Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.410 keer bekeken

Hypoxyfilie: opwinding door verstikking

9 oktober 2020,

geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een fetish voor. Deze week lichten wij de -niet geheel ongevaarlijke- fetish hypoxyfilie uit. Benieuwd? Lees dan snel verder!

hypoxyfilie:
zelfst.naamw. (v)

Erotische opwinding door het opwekken van verstikkingsverschijnselen.

Deze fetish is alles behalve onschuldig. Je kan het zelfs gevaarlijk noemen, want jaarlijks overlijden er tientallen mensen door deze  fetish, ook wel bekend als: Stikseks. Zuurstoftekort kan het gevoel van je orgasme intenser maken en dat is de reden waarom veel mensen het fijn vinden als hun partner hun keel dichtknijpt tijdens de seks. Dit kan al gevaarlijk zijn als dit te lang door gaat, maar meestal heeft de partner wel in de gaten wanneer hij/zij los moet laten.

Het uitoefenen van deze fetish kan een dodelijke afloop hebben!

Het wordt echt gevaarlijk wanneer iemand zichzelf verstikt tijdens het masturberen. Dit kan door het dichtknijpen van de eigen keel of door een plastic zak over het hoofd te binden. Doe dit nooit, want het gaat dus wel eens fout.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.647 keer bekeken

Geschreven door

De temperaturen stijgen en de kleren vliegen van het lichaam; de Summer of Love is hier! Naast een verhoogd geluksgevoel, ervaren we ook ieder een boost in seksdrive, en daar moeten we wat mee. Maar hoe maak je er dit jaar écht een hete zomer van? S…
2.647 keer bekeken