Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

28.529 keer bekeken

Dit zijn de beste standjes om in te rimmen!

6 oktober 2019,

geschreven door

Niet iedereen voelt zich op zijn gemak bij de gedachte om de anus van zijn geliefde te kussen of te likken, of om het bij zichzelf te laten doen. Desondanks zijn veel stelletjes nieuwsgierig naar oraal-anaal contact. De meeste mensen die het geprobeerd hebben zijn direct fan geworden. Om jouw rim-ervaring ook een succes te laten zijn, hebben we de beste standjes om te rimmen hieronder voor je uiteengezet!

1. Missionaris

rimming standje
Good old missionary werkt ook uitstekend als rimming standje. Het werkt het best wanneer de persoon die een rimjob krijgt op een stoel of het randje van het bed plaatsneemt, zodat de ander overal goed bij kan. De gevende partij kan het standje makkelijker maken door de benen van de ontvanger met zijn of haar armen te ondersteunen. Dit kan overigens ook door de ontvanger zelf gedaan worden.

Feit! Er is niets abnormaals aan rimmen. Nog niet zo lang geleden werd ook orale seks als een walgelijke perversie gezien. De handeling was in sommige Amerikaanse staten zelfs verboden!

2. Pisces

pisces
Wees op je hoede, de Pisces is niet voor de stijve harken onder ons! Een iemand ligt bij dit standje op de rug met de benen omhoog en komt zo op de schouders en ellebogen te rusten. De handen kunnen op de onderrug geplaatst worden voor verdere ondersteuning. Voor de gever is dit standje heerlijk, omdat hij of zij overal uitstekend bij kan!

3. Standje 69

standje 69Waarom zou maar één iemand moeten genieten, als jullie allebei tegelijk een rimjob kunnen geven! Het beste standje hiervoor is uiteraard standje 69. Ga allebei op jullie zij liggen, met het hoofd tussen elkaars benen. Het standje werkt het best wanneer jullie ongeveer dezelfde lengte hebben.

4. Doggystyle

rimming doggy

Doggystyle is altijd een goed idee, ook bij het geven van een rimjob! De ander positioneert zich achter het lichaam van de ontvanger en houdt met zijn of haar handen de billen een beetje uit elkaar. Wanneer je ook je vingers wilt gebruiken kun je vanuit deze positie wat dieper naar binnen.

5. Facesitting

facesitting

Heb jij een ruzietje goed te maken of wil jij je partner gewoon eens ultiem verwennen? Dan is Facesitting jullie standje om in te rimmen! De gevende partner gaat op de rug liggen, de ander hurkt over het gezicht heen en gebruikt de knieën daarbij ter ondersteuning. De persoon onderop laat vervolgens zijn of haar tong de rest doen!

6. Yin-Yang

yin yangBij het Yin-Yang standje gaat de persoon onderop met zijn of haar benen omhoog en houdt met de handen de enkels vast. De ander neemt plaats tussen de benen en buigt met het lichaam over de ander heen. Zo heeft de gevende partij alle ruimte om haar (of hem natuurlijk!) oraal te stimuleren.

Aanvulling op de seksstandjes

Er zijn ook een aantal producten die kunnen bijdragen aan bovenstaande standjes. Een beflapje is bijvoorbeeld handig wanneer je wilt wisselen tussen vaginaal-oraal en anaal-oraal contact. Ook een glijmiddel met smaak kan een welkome aanvulling zijn tijdens het baffen. Daarnaast zijn er ook nog eens seksspeeltjes die leuk zijn om tijdens of tussen het rimmen door te gebruiken.


Welk standje vind jij het prettigst om in te rimmen? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

21.432 keer bekeken

Geschreven door

Een cockring draag je rond de basis van de penis. Het bloed in de zwellichamen wordt door de ring vastgehouden, waardoor je erectie steviger aanvoelt en langer aanhoudt. Wil je jouw partner nog meer laten genieten? Dan is de vibrerende variant van he…
21.432 keer bekeken