It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.831 keer bekeken

Exhibitionisme: opwinding door jezelf bloot te tonen

3 januari 2020,

geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week is dat Exhibitionisme. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

Exhibitionisme:
zelfst.naamw.

Seksuele opwinding door jezelf (deels) bloot te laten bekijken door onbekenden.

Een exhibitionist is graag bloot te bewonderen. Iemand raakt seksueel opgewonden door het laten zien van zijn of haar geslachtsdelen aan iemand die er niet om vraagt. Oftewel, diegene vind het fijn als er wordt gekeken naar hoe hij/zij seks heeft of hoe die persoon er naakt bij loopt. Als exhibitionist etaleer je jezelf graag zo naakt mogelijk! Een bekend voorbeeld hiervan is een potloodventer of mensen die seks hebben tegen een raam.
Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

4 reacties

  1. Ik vind het heerlijk om naakt rond te lopen. Wij gaan daarom regelmatig naar een naaktstrand. Ik vind het ook wel opwindend als ik bekeken wordt, daar geniet ik van. Ik droom ook weleens dat ik door een hele groep vrouwen wordt bekeken die zich dan gaan vingeren. Thuis en in de tuin loop ik ook vaak naakt en krijg ik een kick als de buurvrouw stiekum staat te kijken wat ze regelmatig doet.

  2. Het meest opwindende van exhibitionisme vind ik is al ik naakt in de sauna loopt en weg met die handdoek laat alles maar zien ik ben geheel geschoren en het komt ook wel een voor dat ik spontaan een stijve krijg nou jammer dan nu ben ik toch mijn handdoek kwijt,LOL.
    Maar op een swinger camping kan al naaktlopend en neukend je lol op en ga je helemaal uit je plafond in Frankrijk.

  3. Mij lijkt het wel interessant, en zeer spannend en opwindend. Gewoon buiten ergens, overal waar je wilt. Mooi in de natuur, wat zeer goed samengaat en erg lekker.
    Voor mij is dit wel een optie, en zo’n fetisch friday!! LEUK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.100 keer bekeken

Geschreven door

Huisdieren, you’ve got to love them. Maar naast dat ze je gezelschap en oneindig veel liefde kunnen geven, kunnen ze ook een boel ongemak opleveren. Beeld je maar in; lig je net een lekker potje te seksen, zie je ineens twee onschuldige ogen jullie…
1.100 keer bekeken