NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

7.241 keer bekeken

De 7 soorten seks als je in een lange relatie zit!

8 november 2018,

geschreven door

In het begin van een relatie is alles spannend. Maar hoe langer je bij elkaar bent, hoe beter je elkaar leert kennen. Ook in de slaapkamer. Spanning maakt dan plaats voor andere emoties en daar hoort ook een ander soort seks bij. Wij beschrijven 7 verschillende soorten seks die je kan hebben als je al langer bij elkaar bent.

1. Geplande seks

Hoe ouder je wordt, hoe meer verantwoordelijkheden je hebt. Kinderen, werk, familie en vrienden: daardoor schiet de tijd voor jezelf (of voor elkaar) er wel eens bij in. En heb je dan eindelijk een paar uur niets op de agenda staan, dan is dat een uitstekend moment om in de slaapkamer op elkaar te duiken. Gebruik die tijd om jezelf en elkaar weer eens goed te verwennen!

2. Experimentele seks

Het gevaar van een lange relatie op het gebied van seks is dat alles zo gewoontjes wordt. Jullie zullen al snel een standaard repertoire hebben in de slaapkamer. Makkelijk, maar daar raak je op den duur toch op uitgekeken. Goed om dan af en toe iets nieuws te proberen!

“Probeer af en toe iets nieuws in de slaapkamer om sleur te voorkomen!”

3. Het vluggertje

Een ‘quickie’ kan een enorme boost aan je seksleven geven, juist als in een langere relatie zit. Laat je emoties de vrije loop, geef je over aan de lustgevoelens en neem elkaar, hier en nu. Even snel voordat jullie naar het werk gaan, voordat de kinderen thuiskomen of gewoon tijdens het koken.

4. Goedmaakseks

Volgens sommigen de beste seks die je kan hebben; goedmaakseks. Na een heftige ruzie, misschien zelfs een flinke schreeuwpartij, de tranen weer drogen en elkaar in de armen vallen. Tot de conclusie komen dat jullie gewoon nog heel erg veel van elkaar houden, ook al is hij of zij soms onmogelijk. En de seks die dan volgt… wauw!

5. Buiten de deur seks

Verandering van spijs doet eten. In een andere omgeving zie je jouw partner toch net even anders. En in een ander bed, heb je ook weer een ander soort seks. Dus boek een hotelkamer, gebruik de roomservice, vrij onder de regendouche en geniet van de cocktails in de bar. Gewoon weer op date, je zult zien dat het een ander dimensie geeft.

Tip! Spreek af in een hotel en speel alsof jullie elkaar niet kennen. Ga dus op ‘blind date’!

6. Makkelijke seks

De seks die je eigenlijk standaard met elkaar hebt. Gewoon, omdat het makkelijk is en je eraan gewend bent. Kan heel fijn zijn, zeker als je moe bent en niet teveel wil nadenken. Maar pas wel op dat het niet te saai wordt of dat de sleur erin sluipt…

7. Seks om zwanger te worden

Seks hebben op gezette tijden en in een bepaalde posities om de vruchtbaarheid een handje te helpen. Het lijkt niet ideaal, toch doen veel stellen het. De liefde bedrijven wordt dan al snel omgezet in een verplicht nummertje. Probeer juist in deze periode de intimiteit er in te houden. Maak het extra romantisch en sexy zodat het niet als een ‘moetje’ aanvoelt.

Wat is jouw favoriete soort seks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.141 keer bekeken

Geschreven door

Hoogtepunten op grote hoogte. Toetreden tot ‘The Mile High Club’, de club waar je bij hoort wanneer je seks in het vliegtuig hebt gehad, is iets wat veel koppels op hun bucketlist hebben staan. Wanneer je niet betrapt wil worden en ook nog een beetje…
6.141 keer bekeken