Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.212 keer bekeken

Dit zijn jullie grootste turn-offs tijdens seks!

13 november 2022,

geschreven door

Iedereen heeft zo zijn/haar voorkeuren in de slaapkamer. Dingen die je helemaal opwinden… én dingen die voor jou de sfeer compleet verpesten. Om erachter te komen waar jullie echt op afknappen tijdens de seks, hebben we een enquête afgelegd!

De grootste afknappers tijdens seks

1. “Zeesterren” – Lotte

Er zijn twee uitersten tussen de lakens. Voor de ene lijkt het wel een wedstrijdje, en bij de ander wil je controleren of het nog wel een hartslag heeft. Misschien ben je iets meer onderdanig en laat je je liever verwennen dan andersom, maar geloof ons, je partner waardeert het als je enigszins actief deelneemt! Al is het maar om te laten blijken dat je geniet.

2. “Als hij enkel aandacht voor zichzelf heeft” – Sara

Mensen die geen moeite steken in het plezier van hun partners. Vaak zijn ze te gretig, te agressief en bereiken ze hun hoogtepunt nog voordat hun partner op gang komt. Vervolgens draaien ze zich lekker om. Fijn dat je genoten hebt! Soms helpen ze hun partner wel, maar willen ze er zo snel mogelijk mee klaar zijn. “Kom je al bijna?” vraagt hij. Nou, euh… nee.

3. “Als zij zo overdreven kreunt” – Nick

Zuchten, kreunen en soms zelfs gillen – enerzijds heerlijk, een uitdrukking van puur genot. Anderzijds, wanneer het erg luid wordt kan het irritant worden. Dat je je plezier naar buiten gooit is sexy, maar probeer wel rekening te houden met elkaar (en met de buren!).

kreunen tijdens seks

4. “Als hij vraagt of ik hem daddy wil noemen” – Roos

Oef… Probeer dit soort vragen niet tijdens de seks uit je hoed te toveren, of riskeer dat je je bedpartner in een fractie van een seconde drooglegt! Je wilt zelf toch ook niet vlak voor je climax uit je flow worden gehaald? Bespreek kinks en fetisjes buiten de slaapkamer.

5. “Verdachte geurtjes” – Jean

Dat je wat zweet tijdens een passionele sekssessie is niet zo gek. Maar ruik je niet fris al vóórdat het feestje begint, (spoiler…) dan wordt het geen leuk feestje. Zorg altijd dat je fris en fruitig bent voordat je op date gaat, laat staan voordat je samen in bed belandt. En sla bij de schoonmaak alsjeblieft niet de geslachtsdelen over!

6. “Als hij te veel praat” – Rosalie

Aan de ene kant is communiceren tijdens de seks uiteraard goed, zodat je kunt delen en erachter kunt komen wat wel en niet fijn is. Maar praat je de hele tijd door, dan geef je je nooit echt over aan het proces. Probeer al die zorgen even los te laten en te genieten. Seks is een intieme ervaring tussen jou en je partner. Zorg dus ook dat je niet afgeleid bent!

teveel praten

7. “Niet kunnen lachen als er iets klungeligs gebeurt” – Pim

Zeker als je iemand nog niet zo lang kent, gaat seks waarschijnlijk niet zo smooth als je verwacht. En dan is het de kunst om er gewoon om te kunnen lachen! Stel je hoge verwachtingen, dan maak je het elkaar (en jezelf) onnodig moeilijk. Houd het vooral leuk, dan komt het genot vanzelf.

8. “Huisgenoten die tóch eerder thuis zijn” – Steven

Het laatste dat je wilt als je net lekker bezig bent, is abrupt onderbroken worden door onverwachts bezoek! Woon je samen met huisgenoten of heeft je huis dunne wandjes, zoek jullie moment om de liefde te bedrijven dan voorzichtig uit.

9. “Als hij z’n sokken aanhoudt” – Sharon

Tenzij je hele sexy kniehoge sokken hebt, kun je ze beter gewoon uitdoen. Vraag ons niet waarom het precies is, maar sokken aan in bed – en al helemaal tijdens de seks – is nou eenmaal onaantrekkelijk. Warm krijg je het toch wel, dus in de wasmand ermee!

sokken in bed

Wat vind jij tijdens de seks een echte mood killer? Deel ’t in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

67.520 keer bekeken

Geschreven door

Veel vrouwen zijn er dol op: gebeft worden. Een vrouw lekker beffen lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar! Er worden namelijk regelmatig foutjes gemaakt tijdens orale bevrediging. Grote kans dat ze van clitorisstimulatie houdt, maar dat betekent…
67.520 keer bekeken
2.224 keer bekeken

Geschreven door

Dit seksspeeltje ziet er misschien op het eerste gezicht niet zo schokkend uit, maar de manier waarop je hem moet gebruiken zal voor velen op zijn minst een beetje bijzonder zijn. Deze schroef is namelijk bedoeld om de plasbuis mee te penetreren. Ind…
2.224 keer bekeken