door CheekyCharly

Standje van de week: De Brug

31 maart 2019 door CheekyCharly

Elke week zoeken wij voor jou het standje van de week uit! Op deze zondag is het seksstandje De Brug aan de beurt. De Brug is een bijzonder acrobatisch standje en als man moet je echt super-lenig en sterk zijn. Ook voor de vrouw is het inspannend. Je zult dus waarschijnlijk even moeten oefenen, maar wees gerust je hebt even de tijd. Volgende week zondag zijn wij bij je terug met een nieuw seksstandje. 

Seksstandje: De Brug

De Brug

  • Categorie:  Woman on top
  • Stimulatie: Anaalg-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Moeilijk
  • Variatie: Cowgirl

Hoe

Dit is een fantastisch standje máár vereist wel spierkracht en uithoudingsvermogen van de man. Hij maakt een brug, dat wil zeggen dat hij achterwaarts moet buigen met zijn handen en voeten op de grond en zijn rug en bekken op moet tillen.

Zij kan vervolgens op hem gaan zitten, met haar gezicht richting zijn hoofd, en zijn penis naar binnen leiden. Zij bepaalt het tempo en de snelheid, de man moet alleen zorgen dat hij in de positie blijft en zich laten nemen, want bij dit standje is de vrouw in control

Sextoys combineren met standje De Brug 

Bij het standje De Brug kan de man een vibrerende cockring gebruiken om zijn erectie langer in stand te houden en haar clitoris te stimuleren.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid