorbeeld aan Doggy style of de Reverse Cowgirl. Gewoon een beetje creatief zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.790 keer bekeken

Geschreven door

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat je waarschijnlijk weer na moet denken over een cadeau voor je partner. Heb je nog geen idee wat je moet geven? Of ben je op zoek naar iets waar jullie beiden iets aan hebben? Iets om het vuur…
2.790 keer bekeken