Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.905 keer bekeken

Deze sekspop maakt jouw natste dromen waar…

25 juli 2022,

geschreven door

Of je nu alweer laat thuiskomt, of voor de zoveelste keer vergeten bent om de was te doen, ze zal nooit over je klagen. Bovendien staan haar lange, gladde benen altijd wijd voor je open… Niks zo makkelijk als een sekspop, nietwaar? Ja, ze is misschien een beetje opgeblazen, maar voelt toch echt zo licht als een veertje! Lang of klein, stevig of slank, blond of brunette, ongetwijfeld dat er een sekspop is die jouw wildste fantasieën kan vervullen.

De sekspop: een perfecte partner?

Oké, een sekspop is misschien geen échte partner… (Nou ja, wie zijn wij om te oordelen?) Ze hebben wel een hele hoop te bieden wanneer je niet over een partner beschikt. Een mooi alternatief om je seksuele verlangens op uit te oefenen en je seksleven wat pit te geven! Vind je de bekende, standaard opblaaspop met open mond een beetje achterhaald? Wees dan gerust; er zijn inmiddels veel meer opties om uit te kiezen.

Vraag jezelf ten eerste af waar je naar op zoek bent. Heb je nog niet eerder een sekspop geprobeerd, dan zou je eerst voor een goedkope sekspop kunnen gaan. Zoek je een meer natuurgetrouwe ervaring, dan zijn er poppen met meer detail, zachter materiaal, en poppen die van extra features zijn voorzien, zoals een geribbelde schacht of zelfs een intern verwarmingselement. Hieronder hebben we een aantal sekspoppen voor je gehighlight!

#1. Dianna Vrouwelijke Opblaaspop

Ben je een beginner op gebied van sekspoppen en/of zit je met een budget? Dan biedt deze populaire opblaaspop van You2Toys de oplossing. De Dianna Stretch is van levensgroot formaat en beschikt over zwarte haren en gespreide benen.

De sekspop ligt op haar rug, maar is in verschillende posities te plaatsen. Daarnaast heeft ze drie lustopeningen: een mond, vagina en anus. Genoeg mogelijkheid om te variëren, dus!

“Feestje in zicht? Deze dirty Dianna is ook een hilarisch (fop-)cadeau!”

#2. Big Boobs Bridget Opblaaspop

Wil jij wel iets meer om vast te houden? Big Boobs Bridget is klaar voor actie. Zoals de naam al weggeeft, is dit model voorzien van twee extra grote borsten om mee te spelen terwijl je met haar bezig bent.

Haar realistische blonde lokken en sexy, roze bikini die je uit kan doen, tillen deze love doll naar het volgende niveau. Ook heeft deze pop natuurlijk een mond-, vagina- en anusopening om je lusten op los te laten.

“Bridgets roze lippen staan altijd wijd open voor jouw seksueel plezier.”

#3. Isabel Masturbator

Op zoek naar een prachtig gevormde masturbator? De Isabel van het merk Kokos is gemaakt van zacht en flexibel materiaal, dus ze is niet alleen fantastisch om naar te kijken, maar ook om vast te houden en te penetreren.

Ze heeft zelfs een lange, geribbelde interne schacht, zodat haar vaginaopening voor nog meer stimulatie zorgt. Voeg een beetje glijmiddel op waterbasis toe om optimaal te genieten!

“Isabel is dan wel een maatje kleiner, maar tegelijkertijd zoveel fijner.”

#4. Realistische Life-Size Doll B.J. Betty

Ben jij klaar om een stapje verder te gaan? De levensgrote B.J. Betty is gemodelleerd naar de bekende pornoster en maakt zowel orale als vaginale en anale seks mogelijk. Haar gezicht, handen en voeten zijn voorzien van indrukwekkende details.

Dankzij scharnieren zijn haar armen makkelijk te bewegen, zodat ze jou ook vast kan houden. De uitneembare, rekbare sleeve is gemaakt van Fanta Flesh, dat jouw lichaamstemperatuur aanneemt.

“B.J. Betty’s lustopeningen hebben een heerlijk genopte en geribbelde structuur.”

#5. Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator

Misschien vind jij de buste eigenlijk meer bijzaak en gaat het jou vooral om wat eronder zit! In dat geval zijn er geweldige mega masturbators om uit te kiezen, en de populaire Fuck Me Silly 3 is daarvan een goed voorbeeld.

Deze mooie, zachte benen zijn buigzaam, zodat je haar in verschillende posities kan nemen, én zijn snel op lichaamstemperatuur. Verder is deze love doll voorzien van twee zalige openingen en een flexibele sleeve, die je eenvoudig schoonmaakt.

“Geef haar een goede spanking om te laten zien wie de baas is.”

#6. Ultimate Fantasy Dolls Carmen

Wil jij écht dichtbij de realiteit komen? Maak kennis met Carmen, een prachtexemplaar uit Pipedream Extreme’s ultieme sekspop collectie! Speel met haar mooie bruine haar en open haar levensechte lippen voor jouw gebruik…

Deze extreem realistische real doll voelt net zo sensationeel aan als ze eruitziet, en ze is te positioneren hoe jij maar wilt. Daarnaast komt ze met een overvloed aan opwindende extra’s, waaronder een verwarmelement en verschillende kledingstukken. Hoezo, “geen echte partner”?

“Carmens vrouwelijke rondingen lijken niet alleen realistisch, maar voelen óók levensecht.”

Naar welke sexy love doll ben jij het meest nieuwsgierig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

825 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Deze week bespreken we de fetisj Psychrofilie. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! psychrofilie: zelfst.naamw. (v…
825 keer bekeken