door CheekyCharly

5 tips om het standje missionaris spannender te maken

24 februari 2019 door CheekyCharly

De missionaris is niet voor niets een klassieker. Het is één van de meest comfortabele standjes ooit, maar weinig variatie tussen de lakens kan ook gaan zorgen voor verveling en we weten allemaal dat verveling een echte moodkiller is. Wanneer je merkt dat de sleur erin komt, nadat jullie voor de zoveelste avond achtereen voor de missionaris gaan is het hoog tijd om onderstaande tips toe te passen om het plezier te vergroten.

1. Combineer het met eenvoudige bondage

Het missionaris standje zal verre van saai zijn als je dit combineert met eenvoudige bondage. Een leuke bondage set voor beginners kan voor veel variatie tussen de lakens zorgen. Probeer je over te geven en laat hem zijn gang gaan. Stel van te voren duidelijke grenzen vast over wat wel en niet zal gebeuren.

Maak het nog spannender door een masker te dragen. Wanneer je vastzit en niet kan zien wat er gaat gebeuren, zal elke kleine aanraking intens voelen en zul jij je helemaal moet overgeven aan je partner.

2. Adem in, adem uit

Als je meer plezier wilt ervaren tijdens de seks, probeer dan de meest eenvoudige maar effectieve techniek die er is: ademhalen. Hoe meer je ademt, hoe meer je voelt. Begin met lang, diep en ontspannen ademhalen en ervaar wat dit met je lichaam doet.

Wanneer je deze techniek onder die knie hebt kun je proberen om een spelletje te spelen met je partner. Vraag hem om het ritme van zijn penetratie aan te passen aan je ademhaling. Dit spelletje zal hem dwingen om goed op je lichaam te letten, je controle geven en daardoor meer te laten voelen als hij bij jou binnen komt.

3. Stimuleer de G-spot

Missionaris houding is geen excuus om stil te leggen om hem vervolgens al het werk te laten doen. Buig je knieën, zet je voeten op het matras en beweeg je heupen. Probeer je heupen heen en weer te wiegen in cirkels of een golfachtig patroon. Zoek een manier om je heupen zó te bewegen dat hij je G-spot kan stimuleren.

4.  Serieus voorspel

De meeste vrouwen kunnen geen orgasme bereiken door enkel geslachtsgemeenschap. Daarom geven wij jou de volgende tip; een orgasme voordat jullie over gaan tot penetratie. Dit zal de seks vele malen aangenamer maken. Als vrouw ben je vochtig, ontspannen en opgewonden genoeg om te kunnen genieten van de penetratie.

De man zal meer zelfvertrouwen hebben, daardoor meer kunnen genieten van zijn eigen ervaring zonder zich zorgen te maken over hoe lang hij het volhoudt. Het is zelfs bewezen dat wanneer een vrouw voor de penetratie tot een orgasme komt, vervolgens tijdens de penetratie makkelijker tot nog een orgasme komt.

5. Stimuleer de clitoris

De meeste vrouwen hebben directe stimulatie van de clitoris nodig om tot een orgasme te komen, negeer deze daarom niet tijdens de seks. Bij het missionaris standje kun jij gemakkelijk je clitoris stimuleren terwijl hij jou penetreert. Tip: Gebruik een clitoris vibrator voor extra stimulatie.

Heb jij nog tips om het standje missionaris spannender te maken? Laat het ons weten in een reactie! 

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid