Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.142 keer bekeken

Single? 15 tips om Valentijnsdag te overleven!

30 januari 2023,

geschreven door

Voor sommigen is februari een maand vol brieven, rode rozen en chocola… En de rest moet zich redden met een doos tissues. Ben jij ook single en heb je niemand om Valentijnsdag mee te vieren, of erger je je gewoon aan al het gedoe rondom deze feestdag? Dan hebben we 15 tips die je vast goed kan gebruiken!

1. Laat frustraties gaan en ontspan

Je kan wel gaan zitten piekeren en malen, maar wat schiet je daarmee op? Steek een paar geurkaarsen aan en ga bijvoorbeeld lekker in bad! Pak er een spannend boek bij en je zult al je zorgen van je af laten spoelen. Reserveer desnoods een fijne massage bij de spa, dan haal je toch nog iets goeds uit Valentijnsdag.

2. Zoek vrienden op

Haal snacks in huis, nodig je (beste) vrienden uit en geniet van elkaars gezelschap. Zij slepen je wel door Valentijnsdag heen! Als jullie een gezellige avonden hebben, vergeet je  in no-time dat het Valentijnsdag is!

3. Houd een anti-Valentijnsdag-feestje

Organiseer een anti-Valentijnsdagfeest om te vieren dat je jezelf niet conformeert aan de traditionele verwachtingen rondom deze dag! Nodig mensen uit die er net zo over denken als jij. Als iedereen wat meeneemt hoeft het echt niet duur te worden. Je zou hartjesballonnen kunnen kopen om die vervolgens op je feestje lek te prikken. Dat is nog eens een fuck-Valentijnsdag-feestje!

4. Ga lekker koken

Laat die diepvriesmaaltijd maar in de diepvries. Pak een kookboek erbij en kook de sterren van de hemel! Wat dacht je van een tafel vol zelfgemaakte tapas, home made pizza of ovenschotel? Of je nou mensen uitnodigt of niet, jij zit in ieder geval niet als een hoopje ellende op de bank. Wedden dat jij niet meer aan Valentijnsdag denkt?

5. Luister muziek of kijk een film

Jij vergeet Valentijnsdag in een mum van tijd wanneer je je favoriete muziek loeihard opzet. De radio kun je beter niet aanzetten, grote kans dat daar love songs worden gedraaid. Niet zo’n grote muziekluisteraar? Houdt een filmmarathon! Je kan ook kiezen voor een horrormarathon. Dan zal die Valentijnsromantiek pas echt ver te zoeken zijn…

6. Vier de liefde op een ander moment

Wanneer jij een soort van Valentijnsdag op een hele andere dag in het jaar houdt, heb jij geen last van die vervelende valentijnsreclame en al het andere gedoe eromheen. Jij houdt gewoon een ik-houd-van-je-dag wanneer jij er klaar voor bent. Valentijnsdag kan toch niet de enige dag zijn waarop we aan geliefden laten weten dat we van ze houden?

7. Houd van jezelf op Valentijnsdag

Maar jij kan natuurlijk ook gewoon jezelf verwennen. Wat dacht je van die mooie schoenen? Of een schoonheidsbehandeling. Of de lekkerste taart die je ooit gezien hebt. Terwijl anderen de liefde verklaren aan hun partner, verklaar jij de liefde aan de allerbelangrijkste persoon ter wereld. Jijzelf!

8. Ga sporten

Werk je goed in het zweet, want als je sport maakt je lichaam endorfine aan. Hierdoor word jij een beetje gelukkiger en voel je je minder down. Daarnaast is sporten ook goed voor de nachtrust. Als je geen zin hebt om te sporten is er nog een andere geluksmaker… Trakteer jezelf op een stuk chocolade!

9. Ga zelf daten

Word je gek van al die kleffe stelletjes? Zorg er dan voor dat jij volgend jaar zélf in een relatie zit! Schrijf je bijvoorbeeld in op een datingsite of -app. Ongetwijfeld dat er tal vrijgezellen zijn die precies hetzelfde denken. Ontmoet veel nieuwe, leuke mensen en misschien ontdek je wel dat de ware er gewoon tussen zit!

“Word je gek van al die kleffe stelletjes? In plaats van de liefde te ontwijken, kun je natuurlijk ook je eigen kansen vergroten!”

10. Maak een uitstapje

Ben je er helemaal klaar mee, dan kun je er natuurlijk ook gewoon een paar daagjes tussenuit! Ga je voor een roadtrip, een stedentrip of wil je toch liever de natuur in? Neem een groepje (single) vrienden en vriendinnen mee en ongetwijfeld dat je niet aan Valentijnsdag hoeft te denken.

11. Verwen je huisdier

Verwen de enige die Valentijnsdag niet kent: je huisdier! Geef je hond, kat of cavia wat lekkers en klaag zoveel over Valentijnsdag als je wilt. Je huisdier houdt toch wel van je. Bovendien hoef je je echt niet eenzaam te voelen met dit gezelschap. En laten we eerlijk zijn, dat is toch het mooiste valentijnscadeau dat je kan krijgen. Heb je geen huisdier? Ga naar een kattencafé of een dierenboerderij!

12. Begin tijdig met drinken

Maak op jouw manier een feestje van deze dag met een lekkere borrel, biertje of wijntje. Nodig eventueel wat mensen uit om Valentijnsdag mee weg te drinken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dat maakt de kroeg een uitstekende plek om Valentijnsdag uit te zitten (maar wij hoeven jou natuurlijk niet te vertellen dat je je niet moet verdrinken in je valentijnsverdriet.)

13. Vermijd restaurants, de bios en het winkelcentrum

Op openbare plekken zul je ze gegarandeerd tegenkomen: de verliefde stelletjes. Ze gaan massaal naar de bioscoop en lekker samen uit eten. In het winkelcentrum ben je ook niet veilig! Naast valentijnsreclame, stikt het er van de koppels die handjes vasthouden. Vermijd die openbare plekken en blijf lekker een dagje thuis!

14. Ga online shoppen

Als je toch de behoefte hebt om te gaan shoppen, ga dan los op het internet! Waarschijnlijk kun je niet aan valentijnsreclame ontkomen, maar die tortelduifjes loop je in ieder geval niet tegen het lijf. Een nieuwe outfit of een game voor de PS5 geeft jou ook nog eens een heerlijk gevoel. Waar wacht je nog op? Ze noemen het niet voor niks therepeutisch shoppen.

15. Maak jezelf onweerstaanbaar

Kies voor zelfliefde! Trek een onweerstaanbare outfit aan, draag je favoriete parfum, neem selfies en voel je sexy. Tijd voor een nieuwe profielfoto waar je iedereen kan laten zien wat voor een catch jij eigenlijk bent. Af en toe een schaamteloze foto van jezelf maken is heerlijk. Wees je eigen Valentijn en show yourself some love!

Wat ga jij doen rondom Valentijnsdag? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.818 keer bekeken

Geschreven door

Als je bij (online) seksshops opzoek gaat naar toys krijg je meestal de keuzes: voor vrouwen, voor mannen en voor koppels. Maar wat kiezen non binaire personen dan? Non binaire mensen voelen zich niet thuis of identificeren zich niet met de binaire g…
1.818 keer bekeken