Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.707 keer bekeken

De 5 leukste date ideeën bij warm weer!

21 juni 2021,

geschreven door

Yes! De zomer komt eraan! Het mooie weer heeft even op zich laten wachten maar het is eindelijk zover; de Hawaii blouses kunnen weer van zolder gehaald worden, de lange broeken mogen uit en de bloemetjes worden weer buitengezet. Heb jij voor die laatstgenoemde wat inspiratie nodig? Wij zetten 5 zomerse én leuke dates voor jou op een rij. 

#1 Ballonnengevecht

Heb jij de beschikking over een fijne tuin? Dan is dit een onwijs leuke date voor jou. Nodig je date bij jou thuis uit en vertel nog niet wat jullie gaan doen. Bij deze date is een goede voorbereiding het halve werk; maak van tevoren alvast een lading waterballonnen klaar en bijt het spits af door je date te bekogelen met de waterballonnen zodra hij/zij/hen de tuin binnenstapt. Jullie zullen gegarandeerd de grootste lol hebben én jouw date doorweekt rond zien rennen is ook nog eens heel erg sexy.

#2 Barbecuen in het park

Koop een wegwerp BBQ, houtskool, geschikt (vega)vlees en/-of vis en wat stokbrood en ga in plaats van een picknick voor een barbeque in het park. Zorg dat je date een fijn kleed en wat bubbels meeneemt en geniet van het weer, lekker eten én elkaar. Check van te voren wel even of een barbeque toegestaan is in het park waar jullie naar toe willen gaan.

“Geniet van het weer, lekker eten én elkaar.”

#3 Toeren door de omgeving

Heeft een van jullie twee een cabrio tot de beschikking? Lucky you! Natuurlijk kan je ook een cabrio huren, dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Maak een mand vol met lekker eten en drinken en ga er lekker samen op uit. Leer elkaar goed kennen tijdens de gesprekken op de snelweg of ga voor een Karaoke en schreeuw samen mee met de muziek! Stel van te voren een leuke playlist samen of luister naar onze Vibes playlist op Spotify.

#4 Maak een wandeling door de stad

Een wandeling maken kan misschien wat saai klinken, maar door alle maatregelen rondom het coronavirus weten we inmiddels wel beter. Wandelen met je date is de perfecte manier om elkaar te leren kennen; niet ongemakkelijk tegenover elkaar zitten en de gesprekken gaan automatisch makkelijker. Vergeten jullie niet een pit-stop te maken bij de lokale ijsboer?

“Wandelen met je date is de perfecte manier om elkaar te leren kennen.”

#5 Ga varen

Bij deze date krijg je meteen heuse Notebook vibes! Huur een fluisterbootje (liever geen roeiboot want dan zijn jullie na een halfuur uitgeput) en geniet van de zon, de vrijheid en fijne gesprekken met elkaar. Heerlijk op een warme dag en ook nog eens super romantisch.

Wat doe jij het liefst op een warme zomerdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.260 keer bekeken

Geschreven door

Naar bed, naar bed, zei Duimelot… Eerst nog wat spelen, zei Likkepot! Oké, misschien gaat de tekst niet helemaal zo, maar ‘spelen’ in bed is natuurlijk wel één van de leukere dingen die er is. Voor het slapen gaan een orgasme krijgen draagt ook …
3.260 keer bekeken