Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.047 keer bekeken

Zet zijn zaakje onder stroom!

9 oktober 2019,

geschreven door

Liefhebbers van BDSM vinden het heerlijk om zo nu en dan te domineren of juist gedomineerd te worden. Het volgende speeltje komt uit de prachtige BDSM collectie van Meesteres Isabella Sinclaire en helpt bij het vernederen en domineren van je submissive. Maak kennis met de E-stim Humbler!

Hoe werkt het?

De humbler is een ballenklem waarmee je druk op de testikels van de man kan uitoefenen. Het speeltje heeft twee vleugels die onder de billen worden vastgezet. Als de drager probeert te staan zal hij intense druk op zijn balzak voelen, doordat het zaakje steeds verder van het lichaam begint te trekken. Dit maakt de humbler een ideaal hulpstuk om jouw man of onderdanige op zijn knieën te houden!

Wat deze humbler anders maakt dan andere ballcrushers, zijn de twee elektrische klemmen aan beide kanten van het speeltje. Met behulp van een powerbox kan je zijn testikels ook nog eens prikkelen met stroomstootjes. Daarnaast zit er ook nog eens een slotje op de humbler, waardoor jouw vent helemaal niet meer kan ontsnappen. Met de E-stim humbler ben jij voortaan de baas!

ballcrusher
ballcrusher

Heb jij ervaring met elektrostimulatie? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

35.047 keer bekeken

Geschreven door

Heus, vrouwen zijn net zo dol op seks als mannen. En ook staat menig vrouw open voor seksueel genot in verschillende posities. Want ja, wie houd er nou niet van wat afwisseling in bed? Maar kijk wel uit, want echt niet ieder sex standje is even gelie…
35.047 keer bekeken
1.573 keer bekeken

Geschreven door

Breng je dokterspelletjes naar het volgende niveau met deze te gekke periscoop! De Pleasure Periscope laat jou vertrouwde gebieden op een sexy manier herbeleven. Maak indruk tijdens jullie dokter-patiënt rollenspel met deze badboy in je arsenaal! E…
1.573 keer bekeken