door NaughtyNick

Zet zijn zaakje onder stroom!

9 oktober 2019 door NaughtyNick

Liefhebbers van BDSM vinden het heerlijk om zo nu en dan te domineren of juist gedomineerd te worden. Het volgende speeltje komt uit de prachtige BDSM collectie van Meesteres Isabella Sinclaire en helpt bij het vernederen en domineren van je submissive. Maak kennis met de E-stim Humbler!

Hoe werkt het?

De humbler is een ballenklem waarmee je druk op de testikels van de man kan uitoefenen. Het speeltje heeft twee vleugels die onder de billen worden vastgezet. Als de drager probeert te staan zal hij intense druk op zijn balzak voelen, doordat het zaakje steeds verder van het lichaam begint te trekken. Dit maakt de humbler een ideaal hulpstuk om jouw man of onderdanige op zijn knieën te houden!

Wat deze humbler anders maakt dan andere ballcrushers, zijn de twee elektrische klemmen aan beide kanten van het speeltje. Met behulp van een powerbox kan je zijn testikels ook nog eens prikkelen met stroomstootjes. Daarnaast zit er ook nog eens een slotje op de humbler, waardoor jouw vent helemaal niet meer kan ontsnappen. Met de E-stim humbler ben jij voortaan de baas!

ballcrusher
ballcrusher

Heb jij ervaring met elektrostimulatie? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid