NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

66.681 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Lust’

1 december 2023,

geschreven door

Ga goed je weekend in met dit heerlijke erotische verhaal, geschreven door Anna Arend! Rosa, de hoofdrolspeelster uit dit verhaal, beleeft veel plezier aan haar bezoekjes aan de sportschool. Rosa zit in een relatie, maar de instructeur van de sportschool komt steeds vaker voor in haar gedachten…

Geen zin om te lezen? ‘Lust’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal (in twee delen)! 

Lust

21.30 uur. Pas na de derde keer kijken drong de tijd die op haar horloge stond werkelijk tot haar door. Nog een kwartier en dan ben ik eindelijk weg hier, dacht Rosa terwijl ze vermoeid uit het raam op de parkeerplaats uitkeek en de pedalen van de crosstrainer in een rustig tempo liet rondgaan. Het was niet zozeer dat ze een hekel had aan sporten, dit deed ze immers al haar hele leven. Ze sportte niet met de intensiteit van die irritante fitgirls die ze constant tegenkwam op haar tijdlijn, maar ze was tevreden met het feit dat ze gemiddeld twee tot drie keer per week in de sportschool kwam. Ze was dan ook wel tevreden met haar figuur en merkte dat ze in het algemeen geen tekort had aan aandacht van het mannelijke geslacht. Maar ze merkte dat het na haar 30e levensjaar toch allemaal wat meer moeite kostte om fit te blijven en dat het niet meer zo vanzelf ging als vroeger.

“Ze was dan ook wel tevreden met haar figuur en merkte dan ook dat ze in het algemeen geen tekort had aan aandacht van het mannelijke geslacht.”

Rosa had zich dan ook doodgeërgerd toen haar man vorige week opmerkte dat ze een buikje begon te krijgen. De hypocriet had zelf nooit een voet in een sportschool gezet en had enkel mazzel met het feit dat hij van zichzelf een goede bouw had, maar van enige vorm van getraindheid was geen sprake. Uit protest was ze een week niet naar de sportschool gegaan en ging ze in de avonden dat ze normaal daar was, de hele avond languit op de bank liggen. Daarna kwam echter het besef dat ze hier alleen maar zichzelf mee te pakken had, omdat ze de beweging toch een fijne manier vond om te ontspannen op haar vrije avonden.

Rosa werd uit haar dromerige gedachtestroom geholpen door een hand die plots in haar gezichtsveld zwaaide. Ze draaide zich om en keek in het glimlachende gezicht van de instructeur die net bij de sportschool was komen te werken. Ze besefte zich dat ze zijn naam was vergeten, ondanks dat hij kort geleden nog een schema voor haar had gemaakt. Het feit dat ze pas net was begonnen aan haar eigen schema had ze verzwegen, toen hij haar had aangeboden om er een voor haar te maken. Dit was niet in de laatste plaats omdat hij een zeer aangename afwisseling was voor het oog vergeleken met de mannen die hier rondliepen. Het was een lange kerel van een jaar of 26 met kort zwart haar dat opzij was gekamd met de daarvoor nodige hoeveelheid gel. Hij had een kort getrimde baard die zijn strakke kaaklijn goed naar voren liet komen en zijn afgetrainde lichaam had gelijk bij het binnenkomen al haar aandacht getrokken.

“Dit was niet in de laatste plaats omdat hij een zeer aangename afwisseling was voor het oog vergeleken met de mannen die hier rondliepen.”

Rosa merkte dat toen ze hem zag, ze het nog warmer kreeg en trok met een rood gezicht haar oordopjes uit terwijl ze de crosstrainer tot stilstand bracht. “Hey Rosa, is het nog allemaal gelukt met het schema wat ik had gemaakt?” vroeg de instructeur opgewekt. “Ik heb vorige week helaas geen tijd gehad, maar vandaag ging het prima”, antwoordde Rosa. “Top, ik hoor het wel als je nog vragen hebt”, zei hij terwijl hij haar nonchalant een knipoog gaf en richting de receptie liep. Terwijl Rosa zijn gespierde lichaam nogmaals in zich opnam, draaide hij zich plotseling om en voegde eraan toe: “Het is trouwens bijna tien uur, dus ik moet alweer bijna de tent sluiten. Dan weet je dat.” Rosa keek op de klok, besefte dat dit al over tien minuten was en haastte zich naar de kleedkamer.

