Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

9.415 keer bekeken

De beste voedingstips voor succesvolle anale seks!

15 augustus 2019,

geschreven door

Anale seks is hot! Maar shitty problems willen we natuurlijk het liefst voorkomen. Succesvolle anale seks gaat dan ook gepaard met een goede voorbereiding. Niet alleen zal je voldoende glijmiddel bij de hand moeten hebben, ook jouw dieet heeft invloed op het al dan niet slagen van een opwindende anale beurt. Daarom hebben we voor jou de beste voedingstips verzameld om succes anaal te gaan! Een goed begin is het halve werk, zeggen we maar. 

Anale seks? Dit staat er op het menu!

Zowel hetero’s als homo’s zijn er dol op: anale seks. Hoe opwindend dit ook mag zijn, de meesten vrezen toch nog altijd dat er ‘iets’ mee naar buiten komt. Poepresten zijn alles behalve sexy en veel mensen die anaal gepenetreerd worden kunnen zich ervoor schamen. Niet voor niets dat velen denken: als de boel maar schoon is én blijft!

Gelukkig kan je door middel van de juiste voeding een hoop shit voorkomen.

1. Vezels, vezels en nog meer vezels

Vezels zijn van essentieel belang voor een gezonde darmflora en stoelgang. Niet alleen als je van plan bent om schoon van bil te gaan, maar in het algemeen! Vezels helpen namelijk de functie van je darmen te verbeteren. Ze voorkomen opstopping, winderigheid, diarree en een hoop andere darmproblemen. Wat moet je dan vooral toevoegen aan je dieet?

  • Fruit
  • Sojaproducten, zoals sojabonen, tempeh of tofu
  • (Blad)groenten
  • Gedroogd fruit
  • Noten, haver en peulvruchten

Let op! Het drinken van fruitsap telt niet. Je krijgt dan enkel de fruitsuikers binnen en niet de vezels.

2. Ken je eigen maag-darmstelsel

Weet wat je eet en vooral: weet waar jouw maag en darmen niet zo goed tegen kunnen. Hoe lekker je het misschien ook vindt, om een gezonde stoelgang te hebben zul je soms toch echt wat moeten laten staan. Zo is van koffie, vet of pittig eten, alcohol en zelfs té veel fruit bekend dat het jouw maag-darmstelsel overstuur kunnen maken.

3. Drink voldoende water

Van voldoende water drinken wordt jouw ontlasting stevig, zonder dat het te hard wordt of resulteert in diarree. Daarmee voorkom je voor een groot deel dat er restjes achterblijven in de endeldarm als je een bezoekje hebt gebracht aan het toilet.

Wist je dat… stress en zenuwachtig zijn voor anale seks kunnen leiden tot een prikkelbare darmsyndroom?

4. Voedsel dat je beter kan vermijden

Wees te allen tijde lief voor je maag-darmstelsel, en vermijd eten dat lang nodig heeft om te verteren. Rood vlees en pittig eten zijn bij uitstek ingrediënten die je beter kan vermijden als jij je wil voorbereiden op het krijgen van anale seks. Het verteren van rood vlees kost jouw lijf bijzonder veel tijd en energie, terwijl hete pepers niet tot nauwelijks verteerbaar zijn. Het komt er dus ongeveer uit zoals je het naar binnen hebt gewerkt. Ook niet zo fijn voor als je anale wondjes of aambeien hebt…

Wat eet jij graag voordat je aan anale seks begint? Deel jouw tip hieronder met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.307 keer bekeken

Geschreven door

Nee, het is geen vervroegde 1 april grap. Ja, dit ding bestaat echt. Speciaal voor de mannen die veel onderweg zijn en daardoor niet aan hun trekken komen, is de Automoblow op de markt gebracht. Deze blowjob stimulator zorgt altijd voor entertainment…
2.307 keer bekeken