door JustJay

Sekshoroscoop Juni 2023

1 juni 2023 door JustJay

Klaar of niet, de zomer ligt alweer op de loer! Gelukkig houden we wel van een beetje hitte, nietwaar? Als het gaat om een goede sexercise, dan hoort een beetje zweten er nou eenmaal bij. Wat voorspellen de sterren voor jou deze maand? Dit is de sekshoroscoop van juni 2023!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Hé Waterman, jij zit lekker in je vel! Ondanks dat je een maand vol stoute ervaringen achter de rug hebt, heb je alleen maar méér zin gekregen. Hoe lekker het ook is om jezelf af en toe goed te laten verwennen, vergeet je niet om het plezier met je partner te delen? Start de maand met positieve vibes door ze eens extra te complimenteren, en te laten lachen en genieten – of dat nu binnen of buiten de slaapkamer is. Geloof ons maar, je krijgt er nog meer passie en intimiteit voor terug!

Verwen elkaar met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

In juni doe jij een aantal spannende ontdekkingen over jezelf, Vissen. Niet alleen zal je aangenaam verrast zijn door de kinky ideeën die al lange tijd diep in jou verborgen zaten, maar je krijgt ook meteen de kans om er gebruik van te maken! Stel aan je partner voor om die sexy fantasieën in de slaapkamer uit te proberen en je zult zien dat hij of zij er net zo nieuwsgierig over is als jij. Denk maar niet dat het bij één ronde zal blijven! Je uithoudingsvermogen zal flink op de proef worden gesteld. Dit leidt tot een heerlijke climax, waarna je jouw spieren weer kan laten ontspannen.

 Verken je fantasieën met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

In mei pakte jij de nodige rust voor jezelf, Ram, en daardoor ben je in juni weer klaar om ertegenaan te gaan! Zit je in een relatie, dan is dit het moment om de vurige passie tussen jou en je partner weer aan te wakkeren. Ga er bijvoorbeeld eens samen een weekendje tussenuit, zet die telefoon op stil en houd je enkel bezig met elkaar. En ben je single, trek dan je beste outfit aan en ga op date! Durf eens te delen wat je echt wilt en deze maand zal nog ondeugender zijn dan jij je kunt voorstellen…

Alles loslaten met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Kijk jou eens gaan, Stier! Zelfs na een intensieve maand is jouw seksdrive niet te stoppen. We begrijpen dat je geneigd bent om elke dag de druk van de ketel te halen, maar eigenlijk zou het je goed doen om wat vaker een pauze in te lassen. Je zult merken dat als je eens een paar dagen overslaat, jouw hete sessies nog veel heter worden! Plan eens wat leuke activiteiten in en maak ruimte voor quality time met vrienden of familie om je af te leiden van je standaard routine. Variety is the spice of life!

Doorbreek het patroon met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

Vier de vrijheid, Tweelingen! Deze maand heb je behoefte om lekker je eigen ding te doen en even niet te veel na te denken over wat anderen van je willen. Doe wat goed voelt voor jou en ga ervoor! Jij bent van nature een ster in het creëren van een gezonde balans tussen jouw eigen behoeften en de behoeften van de mensen om je heen. Het is dus echt niet erg als het geluk een keertje aan jouw kant staat.

Als je single bent, kan deze maand een geweldige tijd zijn om nieuwe mensen te ontmoeten waar je veel van kan leren. Als je een relatie hebt, wees dan niet bang om ook verborgen onzekerheden of stiekeme verlangens te delen.

Voel je vrij met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Maak je klaar voor een flinke dosis liefde, Kreeft! Je voelt je sexy en zelfverzekerd en dat blijft niet onopgemerkt. Als je single bent dan heb je heel wat te kiezen deze maand. Zorg er dus voor dat je niet voor de eerste de beste optie gaat. Als je in een relatie zit, houdt het dan vooral lekker luchtig. Als er geen druk op ligt, kan dat namelijk zomaar leiden tot een diepere emotionele connectie met je partner zonder dat je het doorhebt. Plan dus leuke uitjes en breng bewust meer tijd door met elkaar. Wie weet waar dat allemaal toe leidt 😉

Geniet van de liefde met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

Jij bent een sociale vlinder, Leeuw. Je fladdert van de ene sociale situatie naar de ander en geniet hier optimaal van. Toch blijft het vaak bij oppervlakkige connecties en ook de verbinding met je partner raak je een beetje kwijt. Geef je partner daarom de ruimte om wensen en behoeften uit te spreken en luister hier goed naar. Juni is namelijk een goede maand om de emotionele én seksuele band met je partner te versterken.