Gehaast trok ze met moeite haar sportkleren uit die door het zweten aan haar huid leken te zijn vastgeplakt. Het was immers een warme zomeravond en in de kleine sportschool bleef het daarom meestal tot laat in de avond benauwd. Ze keek op haar horloge en zag dat ze nog maar vijf minuten had om te douchen en zich om te kleden. De kleedkamer lag helemaal achteraan in het gebouw en was volledig leeg. Dit was meestal het geval op dit tijdstip. Rosa draaide de douchekraan open en stond te wachten totdat deze warm werd, toen er haar plotseling een gedachte binnenviel die alle andere gedachten verdrong en haar adem liet stokken. Dit was het besef dat de enige twee personen in het gebouw de instructeur en zij waren. Het idee dat er een man zou binnenkomen en haar naakt zou zien, zou haar normaal gesproken de stuipen op het lijf hebben gejaagd, maar ze betrapte zichzelf erop dat ze niet zeker wist of dit nu ook het geval zou zijn.

“Rosa draaide de douchekraan open en stond te wachten totdat deze warm werd, toen er haar plotseling een gedachte binnenviel die alle andere gedachten verdrong en haar adem liet stokken.”

Ze zag de instructeur in haar gedachten zelfverzekerd het lokaal inlopen, terwijl hij langzaam de knoopjes van zijn polo losknoopte om deze vervolgens op de grond te gooien. Hij drukte haar stevig, maar kalm tegen de muur en ze voelde zijn forse, warme borst contact maken met de koude huid op haar rug. Op het moment dat hij zijn heup naar voren dreef en deze contact maakt met haar billen, liep er een rilling door haar lijf die haar wakker liet schrikken uit haar dagdroom. Het leek wel alsof ze het nu nog warmer had gekregen dan tijdens het sporten en ze voelde haar hoofd gloeien.

Geschrokken keek ze de kleedkamer rond om te zien of er iemand was binnengekomen en haar had zien dagdromen naast de douche. Toen haar blik viel op de digitale klok die in de kleedkamer hing, schrok ze. Het was namelijk al enkele minuten voorbij tienen. Snel stapte ze onder de douche om haar haren nat te maken, zodat het niet vreemd zou zijn als de instructeur haar opeens zo laat met droge haren naar buiten zag lopen. Bang als ze was dat ze zou gaan blozen als een schoolmeisje indien ze de instructeur zou zien bij het naar buiten lopen, liep ze gehaast richting de uitgang. Tot haar grote genoegen zag ze dat de instructeur op dat moment bezig was met het uitschakelen van de apparatuur aan de andere kant van de zaal en ze vertrok snel zonder iets te zeggen.

“Bang als ze was dat ze zou gaan blozen als een schoolmeisje indien ze de instructeur zou zien bij het naar buiten lopen, liep ze gehaast richting de uitgang. “

Rosa gooide haar sporttas op de achterbank van haar auto en liet zich neerploffen op de stoel. Zuchtend keek ze uit de voorruit over de parkeerplaats uit die volledig verlaten was en het viel haar op dat een gevoel van vermoeidheid haar besloop. Dit was echter meer een mentale dan een fysieke vermoeidheid. De intensiteit van de begeerte in de fantasie die haar in de kleedkamer had overvallen, kwam steeds weer boven borrelen en verdrong daarbij alle andere gedachten. Het was een tijd geleden dat ze zo opgewonden was geweest, en het feit dat het over zoiets kleins was verbaasde haar. De instructeur was dan ook wel een knappe kerel, maar het was toch alweer een tijd geleden dat ze dit gevoel had gehad. Plots besefte ze zich dat het al zeker een maand geleden moest zijn geweest dat ze seks had gehad met Peter. In de verte zag ze de instructeur naar buiten komen en de deur van de sportschool afsluiten. Snel startte ze haar auto en reed naar huis, terwijl ze de steeds opnieuw opkomende gedachten probeerde te onderdrukken.

