Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

813 keer bekeken

Symforofilie: opwinding door een heftige gebeurtenis

11 december 2020,

geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een fetisj voor. Deze week lichten wij de fetisj narratofilie uit. Wil je weten wat deze fetisj inhoudt? Lees dan snel verder!

symforofilie:
zelfst.naamw. (v)

Het seksueel opgewonden raken wanneer er een natuurramp of een ander groot drama plaatsvindt waarbij veel schade en doden komen kijken. Eigenlijk verschilt deze fetish maar weinig van de bekendere term: ramptoerisme.

Iemand wordt een ramptoerist genoemd wanneer deze persoon uit nieuwsgierigheid of sensatiezucht reist naar een plaats waar een ramp heeft plaatsgevonden. Dit kan een ongeluk, brand of andere heftige gebeurtenis zijn. Sommige mensen speuren zelfs actief naar calamiteiten in de directe omgeving, middels scanners of volgsystemen.

Mensen met deze fetish worden opgewonden van grote rampen zoals een ongeluk, brand of andere heftige gebeurtenis.

Het is iets heel menselijks en normaals op opgewonden te raken van een adrenalinekick of heftige gebeurtenis, maar meestal is deze opwinding niet seksueel en komt hij voort uit angst. Bij mensen met symforofilie is dit wél het geval. De sensatie en het leed van anderen brengt hen juist naar een hoogtepunt…

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

814 keer bekeken

Geschreven door

Wippen, ketsen, palen, batsen, naaien, krikken, fappen, rukken. Er zijn bijna net zoveel synoniemen voor vrijen en masturberen als dat er mensen zijn die seks hebben. Waar iedereen het vroeger nog simpelweg had over ‘gemeenschap’ en ‘de hand aan zich…
814 keer bekeken