Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.058 keer bekeken

Narratofilie: opwinding door vieze praatjes

4 december 2020,

geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een fetisj voor. Deze week lichten wij de fetisj narratofilie uit. Als je wil weten wat dit inhoudt, moet je snel verder lezen.

narratofilie:
zelfst.naamw. (v)

Seksueel opgewonden raken door obsceen taalgebruik.

Ben jij niet vies van een beetje ondeugend taalgebruik in de slaapkamer of speur je regelmatig het internet af naar nieuwe erotische verhalen? Dan heb je misschien zonder het te weten een fetisj te pakken! Bij de fetisj narratofilie wordt iemand opgewonden door seksueel getint taalgebruik, zowel in woord als geschrift. Iemand met deze fetisj vindt het bijvoorbeeld opwindend om zich tijdens de seks verbaal te uiten (dirty talk) of raakt helemaal in vervoering tijdens het lezen of voordragen van een geschreven erotisch verhaal.

Een voorliefde voor ondeugend en spannend taalgebruik is overigens volkomen normaal. En erotische verhalen worden natuurlijk ook geschreven met de intentie om de lezer op te winden. Je hoeft je dan ook zeker niet te schamen wanneer ondeugend taalgebruik voor jou stimulerend werkt. Onthoud wel dat niet iedereen zich even comfortabel voelt bij dirty talk. Een veilige manier om te testen of jouw partner hiervoor openstaat, is door hem of haar bijvoorbeeld eerst een keer een tekstbericht te sturen.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.647 keer bekeken

Geschreven door

Als het gaat om gezelligheid tussen de lakens, is de cowgirl positie een grote favoriet. Bijna alle mannen vinden dit standje helemaal het einde vanwege het waanzinnige uitzicht en veel vrouwen houden van het gevoel van controle. De snelheid, diepte …
10.647 keer bekeken