Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.138 keer bekeken

Zo doe jij je vriendje de perfecte sextoy cadeau!

15 oktober 2019,

geschreven door

Sommige vrouwen willen hun vriend verrassen met een sextoy als kinky en ondeugend cadeautje. Andere vrouwen willen een sextoy cadeau doen om het introduceren in hun seksleven en het op deze manier spannender te maken. Als jij er over nadenkt om je vriend een sextoy cadeau te geven maar je niet weet wat je moet kiezen en hoe je hierover moet beginnen, dan is deze blog precies wat jij zoekt. 

Een sextoy als cadeau

Voordat je begint met een zoektocht naar de perfecte toy, moet je jezelf eerst een paar dingen afvragen. Voel jij je 100% comfortabel met het idee dat je vriend een seksspeeltje gebruikt? Als jij je er prettig bij voelt en denkt dat je partner het leuk gaat vinden, dan is er geen reden om er niet één te kopen. Twijfel je nog steeds? Dan hebben wij een paar redenen voor jou waarom “mannelijke” seksspeeltjes geweldig zijn en waarom jij je vriendje zeker moet verrassen met nieuw speelgoed!

Ten eerste maakt een sextoy de seks spannender. Met een nieuw speeltje in bed kun je namelijk experimenteren met verschillende posities, vibraties en stijlen. Het helpt je ook om nieuwe aspecten van seks te ontdekken die je anders misschien niet gevonden had. Daarnaast zijn sommige sextoys ontworpen om mannen te helpen meer uithoudingsvermogen te ontwikkelen en het op deze manier langer vol te houden in bed,  wat resulteert in langere en betere vrijpartijen voor jou.

“Met een nieuw speeltje in bed kun je namelijk experimenteren met verschillende posities, vibraties en stijlen.”

Tijdens het masturberen kan je er natuurlijk voor kiezen om je handen te gebruiken, maar soms is het leuker en spannender wanneer jullie beide een sextoy gebruiken om elkaar tot een orgasme te zien komen. Last but not least, een sextoy kan een tijdelijke vervanging voor jou zijn. Het maakt namelijk niet uit hoeveel je van seks houdt, er zijn altijd momenten dat je niet in de mood bent of niet aanwezig kan zijn.

Het introduceren van een sextoy

Voordat je een seksspeeltje aanschaft, is het van essentieel belang om hier met je partner over te praten. Iets kopen zonder overleg, kan een verkeerde indruk maken en hem het gevoel geven dat de seks op dit moment niet goed genoeg is voor jou.

Probeer daarom tijdens een casual gesprek het gebruik van sextoys aan te kaarten. Vraag hem hoe hij denkt over het gebruik van een sextoy en peil zijn reactie. Lijkt hij nieuwsgierig te zijn? Dan is dat een aanwijzing dat hij openstaat om ermee te experimenten.

Wanneer het gebruik van sextoys een paar keer te sprake is gekomen, kun je hem vertellen dat het je een leuk idee lijkt om het een keer samen uit te proberen. Verzeker hem dat je momenteel ook tevreden bent, maar graag die extra opwinding wil ervaren die sextoys met zich mee brengen. Zowel voor hem als voor jou, win-win situatie!

De juiste sextoy kiezen

Er zijn tegenwoordig veel sextoys op de markt, maar dit betekent niet dat je het eerste beste product moet kopen dat je tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je waar krijg voor je geld, moet je het best mogelijke speeltje kiezen voor je vriend. Wij voorzien je van een aantal tips!

Tip 1: Bepaal wat hij wil

Willen jullie samen iets gebruiken tijdens de seks? Een vibrerende cockring is uitermate geschikt voor koppels omdat dit model ook de vrouw stimuleert tijdens penetratie. Doordat hij de ring draagt, wordt de bloedtoevoer vertraagd. Hierdoor houdt de erectie langer stand en kan hij langer penetreren. 

Het gebruik van een duovibrator kan zorgen voor een leuke afwisseling voor stellen die iets nieuws willen proberen in de slaapkamer. Het is een vibrator die gebruikt kan worden tijdens het voorspel, maar ook tijdens penetratie of orale seks! Het grote voordeel ten opzichte van andere vibrators is dat jullie er allebei plezier van hebben en dat het jullie intimiteit niet verstoort.

Een masturbator is een seksspeeltje speciaal ontwikkeld voor mannen om tijdens het masturberen te gebruiken. Veel van deze mannenspeeltjes zijn ontworpen om de intieme delen van de vrouw zo goed mogelijk te evenaren.

Tip 2: Weet welke maat je moet bestellen

Sommige sextoys zijn one-size-fits-all, terwijl andere toys in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Wanneer je besluit om dat laatste te kopen houd er dan rekening mee dat het belangrijk is om de juiste maat te bestellen. Op deze manier koop je een sextoy die goed past en daardoor comfortabel is in gebruik. Probeer zijn maat dus op slinkse wijze te achterhalen, zodat het een verrassing blijft!

Tip 3: Vergelijk verschillende modellen

Zodra je hebt besloten welk type seksspeeltje je gaat kopen, vergelijk dan verschillende modellen en merken met elkaar. Dit is belangrijk omdat het je een idee geeft van hoe elke toy presteert in vergelijking met zijn concurrenten. Op deze manier zul je uiteindelijk tot het perfecte cadeau komen die precies aan jullie wensen voldoet!

Tip 4: Lees de productrecensies

Om relevante informatie te krijgen over de sextoy die je van plan bent te gaan kopen, is het belangrijk om de beoordelingen te lezen die andere klanten hebben gemaakt! Op deze manier kom je erachter of ze het product graag gebruikten of dat ze niet tevreden waren met het materiaal, het ontwerp of de prestaties. Je zult precies weten welk sextoy de verwachtingen van mensen heeft overtroffen en welke speeltjes echte tegenvallers waren. Op deze manier bescherm je jezelf tegen het maken van een miskoop!

Het kopen van een seksspeeltje voor je vriendje kan een lastige taak zijn, vooral als je het voor de eerste keer doet. Met bovenstaande tips weten wij zeker dat jij het perfecte speelgoed zult vinden dat je vriendje doet verrassen en je seksleven spannender zal maken.
Gebruiken jij en je partner wel eens een sextoy samen?

1 reactie

  1. Wij masturberen regelmatig samen. Soms filmt de een de ander wat nog meer een kik geeft. Extra geil is om elkaar recht in de ogen aan te kijken. Wij gebruiken de ene keer een speeltje, dan onze handen en soms een kussen waar we tegenaan rijden / wrijven met ons geslachtsdeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.477 keer bekeken

Geschreven door

Relaties zijn vaak onderwerp van gesprek, maar ook onderwerp van onderzoek. Waarom lukt de ene relatie wel en mislukt de andere? Relaties blijven iets moeilijks omdat je met twee of meer mensen te maken hebt. Wist je dat maar liefst één derde van a…
1.477 keer bekeken