It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.121 keer bekeken

9 redenen waarom we een hekel hebben aan zomersex!

29 augustus 2019,

geschreven door

Hittegolven lijken langzaam meer regel dan uitzondering te worden tijdens de Nederlandse zomers. Wij zouden geen rasechte Hollanders zijn als we nooit wat te klagen hadden over het weer, of alles dat met het weer te maken heeft 😉 En hoewel veel mensen wat hitsig lijken te worden van zomerse temperaturen, schijnen we zomersex massaal verschrikkelijk te vinden. In dit blogartikel 9 redenen waarom!

9 redenen waarom we zomersex haten

1. Het is gewoon te heet

We hebben het heet, te heet. We zweten, we plakken. Logisch dat je dan niet echt zit te wachten op een stomende sessie ‘zweet uitwisselen’. Daar krijg je het namelijk nog véél heter van.

Tip! Voorkom oververhitting door samen met je lief onder de koude douche te springen!

2. Irriterend sexy lingerie

Laat die kanten slipjes en uitdagende jarretels voorlopig in je ladekast liggen, want met die warme temperaturen ga je je ongetwijfeld ergeren aan dat geschuur en gejeuk van de synthetische stofjes. Reken maar dat jij je dan niet echt sexy meer voelt!

3. Natte, kleffe lijven

Elkaar zacht en sensueel strelen is er voorlopig niet meer bij. Iedereen zweet en plakt en dat ga je ook merken tijdens de seks. En nee, dat is niet zo opwindend en plezierig als een glibberige body-to-body massage.

Feit! Al dat zweten zorgt er natuurlijk ook voor dat je minder fris gaat ruiken…

4. Moe en loom van de hitte

Hitte maakt ons moe, sloom en slaperig. Het liefst span je je zo weinig mogelijk in. Een actieve work-out in de slaapkamer klinkt dan voor de meesten als een onmogelijke opgave. Het kost gewoon teveel energie!

5. De ramen staan wagenwijd open

Zodra de temperaturen in ons land stijgen, gooien we massaal de ramen en deuren open. Helaas betekent dat ook dat je wat meer rekening moet houden als je even goed van bil wil gaan. Seksen zonder geluid kan natuurlijk altijd, maar zeg nou zelf: daar wordt de ervaring toch stiekem wel wat minder van, hè?

6. Terrasjesweer = meer alcohol drinken

Bij de eerste zonnestralen trekt massaal Nederland eropuit om te genieten van een biertje of wijntje op het terras. Hoewel enige mate van alcohol ervoor kan zorgen dat je meer zin in seks krijgt, zorgt alcohol er tevens voor dat het zaakje wat minder gaat functioneren

7. Muggenbulten en verbrande huid

Zomers weer en verbranden gaan hand in hand samen. En wat te denken van al die vervelende muggen of wespen met jeukende bulten tot gevolg? Seksen terwijl je huid te pijnlijk is om aangeraakt te worden? Succes daarmee!

8. Seks op het strand is meestal niet zo sexy

Staat seks op het strand nog op je bucketlist? Zie jij het al helemaal voor je om met je (zomer)liefde romantisch de liefde te bedrijven op het strand met een ondergaande zon? Vergis je niet, want aan dit romantische idee kleeft een hoop ellende: zand. Overal zand. En dat wil je niet tussen de billen of schaamlippen hebben 😉

Wist je dat… seks op het strand in sommige landen kan leiden tot een flinke boete of zelfs gevangenisstraf?

9. Knus tegen elkaar aan liggen is er niet meer bij

Niet alleen krijg je het ontzettend warm van die zomerse temperaturen. Het helpt ook niet echt dat je partner een behoorlijke lichaamswarmte uitstraalt. Lekker intiem tegen elkaar aan liggen onder jullie deken (wie heeft een deken nodig tijdens een hittegolf?) is er dus niet meer bij!

Heb jij ook zo’n hekel aan zomersex? Of heb jij geen probleem met al die hittegolven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.450 keer bekeken

Geschreven door

Het is moeilijk om niet op zijn minst een beetje nieuwsgierig te zijn naar wat er gebeurt als jongens masturberen. Ze doen het natuurlijk niet publiekelijk en wanneer je ze ernaar vraagt zullen sommigen zelfs ontkennen het te doen! Om je een idee te …
8.450 keer bekeken