Bij binnenkomst zag ze het hoofd van Peter nieuwsgierig over de rand van de hoekbank uit komen. “Wat ben jij laat?” was het eerste wat uit zijn mond kwam, terwijl hij haar met gefronste wenkbrauwen aankeek. “Ja, ik heb nog een beetje staan kletsen met Moniek”, antwoordde Rosa terwijl ze zijn blik zoveel mogelijk probeerde te ontwijken. “Volgens mij lullen jullie meer dan dat jullie aan het sporten zijn daar”, hoorde ze Peter lachend zeggen vanuit de woonkamer, terwijl ze richting de wasmachine liep met haar sporttas. Ze reageerde niet en bleef afwezig door het gat van de wasmachine staren, terwijl de dagdroom die haar in de sportschool was overvallen haar wederom overviel. Gefrustreerd omdat ze dit gevoel maar niet van zich kreeg afgeschud, liep ze zonder iets te zeggen de trap op en liet zich neerploffen op het bed. Het was niet dat ze ontevreden was over haar seksleven met Peter, maar de laatste tijd was er dan ook niets gebeurd om ontevreden over te kunnen zijn.

“Het was niet dat ze ontevreden was over haar seksleven met Peter, maar de laatste tijd was er dan ook niets gebeurd om ontevreden over te kunnen zijn. “

Allebei waren ze druk bezig geweest met hun werk en bij thuiskomst was ze vaak zo vermoeid dat ze ook de behoefte niet had gehad om hier verandering in te brengen. Toen ze net bij elkaar waren geweest, hadden ze bijna dagelijks elkaar bemind en brachten ze dagen achter elkaar door in bed, maar de laatste jaren leek het alsof Peter haar niet meer echt zag staan en leek het of zijn begeerte eerder uit leek te gaan naar de tv. Ze besefte echter dat haar zelf ook wel wat te verwijten viel, het was namelijk niet zo dat ze nog de moeite nam om hem te charmeren. De avonden die werden besteed op hakken en in jurken en die eindigden met een glas wijn en seks, hadden plaats gemaakt voor avonden op de bank in pyjama met een zak chips. Daarom kwam het plotselinge besluit om hier verandering in te gaan brengen. Ze trok haar kleren uit, zodat ze enkel nog in beha en string op bed lag. Ze riep Peter en vroeg hem om naar boven te komen.

Peter kwam de kamer binnenlopen en bleef verbaasd in de deuropening staan. Toen hij haar vroeg wat er aan de hand was, zei ze enkel dat ze een verrassing voor hem had.
“Wat voor verrassing?” zei Peter terwijl hij naast haar ging liggen, zijn hoofd lichtjes opzij kantelde en haar met vragende ogen aankeek. Rosa antwoordde niet en legde haar wijsvinger op zijn lippen, terwijl ze hem tot stilte suste. Langzaam liet ze haar hand over zijn blote buik heen afglijden naar de rand van zijn grijze joggingsbroek. De ogen van Peter begonnen te fonkelen en er verscheen een glimlach op zijn gezicht. Terwijl ze hem indringend bleef aankijken, liet ze haar hand onder de rand van zijn onderbroek glijden en pakte hem daar zachtjes beet. Peter sloot zijn ogen en zijn ademhaling werd zwaarder en sneller. Rosa gooide haar been over dat van Peter heen en ging met haar billen op zijn bovenbenen zitten, terwijl ze haar andere hand gebruikte om zijn broek naar beneden te trekken. Ze bracht haar gezicht naast de zijne en begon hem zachtjes te zoenen in zijn nek.

“Rosa gooide haar been over dat van Peter heen en ging met haar billen op zijn bovenbenen zitten, terwijl ze haar andere hand gebruikte om zijn broek naar beneden te trekken.”

Langzaam baande ze al zoenend een weg naar beneden toe, totdat ze zijn warme geslachtsdeel tegen haar wang aan voelde. Haar andere hand lag nog op de borstkas van Peter en ze kon duidelijk voelen hoe deze in opwinding snel op en neer ging. Met haar andere hand pakte ze zijn pik stevig vast en omsloot deze met haar lippen. Ze hoorde het gekreun van Peter op de achtergrond steeds luider worden en hij pakte haar haren stevig vast, terwijl hij heel lichtjes zijn heup naar voren toe bracht. Ze liet haar hand afzakken en in haar eigen string glijden. Rosa voelde hoe nat ze werd en kreunde zachtjes, terwijl ze haar ogen naar boven richtte en daarbij Peters van genot doordrongen ogen zag. Terwijl ze Peter intens bleef aankijken, haalde ze hem al zuigend uit haar mond. Peter kwam met zijn hoofd omhoog in afwachting van wat er zou gebeuren en keek haar hijgend aan met een geile blik in zijn ogen.

