NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

2.097 keer bekeken

Zet zijn zaakje onder stroom!

9 oktober 2019,

geschreven door

Liefhebbers van BDSM vinden het heerlijk om zo nu en dan te domineren of juist gedomineerd te worden. Het volgende speeltje komt uit de prachtige BDSM collectie van Meesteres Isabella Sinclaire en helpt bij het vernederen en domineren van je submissive. Maak kennis met de E-stim Humbler!

Hoe werkt het?

De humbler is een ballenklem waarmee je druk op de testikels van de man kan uitoefenen. Het speeltje heeft twee vleugels die onder de billen worden vastgezet. Als de drager probeert te staan zal hij intense druk op zijn balzak voelen, doordat het zaakje steeds verder van het lichaam begint te trekken. Dit maakt de humbler een ideaal hulpstuk om jouw man of onderdanige op zijn knieën te houden!

Wat deze humbler anders maakt dan andere ballcrushers, zijn de twee elektrische klemmen aan beide kanten van het speeltje. Met behulp van een powerbox kan je zijn testikels ook nog eens prikkelen met stroomstootjes. Daarnaast zit er ook nog eens een slotje op de humbler, waardoor jouw vent helemaal niet meer kan ontsnappen. Met de E-stim humbler ben jij voortaan de baas!

ballcrusher
ballcrusher

Heb jij ervaring met elektrostimulatie? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.138 keer bekeken

Geschreven door

We kennen de gouden regels bij tandenpoetsen, twee maal per dag, twee minuten lang en vergeet niet om te flossen. Maar je tandenborstel is tegenwoordig goed voor meer dan alleen schone tanden! Hoeveel weet jij over de clitoris? Een wát voor je tande…
4.138 keer bekeken
2.683 keer bekeken

Geschreven door

Je kunt erover liegen, maar iedereen weet dat vrijwel elke man wel eens met zichzelf heeft gespeeld onder de douche of in bad. Het is nergens voor nodig om je ervoor te schamen, want het is hartstikke normaal! We gaan het je nu nog even iets makkelij…
2.683 keer bekeken