Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

10.300 keer bekeken

How to… anal beads gebruiken

23 april 2021,

geschreven door

Wil jij graag een keer experimenteren met anale stimulatie, maar schrikken de meeste anaal speeltjes jou af? In dat geval is het interessant om je eens te verdiepen in anal beads. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze speeltjes!

Inhoudsopgave

Wat zijn anal beads?

Anal beads, ook wel anaalkralen genoemd, zijn anale seksspeeltjes. Een anal bead is een ketting bestaande uit twee of meerdere kralen (beads) die je anaal kunt inbrengen. In sommige gevallen zijn de kralen dicht op elkaar geplaatst, terwijl bij andere uitvoeringen de kralen met een dun verbindingsstukje aan elkaar worden gehouden.

Voor wie zijn anaal kralen geschikt?

Anal beads zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Omdat sommige anaalkralen oplopend zijn in grootte, kan je klein beginnen en geleidelijk opschalen. Voor beginners op het gebied van anale stimulatie zijn anal beads daarom een uitstekend alternatief op de klassieke anaal dildo. Daarnaast zijn de speeltjes in verschillende formaten beschikbaar, waardoor de gevorderde gebruikers ook prima met deze anaalspeeltjes uit de voeten kunnen. De anal beads kunnen tijdens de seks of solo worden gebruikt.

“Omdat sommige anaalkralen oplopend zijn in grootte, kan je klein beginnen en geleidelijk opschalen”

Anal beads gebruiken

Ga je voor het eerst met een anal bead aan de slag? Zorg dan dat je genoeg tijd voorhanden hebt en niet gehaast te werk hoeft te gaan. Bij anale seksspeeltjes is het namelijk erg belangrijk dat je ontspannen bent. De sluitspier is van nature erg strak en een scheurtje loop je zo op wanneer je geforceerd te werk gaat. Een goede voorbereiding is het halve werk!

De anus laten ontspannen

Om de anus te laten ontspannen kan je deze om de beurt laten ontspannen en weer aanspannen. Hierdoor krijg je meer controle over de kringspier en wordt het makkelijk om deze te laten ontspannen. Breng vervolgens een anaal glijmiddel aan en begin voorzichtig met je vinger rondom de anus te spelen. Wanneer de anus voldoende ontspannen is, kan je rustig beginnen met het inbrengen van de anaalkralen.

Hoe breng je een anaal bead in?

Zorg dat er voldoende glijmiddel is aangebracht op zowel de anus als het speeltje zelf. De kralen kan je vervolgens één voor één inbrengen. Forceer niks! Doet het pijn, dan is het beter om direct te stoppen en een andere keer opnieuw te beginnen of probeer een speeltje van een kleiner formaat.

Hoe verwijder je een anaal bead?

Wanneer je klaar bent met spelen, haal je de anaal bead voorzichtig weer naar buiten. Veel anaalkralen hebben een trekring waardoor je het speeltje eenvoudig naar buiten trekt.

Hoe gebruik je hem tijdens de seks

Anal beads kunnen naast solo-gebruik ook uitstekend tijdens de seks gebruikt worden. Vlak voor het klaarkomen, kan de ketting naar buiten getrokken worden. Dit zorgt voor een overweldigend gevoel en een versterkt orgasme.

Welke verschillende modellen zijn er?

Materiaal

Anal beads zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo vind je in onze collecties verschillende anaalkralen gemaakt van zacht materiaal, zoals siliconen. Siliconen voelt comfortabel aan en is erg flexibel. Dit maakt siliconenspeeltjes erg geschikt voor beginnende gebruikers. Ben je een meer ervaren gebruiker? Dan wil je waarschijnlijk iets meer wrijving ervaren. In dat geval is een harder materiaal zoals metaal of TPR aan te raden.

“Siliconen voelt comfortabel aan en is erg flexibel. Dit maakt siliconenspeeltjes erg geschikt voor beginnende gebruikers.”

Vibraties

Een aantal anaalkralen kunnen ook nog eens trillen! Dit versterkt de sensatie en laat de anus daarnaast ook beter ontspannen. Door het vibrerende speeltje tegen de kringspier te houden, ontspant deze daarnaast sneller.

Met de trekring

Een aantal anaalkralen hebben een trekring aan het uiteinde. Dit maakt het makkelijker om het speeltje weer uit de anus te halen. Omdat je bij anale stimulatie vaak wat extra glijmiddel gebruikt, zorgt de trekring daarnaast ook voor meer grip en controle over het speeltje.

Tips bij het gebruik van anal beads

Gebruik anaal glijmiddel

Om het speeltje comfortabel in te brengen is het belangrijk dat je voldoende glijmiddel gebruikt. Voor het gebruik van anale seksspeeltjes is een anaal glijmiddel aan te raden. Deze heeft een dikkere viscositeit waardoor het langer glad en soepel blijft. Heb jij een siliconen speeltje? Dan is een anaal glijmiddel op waterbasis de way to go. Siliconen seksspeeltjes reageren namelijk niet goed op een glijmiddel op siliconenbasis.

Gebruik een anale douche

Gebruik een anaal douche wanneer je zeker wilt weten dat er geen ontlasting meekomt na het verwijderen van je anaalkralen. Een anaal douche vul je met lauw water en breng je vervolgens aan in de anus. Het water kan je er op het toilet weer uit laten lopen.


Heb jij al ervaring met anal beads? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

4 reacties

    1. Hoi Roy,
      Je kan de anaal beads tijdens de seks of tijdens het masturberen dragen. Je brengt ze dan bijvoorbeeld in tijdens het voorspel en trekt ze er langzaam weer uit tijdens of na het orgasme (uiteraard hoef je ze niet zo te gebruiken, het is maar net wat je zelf het prettigst vindt). Het is niet verstandig om ze net zo lang te dragen als een buttplug, omdat anaal beads veel verder de anus ingaan en op die manier voor problemen kunnen zorgen. Verwijder ze dus altijd na de seks of het masturberen.
      Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.445 keer bekeken

Geschreven door

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw… lieve lezer van het online magazine: Wij kunnen niet zonder jou! Wij doen dagelijks ons uiterste best om jullie van amuserende, educatieve en soms ietwat random content te voorzien. Maar helaas hebben wij nog …
1.445 keer bekeken