Rosa rechtte haar rug en trok haar string opzij, terwijl ze met haar andere hand zijn penis richting haar schede bracht. Ze liet zich traag omlaag zakken en voelde hoe zijn warme erectie haar lippen opzij bracht en bij haar binnendrong. Haar adem versnelde toen ze zich nog verder naar beneden liet zakken en op het moment dat haar schaambeen de zijne raakte, werd kreunde ze van genot. Op dat moment pakte Peter met beiden handen haar billen vast en begon te stoten, terwijl het zweet op zijn hoofd begon te verschijnen. Rosa liet haar bovenlichaam voorover vallen en plantte haar nagels zachtjes in zijn nek, terwijl ze haar mond stevig op de zijne drukt. Plotseling schoot de gedachte aan de instructeur weer door haar hoofd en ze voelde hoe ze van onderen vuurheet begon te worden. Het stoten van Peter begon echter steeds schokkender te verlopen en ze voelde hoe zijn adem, die tegen haar wang aan sloeg, hard begon te stokken.

“Plotseling schoot de gedachte aan de instructeur weer door haar hoofd en ze voelde hoe ze van onderen vuurheet begon te worden.”

Hij stootte nog een keer diep in haar door en ze voelde hoe het stoten stopte. Tevergeefs probeerde Rosa nog het orgasme dat aanstaande was bij zichzelf aan te wakkeren door het draaien van haar heupen, maar ze merkte al snel dat de hardheid van Peter langzaam begon af te nemen, waarop ze besloot de handdoek in de ring te gooien. “Waar heb ik dat aan verdiend?” vroeg Peter lachend, terwijl ze beide nat van het zweet naast elkaar lagen en hijgend naar het plafond keken. “Mag ik mijn man dan niet gewoon verwennen?” antwoordde Rosa terwijl ze bedenkelijk in de verte bleef staren. Het was een hele tijd geleden dat ze zo dichtbij een orgasme was geweest tijdens de seks. Zou het de fantasie in de sportschool zijn geweest die haar zo geil had gemaakt en die haar zojuist bijna had laten klaarkomen?

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Na een late training in de sportschool, fantaseerde ik over het gebruik van een zachte blinddoek en elegante handboeien, waardoor een gewone sessie een avontuur van sensatie en speelsheid zou worden. De gedachte alleen al aan de instructeur die me zachtjes gidst terwijl mijn zicht ontnomen was, stuurde een rilling over mijn rug.

 
Nu het beeld weer door haar hoofd begon te spoken, merkte ze dat de tinteling daar beneden nog niet over was en het liefst was ze verder gegaan waar ze was gebleven. Maar toen ze opzij keek, zag ze dat Peter met gesloten ogen lag bij te komen en ze nam het besluit om zich te gaan douchen. Heel even kwam de gedachte in haar op dat ze zichzelf wel zou verwennen onder de douche, maar ze was zo vermoeid dat ze gelijk vanuit de douche het bed instapte en in slaap viel.

Er was een week voorbijgegaan en Rosa had extra de sportschool gemeden om haar hoofd niet op hol te laten brengen. De hele week had de gedachte aan de instructeur als een soort plaaggeest door haar hoofd gespookt en haar totaal geen rust gegund. Toen ze die dag thuis kwam van het werk kwam het idee om weer die kant op te gaan weer in haar op. Ze wist dat dit de vaste dag werkdag was van de instructeur en dat hij daar zou zijn. Het was een uur of half negen in de avond toen ze de auto instapte en richting de sportschool reed. Ze hield zichzelf onderweg vol dat ze alleen ging om te sporten en geen aandacht zou besteden aan de instructeur. Indien dezelfde geilheid haar weer zou overvallen als de vorige keer zou ze die enkel gebruiken om daar dan achteraf thuis haar voordeel mee te doen. Normaal gesproken besteedde ze geen aandacht aan haar uiterlijk voordat ze ging sporten, maar toen Rosa op de parkeerplaats aankwam, keek ze echter aandachtig in de achteruitkijkspiegel van de auto om te kijken hoe ze eruit zag. Het feit dat de parkeerplaats weer verlaten was, gaf aan dat er waarschijnlijk niemand meer in de sportschool zou zijn. Toen ze via het smalle paadje richting de ingang liep, voelde ze hoe met elke stap haar hart sneller begon te kloppen.

