door CheekyCharly

De 6 beste seksstandjes voor mensen met een maatje meer!

26 mei 2019 door CheekyCharly

Wanneer je iets voller bent kunnen bepaalde standjes een grote uitdaging zijn. Sommige Kamasutra seksstandjes lijken misschien zelfs wel onmogelijk om uit te voeren. Maar wees niet bang, ongeacht je gewicht en postuur kun je nog steeds optimaal van seks genieten. In deze blog onthullen wij de beste seksstandjes voor mensen met een maatje meer!

Seksstandje 1: Sofa Seduction

Sofa-Seduction

Zitten jullie gezellig samen een filmpje te kijken op de bank wanneer jullie in de mood komen voor een hete vrijpartij? Waarom verplaatsen naar het bed als een bank net zo comfortabel kan zijn!

Buig als vrouw over de armsteun heen en spreid je benen. Neem als man neemt achter de vrouw plaats zodat je op deze manier gemakkelijk naar binnen kan glijden. Doordat de bank in deze positie veel lichaamsgewicht opvangt, is dit een ideaal standje voor mensen met een maatje meer.

Seksstandje 2: Sex in a Sling

Sex-In-A-Sling

Als één van jullie of jullie beiden wat meer steun nodig hebben, zal een sex schommel zeker uitkomst bieden! Het gebruik van een sex schommel zal bepaalde lichaamsdelen ondersteunen en hoger kunnen plaatsen. Wat het véél comfortabeler en makkelijker maakt om vol te houden.

“Het gebruik van een sex schommel zal bepaalde lichaamsdelen ondersteunen en hoger kunnen plaatsen”

Wanneer zij in de sex schommel plaatsneemt kan zij haar benen in de lucht houden terwijl hij in haar zit. De riemen van de slinger zullen voor beide stevige houvast bieden. Nog een bijkomend voordeel is dat hij zich in deze positie geen zorgen te maken over zijn buik, die zit namelijk goed verstopt 😉

Seksstandje 3: Doggystyle

doggystyle

 

Waarschijnlijk één van de beste seksstandjes voor mensen met een maatje meer: doggystyle. Dit standje biedt natuurlijk niet dezelfde intimiteit als een face-to-face standje, maar heeft wel heel veel andere voordelen. Zo ervaart de man bij dit standje een geweldig uitzicht op de billenpartij van zijn partner, wat hem extra opgewonden zal maken.

Daarnaast geeft dit standje de mogelijkheid tot diepe penetratie waarbij zelfs de G-spot gestimuleerd kan worden. Ook heeft de vrouw haar beide handen vrij, zodat zij tegelijkertijd haar clitoris kan stimuleren met haar vingers en/of een vibrator.

Seksstandje 4: Reverse Cowgirl

Reverse-cowgirl-2

 

De vrouw neemt bij dit standje plaats bovenop de man met haar rug naar zijn gezicht toe. Door in te zetten op een woman-on-top positie maakt zijn of haar gewicht helemaal geen verschil. Dat is dan ook de reden dat dit standje veruit één van de meeste geliefde posities is voor mensen met een maatje meer.

“De Reverse Cowgirl is veruit één van de meest geliefde posities voor mensen met een maatje meer.”

Zij kan zich bij dit standje comfortabel positioneren en bepaalt de diepte en snelheid. Hij kan achterover leunen en zijn partner al het werk laten doen. Bovendien kan hij genieten van het uitzicht terwijl zij hem berijdt.

Seksstandje 5: The Elevated Starfish

Wanneer je een paar kilo’s extra bij je draagt, kan de normale Starfish onmogelijk zijn om uit te voeren.  Een aangepaste versie hiervan zal echter wel voor veel plezier zorgen.  Hierbij neemt zij liggend plaats aan het einde van het bed en laat haar benen hangen. Hij gaat rechtop staan terwijl zij haar billen omhoog plaatst.

Op deze manier kan hij makkelijk bij haar naar binnen komen.  Ideaal aan dit standje is dat het lichaamsgewicht van de vrouw wordt opgevangen door het bed. Ook de man heeft geen extra gewicht op zijn knieën en hoeft niet te leunen op zijn lichaam.

Seksstandje 6: Spread Eagle

Splitting-Queens

Onderschat nooit de kracht van kussens. Een van de belangrijkste vereisten voor geweldige seks is om ervoor te zorgen dat beide partners zich op hun gemak voelen. Voor mensen met een maatje meer kan het toevoegen van kussens precies zijn wat ze nodig hebben. Met een kussen kun je de heupen van je partner ondersteunen om de penetratie te vergemakkelijken.

“Een van de belangrijkste vereisten voor geweldige seks is om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt.”

Bij het standje Splitting Queens worden meerdere kussens ingezet om de benen van je partner te ondersteunen, zodat ze wijd open staan in een V-vorm. Door de kussens worden de benen minder belast en ligt zij tegelijkertijd op de perfecte hoogte. 

Wat is jouw favoriete seksstandje? Laat het ons weten in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid