NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

4.864 keer bekeken

Een mega masturbator voor de ladies!

1 april 2020,

geschreven door

Met de Pipedream Fuck Me Silly Man Mega Masturbator haal je niet alleen een gigantische penis binnen, je krijgt er ook nog een wasbordje en twee stevige mannenbenen bij! Deze mega masturbator is een stuk groter dan het gemiddelde seksspeeltje en voelt dankzij het Fanta-Flesh materiaal net aan als de echte huid!

Fuck Me Silly Man

De man van je dromen zit keurig op zijn knietjes op je te wachten! Plaats hem op een vlak oppervlak en laat je rustig op zijn schoot zakken terwijl je tegen zijn wasbordje aanleunt. De masturbator is voorzien van een stevige balzak en een penis waar je ‘u’ tegen zegt! De penis heeft een invoerdiepte van maar liefst 20 centimeter en aders die over de gehele schacht lopen. Het materiaal voelt stevig en realistisch aan door het gepatenteerde Fanta Flesh materiaal.

mega masturbator

mega masturbator

Naast solo-gebruik kan het ook leuk zijn om de mega masturbator in jullie vrijpartij te betrekken. De kans is groot dat je partner deze man wel accepteert in de slaapkamer 😉 Met dit speeltje kom je wel heel dicht bij een trio!

Waar zou jij deze hunk in huis verstoppen? Of heb je liever een dildo in je nachtkastje liggen? Deel het met ons in een reactie!

1 Response

  1. Hoi hoi….
    Ik fantaseer me nu al intens over deze geweldige toy.
    Ik denk dat ik een stoeltje in de hoek van mijn slaapkamer reserveer ,,,of doe alsof het mijn dressboy is met kleding erover savonds.
    Kan toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Daar lig je weer: het is middernacht en je kunt niet slapen. Je pakt je telefoon erbij om te kijken hoe laat het is. Op de één of andere manier eindig je met een porno filmpje op je scherm en je hand, of je favoriete toy, tussen je…
4.783 keer bekeken
1.852 keer bekeken

Geschreven door

Het moge duidelijk zijn dat de Japanse cultuur behoorlijk verschilt met de onze. Regelmatig komen we iets tegen van Japanse makelaardij wat bij ons de wenkbrauwen doet fronsen. En geloof ons, we hebben al het nodige gezien! Dit keer raakten we bekend…
1.852 keer bekeken