“Indien dezelfde geilheid haar weer zou overvallen als de vorige keer zou ze die enkel gebruiken om daar dan achteraf thuis haar voordeel mee te doen.”

Het eerste wat ze zag toen ze de sportschool binnenkwam, was de instructeur. Op het moment dat zijn lichtblauwe ogen met de hare contact maakte, voelde ze haar hart in haar keel bonzen.
“Hey Rosa, wat ben jij nog laat! Volgens mij is iedereen al weg inmiddels”, zei de instructeur met zijn diepe stem terwijl hij vrolijk en opgewekt het toegangspoortje voor haar opende. Rosa voelde hoe het bloed naar haar gezicht stroomde en ze was bang dat haar hoofd knalrood zou worden. “Ja, ik moest tot laat werken, maar ik dacht ik ga toch nog even snel deze kant op”, antwoordde Rosa terwijl ze die dag al rond een uur of vijf weg was gegaan op kantoor. Tijdens het omkleden in de kleedkamer zag ze steeds het charmante gezicht van de instructeur voor zich met zijn strakke gelaatsuitdrukkingen. Een moment bleef ze voor de spiegel staan en keek zichzelf strak aan. Kom op, Rosa. Je bent geen pubermeisje meer, zei ze bijna hardop tegen zichzelf. Ze vulde haar bidon en liep de fitnesszaal in. De zaal was inderdaad helemaal verlaten en Rosa stapte de dichtstbijzijnde fiets op en begon te trappen, terwijl ze haar blik gefocust hield op de televisie die aan het plafond was bevestigd.

Er was een of andere voetbalwedstrijd op te zien. Rosa gaf helemaal niks om voetbal, maar ze was in gedachten verzonken en keek daarom slechts die kant op zonder dat het beeld echt tot haar doordrong. Plots zag ze echter uit haar ooghoeken een gestalte in een rustig tempo de zaal inlopen. Dit kon niemand anders zijn dan de instructeur en het kostte haar steeds meer moeite om haar blik op het scherm gericht te houden. De gedachten in haar hoofd werden steeds warriger en sterker, als een soort ruis die in intensiteit toenam en haar hoofd begon te vullen. Toen deze bijna oorverdovend was geworden, leek het alsof er iets knapte in haar hoofd, en in een serene kalmte kwam het volgende besef in haar op: Peter was ooit vreemdgegaan, wat ze hem toentertijd met veel moeite had vergeven. Hij was met zijn werk een tijdje op reis geweest en had in een of ander hotel liggen naaien toen hun relatie een tijdje stroef verliep. Pas na enkele maanden had het schuldgevoel hem gebroken en had hij het aan haar opgebiecht. Vroeger bracht de gedachte aan dit feit altijd een vlaag van woede en verdriet met zich mee, maar dit was nu echter niet het geval. Heel eventjes sloot ze haar ogen en rook ze zijn heerlijke parfumlucht. Ze keek glimlachend opzij en zag dat de instructeur op de fiets naast haar was gaan zitten.

“Hij was met zijn werk een tijdje op reis geweest en had in een of ander hotel liggen naaien toen hun relatie een tijdje stroef verliep.”

“Ik dacht, ik kom er even gezellig bij, anders zit je hier ook zo alleen”, zei de instructeur met een knipoog, waarbij hij zijn mondhoek aan dezelfde zijde lichtjes optrok. “Ja, gezellig! Er is verder ook weinig voor jou te doen vanavond of niet?” vroeg Rosa enthousiast. “De avonden zijn inderdaad vrij saai”, bevestigde hij terwijl hij zijn hoofd op zijn hand liet rusten en in de verte staarde. Hij leek echter direct op te schrikken en vervolgde opgewekt: “Daarom extra gezellig dat je nog hebt besloten om te komen!” Rosa moest lachen en ze voelde hoe de ongemakkelijkheid die ze eerder ervoer langzaam begon weg te ebben. “Als je toch niets te doen hebt, zou je dan misschien nog een keer het schema met mij willen doornemen?” vroeg Rosa terwijl ze probeerde om haar hoofd koel te houden.”Tuurlijk, geen probleem”, antwoordde hij.

Telkens als hij liet zien hoe het moest en daarbij zijn spieren aanspande, werd Rosa bang dat ze te duidelijk naar hem staarde. Maar toen besefte ze dat dit de bedoeling was, omdat ze de oefening vervolgens moest gaan nadoen en dat het daardoor niet opviel. Het schema werd in korte tijd doorgenomen en ze stonden nog wat bij de deur van de dameskleedkamer na te praten. Met de minuut voelde Rosa zich meer ontspannen en zelfverzekerd en ze besloot te vragen of hij een vriendin had. Hij gaf aan dat de relatie die hij had gehad een tijdje geleden was stukgelopen. Rosa keek hem verdrietig aan, terwijl ze zichzelf erop betrapte dat ze diep van binnen deze emotie totaal niet ervoer. “Ach ja, zo’n knappe kerel als jij heeft zo weer een nieuwe”, zei Rosa terwijl ze haar schouders ophaalde.

Het was eruit voordat ze het doorhad en ze merkte dat ze begon te blozen. De instructeur moest hardop lachen terwijl hij zijn blik afwendde door naar de vloer te kijken en antwoordde dat hij het hoopte. Ze zag dat hij ietwat van zijn stuk was gebracht door deze opmerking en heel even viel er een stilte tussen de twee. Toen hij zijn blik in een rustig tempo weer naar boven opwierp, zag ze dat hij haar lichaam in zich opnam. Hij keek haar plotseling recht aan en ze had het idee dat ze verdronk in zijn diepbruine ogen. Ze stonden slechts een halve meter van elkaar af en Rosa voelde haar knieën knikken. Heel even was ze bang dat ze zou flauwvallen. Bijna automatisch sloot ze langzaam haar ogen, terwijl ze haar mond een heel klein beetje open liet vallen. Ineens voelde ze hoe zijn hand haar middel stevig vastpakte, terwijl hij de andere door haar haren liet glijden. Op het moment dat hij zijn zachte lippen krachtig tegen die van haar drukte, had ze het gevoel dat ze smolt. Direct daarna trok hij zijn hoofd terug en keek haar met een dierlijke blik aan. Hij liet haar middel los en terwijl hij haar strak bleef aankijken gooide hij de deur van de kleedkamer open.

“Ze stonden slechts een halve meter van elkaar af en Rosa voelde haar knieën knikken. Heel even was ze bang dat ze zou flauwvallen.”

Eenmaal binnengekomen drukte hij haar met één hand om haar nek stevig met de rug tegen de muur aan. Al zoenend trok hij met zijn andere hand haar topje omhoog en ging hij tegen haar aan staan. Hierdoor voelde ze zijn erectie tegen haar buik aan drukken. Rosa liet haar handen sensueel onder zijn shirt glijden, waardoor ze zijn harde buikspieren onder haar vingers voelde. In een krachtige beweging trok hij zijn shirt uit en smeet deze zonder om te kijken achter zich neer. Hij drukte zijn voorhoofd tegen die van haar en maakte in één vloeiende beweging haar beha los, terwijl hij haar met die woeste dierlijke blik bleef aankijken. Ze voelde hoe de warme huid van haar rug de koude muur raakte, waardoor er een rilling door haar lichaam schoot. Hij begon haar nek te zoenen, legde zijn handen op haar billen, drukte zijn duimen onder de rand van haar legging en begon deze omlaag te trekken waarbij haar string meekwam.

“In een krachtige beweging trok hij zijn shirt uit en smeet deze zonder om te kijken achter zich neer.”

Rosa hielp hem met één hand mee, terwijl ze de andere hand over de rand van zijn trainingsbroek liet glijden. Ze kantelde haar hand waardoor ze met de palm tegen zijn warme onderbuik drukte en liet deze heel traag naar onderen afzakken. Zijn geslacht stond al volledig omhoog gericht, waardoor deze al na enkele centimeters haar volledige hand vulde met zijn kloppende warmte. Hij trok zijn trainingsbroek volledig omlaag, waardoor ze nu beiden helemaal naakt tegen elkaar aan stonden. Op het moment dat Rosa met haar andere hand zachtjes zijn ballen omsloot, voelde ze hoe hij met zijn warme vingertoppen over haar bovenbeen wreef. Bijna in slow motion bewogen deze vingers naar haar kruis. Terwijl ze hem langzaam aftrok, voelde ze hoe hij contact met haar schaamlippen maakte en ze kreunde zachtjes van genot.

Ze was al ontzettend nat en hij liet zonder moeite zijn vingers naar binnen glijden. Rosa voelde hoe een warmte haar hele lichaam in vuur en vlam zette en ze versnelde het tempo van haar handen, waardoor de instructeur zijn adem verzwaarde. Hij trok zachtjes zijn hand terug, legde deze op haar heup en draaide haar krachtig om, waardoor ze met haar borsten tegen de muur aan werd geduwd. Hij schoof één hand over haar buik omhoog en greep hiermee haar borsten stevig vast. Hij kneep zachtjes in haar tepels en de hand die op haar heup rustte, gleed over haar lies heen naar onderen. Op het moment dat zijn hand contact met haar clitoris maakte, schoot er een schok van puur genot door het lichaam van Rosa heen. Hij maakte met zijn krachtige vingertoppen kleine cirkeltjes en Rosa had het idee dat ze buiten adem raakte. Ze begon steeds harder te kreunen en voelde dat ze bijna ging komen. Ze moest hem hier en nu in zich voelen en ze greep zijn penis die op haar rug rustte vast en bracht deze tussen haar benen. Op het moment dat hij haar penetreerde, slaakte Rosa een harde kreet van genot en even was ze bang dat iemand hen zou horen. Maar hierna kwam snel het besef dat het al na sluitingstijd was en dat ze helemaal alleen waren in het gebouw. Terwijl hij langzaam aan begon te stoten, liet hij haar borsten los en bracht zijn hand naar haar mond.

“Ze moest hem hier en nu in zich voelen en ze greep zijn penis die op haar rug rustte vast en bracht deze tussen haar benen.”

Hij duwde zijn handpalm tegen haar mond en duwde zijn wijsvinger tegen haar lippen, die ze zonder aarzelen met haar mond omsloot. Rosa voelde hoe hij steeds sneller begon te stoten en ze wou het uitschreeuwen van genot, wat enkel uitbleef doordat ze hard aan zijn wijsvinger zoog. De kleedkamer werd gevuld door het geluid van haar billen die in een steeds sneller tempo contact maakte met zijn schaambeen. Het zware gehijg van de instructeur hoorde ze achter zich steeds zwaarder worden. Hij liet zijn hand weer naar beneden afzakken en greep nu met beiden handen haar heupen vast, terwijl hij zo diep bij haar binnendrong dat ze het bijna niet meer kon uithouden. Nu de hand voor haar mond weg was, begon Rosa steeds harder te kreunen, wat de instructeur nog meer leek op te winden. Rosa voelde hoe de golven van genot steeds sterker werden en haar benen begonnen te trillen terwijl hij haar nog steviger tegen de muur duwde. Zijn adem stokte, hij greep haar haren vast, trok haar hoofd naar achteren en plots volgde er enkele zeer harde stoten waarna hij diep in haar bleef zitten. Rosa schreeuwde het uit van genot en kwam heerlijk klaar, waardoor haar hele lichaam schokte. Terwijl ze trillend op haar benen stond, voelde ze hoe hij in haar klaarkwam, terwijl zijn krachtige greep waarmee hij haar vasthield verzwakte.

“Terwijl ze trillend op haar benen stond, voelde ze hoe hij in haar klaarkwam, terwijl zijn krachtige greep waarmee hij haar vasthield verzwakte.”

Ze lieten zich allebei op de koude vloer vallen, hij sloeg zijn brede armen om haar heen en ze staarde al hijgend in de verte. Beiden waren kletsnat van het zweet en konden geen woord zeggen doordat ze zo buiten adem waren. Rosa had het gevoel dat ze zweefde. Ze had nog nooit een orgasme gehad door middel van penetratie alleen, laat staan zo’n heerlijk orgasme. Ze keek de instructeur met een ondeugende blik aan en zei: “Heb je volgende week misschien tijd voor een nieuw schema?”

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

26.741 keer bekeken

Geschreven door

Ga er maar weer lekker voor zitten, want we hebben een nieuw erotisch verhaal voor jullie. Dit verhaal is geschreven door LolaLiza! In ‘De grenzen verlegd: een verboden verlangen’ groeien Lisse en Henk, twee collega’s, steeds verder naar elkaar toe, …
26.741 keer bekeken