Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.656 keer bekeken

Drakendildo’s & douchekoppen: dit zijn de leukste nieuwe toys!

28 juni 2023,

geschreven door

Bijna dagelijks wordt onze webshop gevuld met de mooiste, nieuwste en leukste toys, lingerie, accessoires en fun artikelen! Hieronder vind je de leukste recente toevoegingen aan de online shop, zodat je niks mist. Wie weet zit jouw droom sextoy of lingeriesetje er wel tussen!

TIP! Check onze nieuw in de shop pagina voor een volledig overzicht van alle nieuwe toys.

De nieuwste must-have toys

Creature Cocks

Heb jij je weleens afgevraagd hoe het zou zijn om seks te hebben met een bovennatuurlijk wezen? Nee…? Weet je het zeker? 😉 Het merk Creature Cocks laat al jouw sexy fantasy en sci-fi fantasieën uitkomen met zeer gedetailleerde, kleurrijke fantasiedildo’s. Als je wel klaar bent met saaie standaard dildo’s en wel toe bent aan iets *ahem* ‘uniekers’ voor meer stimulatie of gewoon een nieuwe ervaring, dan is de Creature Cocks collectie zeker een aanrader. Of jouw sexy dromen nou bevolkt worden door demonen, zeewezens of draken, in deze collectie vind je het allemaal! Klik hier om alle dildo’s te bekijken.

Womanizer Wave douchekop

  • Unieke 2-in-1 douchekop
  • Met stimulatiestanden
  • Waterbesparend
  • Eenvoudig te installeren
  • Eenvoudig te bedienen

Genot onder de douche wordt nog beter én makkelijker met de innovatieve Womanizer Wave shower head! Deze douchekop kun je eenvoudig op jouw doucheslang bevestigen en kan zowel gebruikt worden als normale douchekop als een heerlijke stimulatie toy. Dankzij de EcoSmart technologie verbruikt hij 60% minder water dan de gemiddelde douchekop, zonder dat dit de waterdruk beïnvloedt. En over waterdruk gesproken… deze kun je helemaal zelf aanpassen. De shower head heeft namelijk 3 standen: PowderRain (regendouche), PleasureJet (gerichte straal) en PleasureWhirl (heen en weer bewegende straal). De Womanizer Wave shower head is beschikbaar in het wit, zwart en zilver.

Stimulerende orgasmecrème

Wil je nog meer genieten van stimulatie en orgasmes? Daar kan deze crème mee helpen! Het stimuleert de bloedtoevoer naar jouw intieme delen en verhoogt de gevoeligheid van de huid. Hierdoor voelt elke aanraking intenser aan en wordt jouw hoogtepunt eentje om niet te vergeten.

Er is een crème voor vrouwen die speciaal bedoeld is om de clitoris te stimuleren en eentje voor mannen die de gevoeligheid van de penis verhoogt.

Bondageharnas

Als liefhebber van bondage mag een bondageharnas uiteraard niet in je collectie ontbreken. Maar met zo’n groot assortiment om uit te kiezen, waar moet je dan beginnen? Misschien is dit veelzijdige harnas wel iets voor jou! Het Heathen Harnas is gemaakt van vegan leer en nikkelvrij metaal. De gespen zijn verstelbaar voor een perfecte pasvorm en verschillende metalen bevestigingspunten geven jou de mogelijkheid om andere bondagetoys en -accessoires aan het harnas vast te maken, zoals kettingen of boeien. Het harnas heeft een verwijderbare jockstrap en penisring, zodat je jouw bondagesessies precies zo kunt inrichten als je wilt.

Spreekt een bondageharnas je wel aan, maar wil je rustig beginnen met experimenteren? Dat kan met dit leuke bondageharnas met strikken! Het toegankelijke design en de verstelbare gespen maakt dit harnas perfect voor beginnende bondage-enthousiastelingen. Het harnas is verkrijgbaar in twee verschillende maten in het roze en zwart.

Seksmachines

Heb jij wat stevigers nodig dan een simpele vibrator of buttplug om optimaal te genieten van jouw sexy time? We got you! Misschien is een seksmachine wel precies waar jij naar op zoek bent. Of het nu een kleine versie is of een grote machine, verwacht seksuele bevrediging als nooit tevoren!

FirmTech Performance Ring

  • Zachte elastomeer ring
  • Verstelbaar en flexibel
  • Lus-en-haak ontwerp
  • Langdurige en hardere erecties

Wil je van de voordelen van een cockring genieten, maar vind je penisringen niet lekker zitten? Dan is de Performance Ring van FirmTech het speeltje dat niet in je nachtkastje mag ontbreken! Dankzij het zachte materiaal en het speciale lus-en-haak design is deze ring heel makkelijk om en af te doen en knelt hij niet, waardoor hij comfortabel te dragen is voor langere tijd. De ring zorgt ervoor dat je erectie harder aanvoelt en je het langer vol kunt houden in bed. Ook ervaar je intensere orgasmes. Een echte must-have voor elke man!

Welke toy zou jij weleens willen uitproberen?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

613 keer bekeken

Geschreven door

Iedere vrijdag geven wij podium voor de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren: Fetish Friday! Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de fetisj xylofilie uit. Benieuwd wat dat inhoudt? Chec…
613 keer bekeken
8.037 keer bekeken

Geschreven door

Hoogtijd om je penis eens flink in de watten te leggen. Ervaar het genot van een penisring. Door de vibratie en strakke pasvorm wordt je erectie steviger én houdt-ie langer aan. ‘Wat wil een man nog meer?’ hoor ik je denken. Een top 10 penisringen n…
8.037 keer bekeken