NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

7.188 keer bekeken

De 10 leukste activiteiten voor tijdens Koningsdag!

24 april 2020,

geschreven door

Vind jij het ook zo jammer dat de kleedjesmarkten en festivals er deze editie van Koningsdag niet inzitten? Met behulp van een aantal seksspeeltjes kan je in je eigen achtertuin of woonkamer toch in koninklijke sferen komen. We hebben 10 leuke activiteiten voor je verzameld die je op Koningsdag vanuit huis kunt doen!

schema
Download de volledige flyer

Dildohappen

Koekhappen maar dan met dildo’s! Bind je dildo of buttplug aan een touwtje en laat je partner er – geblinddoekt en al – naar happen. Dit levert gegarandeerd leuke filmpjes op

Buttplugje prik

Bij dit Oud-Hollandse seksspel krijgt je partner een blinddoek om en draai je hem of haar een aantal keer in de rondte. Vervolgens mag je partner proberen de buttplug ergens heen te brengen of misschien zelfs wel in te brengen ( in dat geval wel eerst glijmiddel aanbrengen). Hierna is de ander aan de beurt!

Cockring werpen

Pak je verzameling penisringen en probeer ze in een lege pot of mand in de kamer te gooien. Voor elke keer dat je raak gooit, verdien je een punt.

Sekslaken glijmiddel glijden

Hebben jullie een tuin of een grasveldje in de buurt? Bedek een sexlaken met glijmiddel en maak een lekkere buikschuiver! Wie het verst komt, wint!

Zakdoekje leggen

Buttplug leggen, niemand zeggen. Verras je partner door een buttplug met vossenstaart te dragen!

Download de volledige flyer

Seksschommel Swingen

Een seksschommel is niet alleen leuk voor bepaalde seksstandjes, je kunt er natuurlijk ook lekker op schommelen. Hang hem vandaag om in de kamer en vraag je partner af en toe om je te duwen.

Dilator poepen

Houd een dilator klem tussen je billen en probeer hem in een emmertje te laten vallen!

Jeu de Boules met Ben Wa ballen

Wist je dat je met Ben Wa ballen ook uitstekend een potje Jeu de Boules kunt spelen? Gooi eerst een klein balletje of voorwerp de tuin in en kijk hoe dicht je de Ben Wa ballen in de buurt krijgt!

Spreidstang limbodansen

Bij het immens populaire spreidstang limbodansen, laat je partner op een stoel plaatsnemen met een spreidstang tussen de benen. Begin met de benen zo hoog mogelijk en probeer er vervolgens onderdoor te dansen. Als het lukt, mag de spreistang een stukje lager!

Shibari touwspringen

Wie is er niet groot geworden met Shibari touwspringen? Pak bondage of shibari touw erbij en kijk hoe lang je het vol kunt houden 😀

Wat ga jij dit jaar doen met Koningsdag? Deel het met ons in een reactie!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Hier op de redactie zijn de meningen nogal verdeeld: Is het oké om sokken aan te houden tijdens de seks? De een vindt het vreselijk onaantrekkelijk, de ander geeft er geen moer om. Dan is er natuurlijk nog die ene persoon die vindt dat ‘ie overal me…
6.512 keer bekeken