Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

hoe moet je vingeren
32.382 keer bekeken

5 beste standjes om je orgasme mee uit te stellen

14 april 2021,

geschreven door

Ben jij zo’n type dat het woord ‘vluggertje’ soms wel heel serieus neemt, zonder dat het eigenlijk de bedoeling was? Bijna elke persoon met mannelijke geslachtskenmerken heeft het wel eens meegemaakt: Vroegtijdige ejaculatie. Wil jij het eens langer volhouden? Wij hebben 5 standjes voor jou verzameld waarmee je gegarandeerd geniet van een lange vrijpartij. 

Vroegtijdige ejaculatie

Vroegtijdig klaarkomen komt voor wanneer een man weinig tot geen controle heeft over zijn orgasme en daardoor eerder klaarkomt dan gewenst. Sommige mannen komen bij de minste stimulatie al klaar. Het resultaat is dat beide partners niet voldoende seksueel bevredigd worden. We spreken van te vroeg klaarkomen wanneer iemand binnen 30 seconden tot een 1 minuut klaarkomt. Waar de gemiddelde duur van ‘normale penetratie’ ongeveer tussen de 3 en 5 minuten ligt.

Niet een helpend handje, maar een helpend standje

Behoor jij tot de groep personen die regelmatig last heeft van vroegtijdig klaarkomen? Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit probleem op te lossen. In dit artikel geven wij je de beste standjes om je orgasme mee uit te stellen. Deze standjes zijn vooral gericht op het genot van je partner en daarmee dus ideaal voor een extra lange vrijpartij. 

#1 Pisces

De Pisces mag je niet overslaan wanneer je het langer wilt volhouden in bed! Beginnen met orale seks neemt de druk van jullie beiden weg: zij krijgt hoogstwaarschijnlijk een hoogtepunt en jij hoeft je minder druk te maken over het ‘niet presteren’ wanneer je toch te vroeg klaarkomt.

#2 De Krakeling

standje

Bij de Krakeling gaat de vrouw op haar zij liggen. De man schuift over haar onderste been heen, terwijl zij haar andere been om zijn lichaam klemt.. Dit standje stelt haar in staat om de mate van penetratie te bepalen op basis van hoe ver haar benen zijn uitgespreid.

#3 Cowgirl

Het meest klassieke standje in dit artikel is toch wel de Cowgirl. Voor de mannen geeft dit standje natuurlijk een fantastisch uitzicht, helemaal als je de reverse cowgirl doet. Maar de vrouw is in deze positie aan de leiding en kan precies bepalen hoe snel en diep de penetratie is. Ideaal dus om je ogen de kost te geven, maar niet te snel op vuurwerk uit te komen.

#4 De Brug

brugJaja, deze is voor de sterke acrobaten onder ons. Wil jij eens totaal iets nieuws proberen én het ook nog eens langer volhouden? Dan is De Brug perfect voor jou. De penetratie is diep, maar door het ingewikkelde standje zullen jullie een langzamer ritme aan moeten houden. Daarnaast moet je je ook nog eens concentreren op de lenige houding die je aanneemt. Succes 😉

#5 De Ballerina

Je moet wel een beetje lenig zijn voor dit standje, maar we willen jullie ook wel een klein beetje uitdagen 😉 Staande standjes zijn altijd wat lastiger uit te voeren, omdat je meer spieren moet gebruiken om in evenwicht te blijven. De kans dat je het alleen hier al langer door kunt volhouden is groot omdat je je op verschillende dingen moet concentreren.

Hebben jullie nog tips om het langer vol te houden in bed? Deel ze met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

26.396 keer bekeken

Geschreven door

Aftrekken. Vrijwel alle mannen doen dit bij zichzelf en zullen zich wel een pro noemen op dit gebied. Maar wist jij dat er echt ontzettend veel verschillende manieren zijn om de hand aan jezelf te slaan? Waarschijnlijk houd jij het bij één, misschi…
26.396 keer bekeken