Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

981 keer bekeken

Word onweerstaanbaar! Check onze Livia Corsetti lingerie

15 augustus 2017,

geschreven door

Sexy, stijlvol én comfortabel. Livia Corsetti heeft een nieuwe collectie en wij zijn verliefd! Bekijk de setjes, zou jij ze willen dragen om je partner mee te verrassen?

De nieuwste lingerie setjes van dit merk hebben een diepblauwe kleur en zijn afgewerkt met grote, goudkleurige bloemenprints. Daarnaast vind je in deze collectie mooie body’s, verleidelijke nachtjurkjes en allerlei musthaves zoals sexy ondergoed en kousen.

livia corsetti fashion

Livia Corsetti is een merk dat veel verschillende stijlen lingerie heeft. De nachtjurkjes en babydolls zijn gemaakt van zacht materiaal dat erg veel draagcomfort geeft. Zo geniet je van een sexy look zonder je oncomfortabel te voelen. Fijn voor jou en leuk voor je partner!

Wat vind jij van deze nieuwe setjes? Zou je ze dragen of toch liever wat anders kiezen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

  • Geen producten gevonden

  • Geen producten gevonden

  • Geen producten gevonden

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

607.465 keer bekeken

Geschreven door

Het vrouwelijk orgasme is complex en soms moeilijk te bereiken. Maar met goed vingerwerk kun jij je vriendin, vrouw of scharrel een onvergetelijk hoogtepunt bezorgen. Het vraagt alleen wel om geduld, aandacht en creativiteit. Leer hoe je haar heerlij…
607.465 keer bekeken