Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.948 keer bekeken

Sexy cadeautips voor pakjesavond!

28 november 2023,

geschreven door

Sinterklaasavond ligt op de loer! Weet jij al wat voor cadeautjes je aan je partner gaat schenken? En wat staat er eigenlijk bovenaan jouw stoute wensenlijstje? Om je op weg te helpen, zetten we de meest sexy cadeautips voor je op een rij.

Sexy Sinterklaas cadeaus

Je kunt je wortel wel in een schoen steken, maar je kunt ook gewoon wat bij EasyToys bestellen 😉 Dit zijn onze cadeautips voor pakjesavond!

Tip 1. Een spannend (voor)spel

Waarom geen cadeau waar jullie de hele avond nog van kunnen genieten? Niks werkt tenslotte zo goed om de stemming erin te brengen als een verleidelijk spelletje. Een leuke en plagerige manier om elkaar geleidelijk op te winden, voordat je bij de “goedheiligman” op schoot kruipt.

Tip 2. Een staf van chocola

Tijdens de feestdagen kun je er niet omheen: snoepgoed. En als je dan toch moet kiezen, dan is er weinig zo romantisch of sexy als chocolade! Zowel de ‘Jongeheer’ als de ‘Edible Anus’ chocolaatjes zijn niet alleen hilarische, maar ook zeer smakelijke traktaties!

Tip 3. Een sextoy voor koppels

Doe je partner en jezelf een koppel toy cadeau! Is zij dit jaar braaf geweest, dan beloon je haar met een vibrerend eitje. Is hij stout geweest, dan straf je hem met een vibrerende cockring. Dat wordt schuimpjes strooien tot de jutezak leeg is.

Tip 4. Een erotische massage

Vind jij pakjesavond maar een brave bedoeling, dan kun je wat pit toevoegen met een een flesje massageolie of een massagekaars. Wedden dat jullie de handen niet thuis kunnen houden voor alle cadeautjes uitgepakt zijn? Massageolie komt ook in verwarmende vorm, of met een smaakje.

Tip 5. Een Kama Sutra boek

Met Kama Sutra Bucketlist ontdek je een allerlei nieuwe standjes om jullie seksroutine mee op zijn kop te zetten. Gaat liefde volgens jou door de maag? Kama Sutra Food biedt tips, inspiratie en opwindende recepten waar jullie (eet)lust gegarandeerd van gaat groeien!

Tip 6. Een complete combideal

Check onze combideals voor een supervoordelig en compleet cadeau. Dit zijn sextoy setjes voor hem, haar of voor jullie samen, met alles wat je nodig hebt en zonder poespas! Perfect als je wat nieuws wil proberen, of verder wil experimenteren in de slaapkamer.

Tip 7. Een uitgebreid cadeaupakket

Geen tijd over om tientallen cadeaus uit te zoeken? Dan kun je uiteraard ook gewoon groots uitpakken! Met een Loveboxxx cadeaupakket zijn jullie tot het volgende jaar wel even zoet. En pas op… want wie zoet is krijgt lekkers, maar wie stout is de roe.

Tip 8. Jijzelf!

Het meest sexy cadeautje om uit te pakken… dat ben jij! Met een verleidelijk lingeriesetje zorg je dat jouw partner niet kan wachten om jou dan eindelijk uit je verpakking te halen. Zelfs al heb je alle zoetigheid in de wereld, van elkaar snoepen blijft natuurlijk het allerlekkerst.

Welke toy wil jij wel door de “schoorsteen” schuiven? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.885 keer bekeken

Geschreven door

Kruip tijdens deze koude dagen onder de warme dekens en ontsnap even aan de realiteit, door je mee te laten slepen door je seksuele fantasieën! Zet sfeervolle muziek op, steek wat kaarsjes aan en het zijn slechts jouw erotische gedachten die je over…
1.885 keer bekeken