door CheekyCharly

Start het nieuwe jaar ontspannen met deze ultieme sexy, lazy sunday tips

1 januari 2023 door CheekyCharly

Het is niet alleen zondag, maar ook de éérste zondag van het nieuwe jaar én de dag na de nieuwjaarsviering. Dit is misschien wel de allerbrakste dag allertijden. Gun jezelf een dag vol ontspanning voordat jij je fanatiek op je goede voornemens stort. Dat heb je wel verdiend. In dit artikel geven wij tips voor de ultieme sexy, lazy sunday!

Lazy Sunday

Er is iets met zondag. Het maakt niet uit of je weekend hebt of werkt op deze dag, zondag heeft gewoon een eigen vibe. Iedereen is wat kalmer, doet het rustig aan en zit in een soort ontspanningsmodus. En dat is heerlijk!

Maar een echte lazy sunday is natuurlijk de zondag waarop jij de hele dag in je pyjama in huis rondscharrelt zonder verplichtingen. Misschien kijk je wel de hele dag Netflix, bak je wat cupcakes of speel je 20 uur lang video games. Lazy sunday is een dag waarop jij jezelf oplaadt door precies te doen waar jij zin in hebt. Less is more op deze dag, want hoe minder je moet, hoe lekkerder het is.

“Lazy sunday is een dag waarop jij jezelf oplaadt door precies te doen waar jij zin in hebt.”

Onze Lazy Sunday tips

Wil jij dit nieuwe jaar goed beginnen met een extra bijzondere lazy sunday? We hebben wat gezellige tips voor je en eindigen met drie seksstandjes die lekker en lui zijn, dus ideaal voor vandaag!

#1 Movie Day

Geen movie night, maar een movie day op deze luie zondag. Binge alle films van Lord of the Rings, ga voor een Marvel Marathon of kijk een heel seizoen van The Office. Doe wat je wil, want dit is jouw lazy sunday!

#2 Lekkers in de keuken

Let’s bake! Een van de favoriete activiteiten op een lazy zondag is bakken. (Los van de afwas) is bakken een hele chille en ontspannende activiteit. Als je het samen doet is het ook nog eens heel romantisch, omdat jullie geen telefoons gebruiken en tijdens het kneden, rollen en roeren lekker met elkaar kunnen kletsen. Daarnaast wordt jullie harde werken beloond met wat lekkers!

#3 Speel een spelletje

Kopje koffie of een biertje… Ganzenbord of een sexy bordspel als Ultiem Verlangen… Je kan deze dag indelen zoals jij wil. Je kan je vrienden uitnodigen voor en paar leuke bordspellen of ga met je partner of scharrel aan de slag met een sexy spel! Zo leer je elkaar dit jaar meteen echt goed kennen 😉

Luie zondag

De meest luie seksstandjes voor je lazy sunday

Seks is fijn, maar soms is het zo vermoeiend. Acrobatische posities, zweterige sessies en urenlange work-outs. Maar not today, honey! Vandaag kunnen jullie lekker rustig aan doen en genieten van standjes die niet zo veel inspanning vragen. En laten we eerlijk zijn, een lazy sunday besteed je toch het liefst in bed?

#1 De Flat Doggy

Doggy Style op zichzelf is ook al een vrij chill standje, maar je maakt het standje nóg relaxter door als ontvanger lekker plat op je buik te liggen. Oké, eerlijk is eerlijk, de gever moet zich alsnog wel wat inspannen. Maar als deze op de onderarmen steunt en alleen de heupen gebruikt om te stoten, is de Flat Doggy best een heel chill standje voor jullie beiden. Als de gever op de onderarmen steunt, hebben jullie ook lekker veel huid-op-huid contact en dit maakt het standje een stuk intiemer dan de gewone Doggy Style!

#2 Op de tafel

Schuif de lege glazen en de borrelnootjes van het feestje gister van tafel en ga voor een relaxte sessie! De ontvanger gaat op zijn/haar rug op tafel liggen en de ontvanger kan voor de tafel gaan staan. Het is natuurlijk afhankelijk van je lengte, maar meestal is de tafel wel een prima hoogte zodat de gever niet diep hoeft te squatten en eigenlijk gewoon rechtop kan staan. Nou dát is een chill standje hoor! De ontvangende partij kan trouwens ook voor de tafel staan en het bovenlichaam op de tafel leggen. Op deze manier kunnen jullie staand en achterlangs penetreren.

#3 Lepeltje, Lepeltje

En als derde hebben wij het aller- aller- allerluiste standje voor jullie! We hebben het natuurlijk over lepeltje, lepeltje. Jullie liggen allebei ontspannen op jullie zij en wiegen een beetje heen en weer. Geen standje voor de mensen die van keiharde en diepe penetratie houden, maar wel hét standje voor mensen die even lekker rustig aan willen doen. Na alle drukte van de afgelopen feestdagen is dit een ideaal standje om het jaar kalm, maar lekker in te luiden.

Wat ga jij deze lazy sunday doen? Deel het in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid