door CheekyCharly

10 kinky seks ideeën voor héle hete nachten

29 januari 2021 door CheekyCharly

In dit artikel inspireren wij jou met 10 ideeën voor hele hete nachten. En als we zeggen hele hete, bedoelen we ook echt  “It’s getting hot in here, so take of all your clothes” heet. Dus ben jij klaar voor wat inspiratie? Heb jij genoeg van elke keer dezelfde soort seks? Of ben je gewoon toe aan wat meer passie en vuur? Lees dan snel verder.

Begin langzaam

Dé tip die bij alle onderstaande onderwerpen van toepassing is: begin langzaam. Ga niet meteen all in, maar begin met een beetje plagen. Zo maak je jouw partner helemaal gek. Omdat jij zo plaagt, zorg je ervoor dat jij de macht hebt, zodat je partner zal smeken om meer…

De hete tips die jij in dit artikel kan vinden

#1 Blinddoek 2.0

Dat een blinddoek in de slaapkamer jullie seksleven spannender kan maken wist je waarschijnlijk wel. Maar wij hebben een éxtra sexy manier om een blinddoek te gebruiken. Speel een straf & beloon spel! Jouw partner draagt een blinddoek en zit op een stoel of ligt op bed. Jij stelt een vraag, bijvoorbeeld over jullie relatie of over jouw lichaam.

Voorbeelden:

  • Waar was onze eerste kus?
  • Heb ik een moedervlek op mijn buik?
  • Wat vind ik het allerlekkerste tijdens de seks?

Als je partner de vraag fout beantwoordt, mag jij straffen! Door bijvoorbeeld te spanken of door hem of haar vast te binden, misschien wel lichtjes te pijnigen op een voorzichtige manier zoals knijpen of bijten. Je kan ook spelen met warm massagekaarsvet. Omdat je partner geblinddoekt is blijft het geheim wat voor straf eraan komt. Máár heeft je partner de vraag goed, dan is er een beloning verdiend! Bijvoorbeeld een massage, een tongzoen of een korte hand- of blowjob. Misschien zelfs een paar seconden penetratie…

Straffen?

#2 Bondage

Neem de macht of geef jezelf volledig over aan je partner. Spelen met de machtsposities is zó ontzettend sexy. Met bondage kan je bepaalde lichaamsdelen juist aan elkaar vastbinden óf uit elkaar houden. Er bestaan boeien, touwen, tape, spreidstangen en handige sets die voor de beginnende bondageliefhebber erg geschikt zijn.

Het belangrijkste bij bondage is dat je het veilig doet. Spreek dus van te voren af wat wel mag en wat off limits is. Daarnaast is het handig om een safe word te hebben.

#3 Spanking

Spanking is een handeling die je vaak tegenkomt in de wereld van SM. Spanken betekent slaan (met platte hand), vaak op de billen. Het is bedoeld om de ander pijn te doen. Sommige mensen vinden het kinky om zelf de pijn te ondergaan en anderen vinden het juist heel opwindend om de ander te pijnigen. In beide gevallen werkt het erg opwindend. Spanken kan je natuurlijk doen met je handen, maar er bestaan ook speciale paddles voor.

#4 Exra Oraal

Orale seks is op zichzelf al heel erg lekker en sexy, maar wist je dat je het door een paar simpele trucjes nóg sexyer kan maken?

Tip 1: Hoofdmassage

Terwijl je partner jouw daar beneden verwent, kan jij zijn of haar hoofd masseren. Pak het haar stevig vast, trek er een klein beetje aan en wissel dit af met een stevige massage van de hoofdhuid. En gebruik ondertussen je handen om een beetje te sturen als dat nodig is. Dit wordt meer aangeraden wanneer het gaat om orale seks bij een vrouw. Dan kan je je partner best wat dichter tegen je aantrekken of wat omhoog of omlaag bewegen. Bij orale seks bij een man moet je wat voorzichtiger zijn, want als je je partner te diep duwt kan dit onprettig zijn! Niet iedereen houdt van deep throaten 😉

Tip 2: Meer is meer

Vergeet tijdens orale seks je handen niet! Het is heerlijk om iemand te verwennen met je tong en je lippen, maar laten we eerlijk zijn; daar kan je niet heel veel kracht mee zetten. Daarnaast werkt het voor vrouwen erg goed om tegelijkertijd clitoraal en vaginaal gestimuleerd te worden. Dus terwijl je haar clitoraal verwent met je mond kan je haar vaginaal verwennen met je vingers!

“Terwijl je haar clitoraal verwend met je mond kan je haar vaginaal verwennen met je vingers!”

Voor mannen geldt hetzelfde. Een blowjob is niet compleet zonder handen. Gebruik dus je mond en je hand om hem tegelijkertijd af te trekken en te pijpen. Wil je hem echt een onvergetelijk hoogtepunt bezorgen? Gebruik dan je andere hand om zijn ballen, anus of prostaat te stimuleren!

#5 Diep Oogcontact

Bij punt #1 vertellen we hoe sexy seks is zonder je zicht te gebruiken, maar ook het tegenovergestelde is waar. Elkaar diep in de ogen kijken werkt ontzettend opwindend en kan erg kinky zijn.

Als jullie elkaar aankijken tijdens de seks is dit heel erg intiem. En als iemand jou oraal verwent zorgt oogcontact voor extra vuur! Als jij oraal geeft is het erg sexy om oogcontact te hebben met de ontvanger omdat je ziet hoe hij of zij geniet van wat jij doet. Voor de ontvanger is het ontzettend kinky omdat hij of zij ziet hoe jij gretig jij geniet! Maar oogcontact wordt pas echt kinky als jullie elkaar aankijken op het punt van je orgasme.

“Kijk elkaar aan tijdens je hoogtepunt.”

#6 Vernedering

Vaak zeggen mensen dat ze vallen op bad guys. Maar wat nou als jij een geweldig goede relatie hebt met een goedzak? Dan kan het heel sexy zijn om in de slaapkamer af en toe heel stout te zijn. Vernedering is alleen echt niet voor iedereen weggelegd! Het is dus belangrijk dat jullie hier eerst heel erg goed over praten. Dan kan je voorzichtig beginnen met dirty talk, maar dan écht dirty. Tijdens vernedering kan je echt vieze, ordinaire of gemene dingen tegen elkaar zeggen die je niet meent. Als dit niet jouw cup of tea is, snap jij waarschijnlijk niet wat hier in hemelsnaam opwindend aan is. Maar als dit jouw ding is, dan word je al heet van de gedachte.

“Tijdens vernedering kan je echt vieze, ordinaire of gemene dingen tegen elkaar zeggen die je niet meent.”

In een relatie is er sprake van veel liefde en respect en daardoor kan de seks soms een beetje saai zijn. Want die rauwe, vieze, beestachtige seks heb je meestal niet met je vaste partner. Nu kunnen jullie de liefdevolle rol even aan de kant zetten en elkaar echt aanpakken! Waarschijnlijk noem jij je vriendin geen slet of noem jij je vriend geen loser met een klein pikkie die niks kan. Máár bij vernedering doe je dit juist wel. Niet omdat je het meent, maar omdat het gevoel van vernedering op de een of andere manier erg opwindend kan werken.

Voorbeelden

  • Vernederende woorden gebruiken als slet, slaaf, slappeling, mislukking, loser
  • Je partner opdrachten laten uitvoeren
  • Spugen

#7 Dirty talk

Dirty talk is echt opwindend wanneer jij je specifieker weet uit te drukken. In plaats van alleen te benoemen hoe lekker je het vindt of hoe aantrekkelijk jij je partner eruit vindt zien, kan je jouw vieze praatjes levendiger maken door ze iets gedetailleerder te beschrijven. Je kunt ook aangeven wat je juist nog zou willen ervaren. Bij dirty talk is het echter wel belangrijk dat jullie elkaar goed aanvullen. Is je partner misschien niet zo van de hele expliciete opmerken en begin jij meteen heel specifiek uit te leggen hoe, wat en waar je iets wil doen, dan kan het averechts werken.

#8 Rollenspel

Misschien gaat het vernederen van punt #6 jou iets te ver, maar lijkt het je wel leuk om af en toe een andere rol aan te nemen? Dan is het rollenspel helemaal jouw ding! Tijdens een rollenspel kan jij compleet iemand anders zijn, laat je fantasie de vrije loop! Vind je het lastig om zelf iets te bedenken? Of ben je bang dat jouw idee raar is? Gelukkig hebben wij een lijst met 25 rollenspel ideeën voor jou.

#9 One, two, trio

Als jullie er allebei voor openstaan kan een extra persoon jullie seksleven extra spannend maken. Zijn jullie een hetero koppel, dan moet je eerst bedenken of jullie er een extra man of vrouw bij willen. Wat mag wel en wat mag niet? Bij een trio komt nog heel wat kijken. Lees hier alles wat je moet weten over jullie eerste trio.

#10 Publiekelijk

Wel eens gehoord van PDA? John Legend heeft er zelfs een nummer over en het staat voor Public display of affection. Oftewel, je affectie tonen in het openbaar. Seks op plekken waar je betrapt zou kunnen worden is voor veel mensen een opwindend en kinky idee. Die spanning zorgt voor extra opwinding. Populaire plekken zijn: een wc hokje, de auto, het bos of de bioscoop. Voor veel mensen is het idee sexy, maar zij willen niet écht ontdekt worden. Lees hier hoe je dat doet.

“You know I love it when you’re loving me, sometimes it’s better when it’s publicly. I’m not ashamed, I don’t care who sees – John Legend”

Wat vind jij het meest kinky idee?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid