Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

10.552 keer bekeken

De top 5 rabbit vibrators én vibrerende eitjes om Pasen mee te vieren!

12 april 2022,

geschreven door

Het paasfeest is in aantocht! Naast chocolade paashaasjes en eitjes in allerlei kleuren en smaken, is dit een perfecte gelegenheid om jezelf te trakteren op de sensatie van een klassieke rabbit vibrator. En ook voor de lekkerste eitjes hoef jij niet ver te zoeken. Wij hebben ze namelijk voor jou op een rijtje gezet!

Top 5 rabbit vibrators

1. De stijlvolle rabbit

Sensuele vormen, zachte rondingen, sterke vibraties en een mooi kleurtje. Dit zijn de ingrediënten van een stijlvol en sexy speeltje. De EasyToys Ascella Rabbit Vibrator heeft het allemaal. Gegarandeerd heerlijke vibraties met deze rabbit! Dit konijntje stimuleert de clitoris, terwijl de mooi gevormde top de G-spot verwent. Met 10 vibratiesterktes en patronen kan jij deze Pasen trillend nagenieten van het paasontbijt.

2. De voordelige rabbit

Ga voor een fijn, traditioneel design met de Teazers Siliconen Rabbit Vibrator. Dit heerlijke en voordelige speeltje heeft een flexibele schacht en is voorzien van een ronde top. Onder deze top bevinden zich stimulerende nopjes. Met maar liefst 20 standen kan jij jezelf verwennen tot ongekende hoogten. Deze snoezige rabbit vibrator wordt geleverd in een luxe verpakking. En dat allemaal voor een zacht prijsje!

3. De kinky rabbit

Ga jij liever voor een kinky, maar toch chique bunny? Kies dan voor de Fifty Shades Darker Oh My Rabbit Vibrator. Deze luxe toy verschijnt in zijdezacht siliconen, is oplaadbaar en heeft twee krachtige motoren. Met wel 36 vibratie-combinaties zal jij ongetwijfeld tot een hoogtepunt komen. Door de gebogen top wordt de G-spot extra gestimuleerd, waardoor het orgasme nog intenser wordt. Wil je liever alleen vibraties bij de clitoris? Dan kan je gemakkelijk de motor van de schacht uit zetten. Een extra voordeel is dat dit konijntje waterbestendig is.

rabbit vibrator

4. De traditionele rabbit

Deze standaard rabbit vibrator uit onze eigen EasyToys collectie doet wat hij moet doen: jou dubbel laten genieten! Binnenin de schacht zitten roterende kralen, die jou tijdens het vibreren een heerlijke prikkeling zullen geven. Het konijntje beweegt mee met de vibraties, waardoor de clitoris fijn gekieteld wordt. Wil je graag genieten onder de douche of in bad? Dat kan! Deze rabbit is namelijk waterproof. En ben je niet zo dol op de kleur blauw? Dit exemplaar is ook verkrijgbaar de kleuren paars, roze en zwart.

5. De rabbit voor driedubbel plezier

Voor de liefhebber van driedubbele stimulatie is de dubbele rabbit vibrator dé toy om jezelf mee te verwennen. Dit speeltje zal al jouw gevoelige plekjes in één keer bevredigen. De gebogen top zal de G-spot goed stimuleren, terwijl de rabbit de clitoris verwent. Tegelijkertijd wordt de anus geprikkeld door de geribbelde stimulator. Deze combinatie, inclusief roterende top én krachtige vibraties, zullen jou een ongekend orgasme geven.

Top 5 vibrerende eitjes

1. Het klassieke eitje

Op zoek naar een compact speeltje voor zowel interne als externe stimulatie? Dan is een vibrerend eitje wat je nodig hebt. Je kan hem inbrengen, maar hij kan ook als clitoris vibrator worden gebruikt. Het vibrerende eitje van EasyToys is een klassiek vibratie-ei om jezelf mee te verwennen. De bijbehorende afstandsbediening kan het eitje tot op 20 meter aansturen. Durf jij het aan om de afstandsbediening aan je partner te geven? Naast dit roze exemplaar, is dit eitje in paars, zwart en groen verkrijgbaar.

2. Het eitje met extra stimulatie

De Teazers Vibrating Egg is niet zomaar een trillend eitje. Deze toy is geribbeld en heeft een gebogen design. De ribbels zullen voor extra stimulatie zorgen, terwijl de gebogen vorm jouw gevoelige plekjes nóg beter kan verwennen. Het siliconen materiaal voelt heerlijk aan en met 10 verschillende vibratiestanden kan jij je wel een tijdje vermaken met dit eitje. Geef de draadloze afstandsbediening aan je partner, zodat hij/zij je kan teasen op afstand.

3. Het luxe vibrerende eitje

Voor de echte liefhebber van luxe seksspeeltjes is hier: de Lelo Lyla 2 Cerise vibrator. Een prachtig vormgegeven en high-tech roze eitje. Uniek bij dit speeltje is dat het werkt met de baanbrekende SenseMotion technologie. Het eitje wordt simpelweg draadloos gestuurd door middel van bewegingen. De afstandsbediening kan in de hand naar links of rechts gedraaid worden met de pols. Het eitje reageert vervolgens op deze beweging. Dit eitje kan je overal mee naar toe nemen, is waterdicht en oplaadbaar.

4. Het voordelige eitje

Wil jij liever niet al te veel geld besteden aan een stimulerend speeltje? Geen probleem! Dit Vibrerend Eitje ziet er tof uit én is ook nog eens betaalbaar! Deze toy heeft een strak, zwart design en is voorzien van een afstandsbediening met 20 meter bereik! Zo kan jij je door je partner laten verwennen vanaf de andere kant van het huis (of supermarkt…of restaurant…). Daarnaast heeft dit eitje 10 vibratiestanden én is hij waterproof.

5. Het kinky eitje

Op zoek naar een prachtig en luxe eitje, met een kinky randje? Dan is het Fifty Shades Freed Vibratie-Eitje perfect voor jou! Draag het eitje tijdens een spannende date en geef je over aan je partner door hem of haar de afstandsbediening te geven. Het vibrerende eitje kan tot 8 meter draadloos bediend worden, is voorzien van een zachte siliconen buitenlaag en heeft een perfect formaat! Niet alleen is deze luxe sextoy waterproof en oplaadbaar, je krijgt er ook nog eens een prachtige satijnen toybag bij.

Wist je dat… er ook eitjes voor mannen zijn? Tenga Eggs zijn kleine, discrete masturbators voor eenmalig gebruik.

Een rabbit of toch een vibrerend eitje, waar gaat jouw voorkeur naar uit deze Pasen?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

59.955 keer bekeken

Geschreven door

In erectie is de gemiddelde penis van een volwassen man tussen de 13 en 14 centimeter lang. Veel mannen kunnen zich echter onzeker voelen over de lengte van hun geslacht. Nergens voor nodig heren. Ook wanneer je iets onder het gemiddelde zit, kunnen …
59.955 keer bekeken