Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

14.963 keer bekeken

Beginnen met Dirty Talk? Dit zijn de beste tips voor beginners!

8 juli 2020,

geschreven door

Dirty talk is de perfecte tool om jullie beiden in de stemming brengen en de beleving en opwinding tijdens de seks te laten toenemen! De drempel om met dirty talk te beginnen kan echter best hoog zijn. Zo hoog zelfs, dat een hoop mensen er helemaal niet aan durven te beginnen. Bang om zichzelf voor schut te zetten en onzeker over hoe hun geliefde zal reageren.

Dirty talk voor beginners

Het is helemaal niet nodig om je te schamen en vies te voelen wanneer jij je seksuele behoeften kenbaar wil maken. Met de volgende tips introduceer jij dirty talk op een comfortabele manier in jullie seksleven.

Wat moet ik zeggen?

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Bij dirty talk kan je voorafgaand aan de seks alvast op een ondeugende manier vertellen wat je samen met je partner zou willen doen. Laat je partner weten waar je aan denkt en over fantaseert. En wanneer jullie bezig zijn, kan je benoemen wat goed voelt of je partner verder aanmoedigen. Je kunt dirty talk dus ook uitstekend gebruiken als communicatiemiddel. Je partner vindt het daarnaast helemaal niet erg wanneer jij aangeeft het heel lekker te vinden wat hij of zij aan het doen is.

“Laat je partner weten waar je aan denkt en over fantaseert.”

Wees specifiek

Dirty talk wordt nog opwindender wanneer jij je nog specifieker weet uit te drukken. In plaats van alleen te benoemen hoe lekker je het vindt of hoe aantrekkelijk jij je partner eruit vindt zien, kan je jouw vieze praatjes levendiger maken door ze iets gedetailleerder te beschrijven. Je kunt ook aangeven wat je juist nog zou willen ervaren. Dit mag best op een dominante of meer dwingende manier gebeuren, zolang beide partners zich hier comfortabel bij voelen.

Voorbeeld:

“Oeh, dat vind ik lekker” krijgt iets meer lading wanneer je het verandert in: “OMG, blijf alsjeblieft doorgaan. Ik vind het heerlijk wanneer je mijn [hotspot naar wens] aanraakt.”

“Ik vind je super sexy” prikkelt minder de fantasie dan: “Ik hunker al de hele dag naar jouw super sexy billen/harde pik/borsten etc. Ik wil dat je bovenop me komt zitten met je heerlijke lichaam.”

Maak gebruik van je zintuigen

Zet je zintuigen aan het werk. Omschrijf wat je ziet, ruikt, hoort en voelt. Probeer daarbij ook te vermelden wat jouw bevindingen met je doen. Wees specifiek, remember? 😉 Dit is een gouden combinatie die het hart van je partner ongetwijfeld sneller zal doen laten kloppen.

Voorbeelden:

  • Je ruikt/voelt zo lekker dat ik je kleren van je lijf wil trekken.
  • Ik vind het heerlijk hoe je smaakt als ik bij je naar beneden ga. Ik wil je beffen totdat je klaarkomt.
  • Ik word helemaal nat van je. Ik wil je nu diep in me voelen.
  • Mhmm, ik vind het heerlijk als ik je zo lekker hoor kreunen.

Achterhaal wat echte turn-offs zijn voor je partner

Iedereen is verschillend. Wat de een opwindend vindt om te horen, kan voor een ander juist een enorme turn-off zijn. Het is belangrijk dat jij je ondeugende woordjes zo goed mogelijk afstemt op de ontvanger. Sommige partners worden bijvoorbeeld graag luid toegesproken, terwijl iemand anders misschien liever heeft dat jij jouw geile praat voorzichtig in zijn of haar oor fluistert. De ene vrouw vindt het heerlijk om tijdens de seks voor ‘slet’ uitgemaakt te worden, terwijl de andere vrouw haar partner gelijk een pets in het gezicht zou geven!

“Sommige partners worden bijvoorbeeld graag luid toegesproken, terwijl iemand anders misschien liever heeft dat jij jouw geile praat voorzichtig in zijn of haar oor fluistert.”

Het is helemaal niet erg om bij je partner te checken wat zijn of haar turn-offs zijn in de slaapkamer. Wacht op een moment waarbij jij de volledige aandacht van je partner hebt. Het maakt de dirty talk echt niet minder spannend en je partner zal het waarderen dat je waarde hecht aan zijn of haar mening!

Creëer een veilige haven

Vertel je partner dat je het leuk zou vinden om jullie seksleven op te fleuren met een beetje dirty talk, maar jij je nog niet helemaal comfortabel voelt om dit te doen. Maak samen de afspraak om van alles tegen elkaar te zeggen, zonder elkaar te veroordelen of uit te lachen. Je creëert op deze manier een veilige haven om samen verschillende dingen uit te proberen, van redelijk onschuldig tot behoorlijk expliciet en dwingend. Whatever fits your boat.

“Sommige partners worden bijvoorbeeld graag luid toegesproken, terwijl iemand anders misschien liever heeft dat jij jouw geile praat voorzichtig in zijn of haar oor fluistert.”

Ben jij bang bent dat jouw vieze praat het beeld van jou bij je partner verstoort of de stemming juist helemaal verpest? Dan is dit de perfecte methode om te achterhalen wat jullie opwindend vinden en waar jullie grenzen liggen. De drempel om in de toekomst schunnige dingen tegen je partner te zeggen, wordt hiermee aanzienlijk verlaagd!

Houd het dicht bij jezelf

Durf eerlijk aan te geven wanneer jij je niet comfortabel voelt om bepaalde dingen te zeggen, die je partner misschien van jou verlangt. Dirty talk is alleen opwindend wanneer beide partners dit als comfortabel en erotisch ervaren. Wanneer de waardering niet wederzijds is, ga je aan het doel van dirty talk voorbij. Bepaal voor jezelf wat jij wel en juist niet vindt kunnen!

“Dirty talk is alleen opwindend wanneer beide partners dit als comfortabel en erotisch ervaren.”

Vind je het nog steeds een beetje eng? Doe het eerst via tekst!

Vind jij het nog steeds een beetje spannend om allemaal dirty talk de slaapkamer in te slingeren? Begin dan met een seksueel getint berichtje en kijk hoe jouw partner hierop reageert. Wanneer jij de bevestiging krijgt dat je partner het leuk vindt dat jij je seksueel uit, kan dit de drempel verlagen om je voortaan ook verbaal te uit te drukken. Een erotisch tekst werkt daarnaast uitstekend voor het opbouwen van spanning voorafgaand aan een date of afspraakje.

Ben jij een fan van dirty talk? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het komt vaker voor dan je denkt, maar toch weten maar weinig mensen wat ‘stealthing’ is. Daar moet verandering in komen! In dit artikel leggen we stealthing aan je uit, plus hoe je jezelf en anderen hiertegen kunt beschermen. Seksueel misbruik… he…
2.842 keer bekeken