Als je single bent, dan zou je deze maand zomaar eens iemand kunnen ontmoeten die je uitdaagt om de connectie met jezelf en anderen te verdiepen. Sta hier voor open en probeer eerlijk te zijn naar de mensen om je heen, ook over de dingen die misschien wat minder goed gaan. Alleen door je ware zelf te zijn kun je echte intimiteit ervaren, zowel binnen als buiten de slaapkamer.

Creëer intimiteit met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Deze maand moet je iets meer moeite doen om je bevredigd te voelen, Maagd. Doordat je al een tijdje steeds weer dezelfde routine volgt in de slaapkamer, ben je een beetje in een sleur terecht gekomen. Ga op zoek naar nieuwe sensaties en ervaringen, en probeer eens nieuwe posities, speeltjes of fantasieën.

Het voelt misschien wat onwennig in het begin, maar uiteindelijk zul je je nog meer comfortabel gaan voelen met je eigen lichaam en seksualiteit. En onthoud dat je echt niet meteen alles uit de kast hoeft te halen. Ook kleine aanpassingen kunnen leiden tot een diepere bevrediging en een sterkere verbinding met jezelf of met je partner.

Doorbreek de sleur met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Het is wikken en wegen in juni, Weegschaal. Vergeleken met vorige maand voelt deze wat onzekerder. Je begint aan jezelf te twijfelen en je omgeving kan daar ook onder lijden. Maar laat jezelf vooral niet uit het veld slaan, want een speciaal persoon wordt jouw coach om je hier doorheen te slepen.

Sla hulp daarom ook niet af en laat je waardering blijken! Als het je partner is, dompel hem of haar helemaal onder in jouw liefde. Wat dacht je van iets actiefs? 😉 Zo kunnen jullie lekker alle stress wegzweten…

Laat je waardering blijken met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen, in juni zul je je beste beentje voor moeten zetten, want je wordt overrompeld door sterke emoties. Als je hier geen behoefte aan hebt, kun je beter deze situaties vermijden. Maar je kunt het ook in je voordeel gebruiken om jezelf beter te leren kennen.

Concentreer je juist op het verkennen van jouw spirituele kant. Verdiep jezelf in de wondere wereld van tantra en vind jouw innerlijke, seksuele kracht. Je kunt wel altijd doorgaan tot het gaatje, maar soms is de reis belangrijker dan de eindbestemming. Zweverig, hè? You’ll thank us later.

Ontdek jouw seksuele zintuig met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

De zomer komt eraan en we laten de lente achter ons. Met de veranderende seizoenen maak jij ook een verandering door, want deze maand stap jij een nieuwe levensfase in. Je ontmoet een nieuw belangrijk persoon die je wereld op z’n kop zet of als je al een partner hebt, gaan jullie een nieuwe spannende fase in binnen jullie relatie.

Maar, Boogschutter, de boog kan niet altijd gespannen zijn. Juni is voor jou ook de ideale maand om je rust te pakken en alles even op je af te laten komen. Relax met bijvoorbeeld yogalessen en zet je nieuw gevonden flexibiliteit in tijdens je spicy avondjes met je partner of fling. Pas wel op! Overschat je fysieke mogelijkheden niet en luister naar je lichaam om nare blessures te voorkomen.

Blijf lekker flexibel met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Na een turbulente maand met eindeloze energie is het tijd om je leven even te stabiliseren, Steenbok. En daar heb je ook wel behoefte aan. Werk samen met je partner aan alle onzekere factoren in jullie relatie en blijf met elkaar communiceren om dit te verwezenlijken. Vergeet dat vooral niet tussen de lakens.

Ben je single, Steenbok? Jouw flirt-game is on point in juni. Misschien komt het door de zon, misschien komt het door de vakantie die eraan komt – jij bent niet te stoppen. Jij bent zo zelfverzekerd, niemand kan je weerstaan. Steek hier dan ook je energie in, want ook als je dateleven onzeker is, is dit het moment om je zielsverwant te vinden.

Communiceer tussen de lakens met…

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid