Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

11.621 keer bekeken

Een orgie, hoe doe je dat?

28 april 2019,

geschreven door

Een orgie is wanneer vijf of meer mensen samen komen om seks te hebben. Staat het al jaren op je bucket list? Heb je erover gefantaseerd en gedroomd? Je bent niet de enige! Een orgie is nou eenmaal een beetje mysterieus en daarom ook enorm spannend. Maar hoe doe je nou eigenlijk mee aan een orgie? Wat gebeurt er en waar kun je het vinden? Ik ga je hier leren hoe je een orgie kan vinden en hoe je er zelf één kan organiseren!

Als je een orgie wilt vinden…

Als je eenmaal het besluit hebt genomen om mee te doen aan een orgie, en je wilt er niet zelf één organiseren, dan is het handig om te weten naar wat voor soort orgie je wilt gaan. Iedere orgie is namelijk anders, en niet elke orgie zal bij jou in de smaak vallen. Je hebt privé orgies, openbare orgies en seksclub orgies. Het verschil? Als je een privé orgie wilt bijwonen, zul je eerst veel moeten socializen met mensen uit de lokale scene. Deze orgies worden namelijk alleen geattendeerd door leden en hebben vaak een prijzige entree prijs, maar zijn wel enorm discreet.

Openbare orgies zijn daarentegen een stuk makkelijker te vinden. Deze worden geadverteerd op het internet. Je weet vaak niet wie het feest zullen bijwonen en deze orgies kunnen in kwaliteit verschillen. Seksclub orgies worden georganiseerd door een bedrijf en zijn daarom kwalitatief gezien erg goed. Het nadeel is de prijs, en het feit dat het groot is. Het is simpelweg niet zo vertrouwelijk als bijvoorbeeld bij iemand in de woonkamer. Zoals je ziet heb je dus een paar opties!

Wist je dat… privé orgies vaak prijzig zijn, maar erg discreet?

Wat gebeurt er daarna?

Nu je een keuze hebt gemaakt is het tijd voor het aanmeldproces. Dit proces kan erg uitgebreid zijn. Geef de organisator de informatie die hij/zij nodig heeft om de avond soepel te laten verlopen. Informeer goed wat precies de regels en eisen zijn en vraag ook of je condooms moet meenemen!
Wees op tijd, want anders mis je alle voorpret. Zijn er mensen die je aantrekkelijk vindt? Wees niet bang om gewoon te vragen of je mee kan doen. Bij een orgie is een positieve houding naar seks toe essentieel. Wees jezelf en ontspan! Oh, en vergeet bij afscheid natuurlijk niet om de organisator vriendelijke te bedanken.

Als jij je eigen orgie wilt organiseren

Als jij je eigen orgie gaat organiseren, is er een boel waar je aan moet denken. Hoeveel mensen wil je laten komen? Zijn het vrienden van je? Kennissen? Als het vreemden zijn hoef je niet bang te zijn om ze af te wijzen: het is jouw orgie, jouw regels. Zorg ervoor dat ze een ID hebben en zijn getest op geslachtsziektes. Leg duidelijk de regels vast en zorg dat ze worden nageleefd.

Fact! Je moet een heleboel regelen en plannen voor je eigen orgie.

Als je hebt besloten hoeveel mensen er mogen komen, bedenk dan waar je de orgie gaat houden. Een goede tip is om één ruimte te hebben waar iedereen kan samen komen om seks te hebben, en een ruimte waar mensen rustig kunnen socialiseren.

Wat heb je nodig voor je eigen orgie?

Bedenk ook wat je nodig hebt voor de orgie. Condooms en glijmiddel moeten binnen handbereik liggen als je ervoor kiest deze te leveren. Hapjes en drankjes moeten er ook komen. Hoe ga je dit betalen? Ga je een entreeprijs vragen?  Zorg ervoor dat de gekozen ruimte comfortabel en schoon is. Dit stelt mensen op hun gemak. Als je alles hebt geregeld en je bent zeker dat alles goed zal verlopen, kan de orgie beginnen. Veel plezier gewenst!

Heb jij wel eens meegedaan aan een orgie? Laat het ons in de reacties weten!

4 reacties

  1. Een woonkamer orgie is erg fijn en idd met gelijk gestemde mensen
    We.doen het toch best wel regelmatig mijn partner en ik
    Genieten van de meeste aanwezigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.512 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de fetisj eproctofilie uit. Benieuwd wat dat inh…
1.512 keer bekeken