Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.042 keer bekeken

De 5 meest gekke feitjes over opblaaspoppen

17 februari 2020,

geschreven door

Misschien heb je er eentje in de kast liggen, heb je eentje voorbij zien komen op een (vrijgezellen) feestje, of vind je het helemaal niks. Of je er nu fan van bent of niet, opblaaspoppen zijn van alle tijden en zijn nog altijd een populair masturbatie speeltje. We hebben 5 gekke feitjes voor je verzameld omtrent deze sekspoppen die je wenkbrauwen zullen doen fronsen!

#1 Nazi opblaaspoppen

nazi opblaaspop

Nazi opblaaspoppen, o jazeker! Adolf Hitler heeft tijdens de Tweede Wereldoorlog opblaaspoppen voor zijn soldaten laten ontwikkelen. Dit deed hij omdat de Duitse soldaten zich in Frankrijk maar iets te graag aan de plaatselijke prostituees vergrepen en zo de nodige soa’s opliepen. Om zijn manschappen fit te houden, zette hij zijn wetenschappers aan het werk om een replica van de Duitse vrouw te ontwikkelen. Deze opblaasbare dames waren uiteraard blond en hadden blauwe ogen. De Führer keurde de ontwerpen persoonlijk goed. Of hij daarvoor ook een testritje heeft moeten maken is echter niet bekend.

“Om zijn manschappen fit te houden, zette Hitler hij zijn wetenschappers aan het werk om een replica van de Duitse vrouw te ontwikkelen.”

#2 Vrouw wil op opblaaspop lijken

victoria wildEen paar kenmerken van een sexpop zijn de grote borsten, getuite lippen en pornoblond haar. Het idee van een Barbiepop laten we maar zeggen. Sommige mensen zijn zo idolaat van dit figuur dat het een droom is om er zelf ook uit te zien als een opblaaspop. Een bekend voorbeeld hiervan is Victoria Wild, die inmiddels al meer dan 40 duizend euro’s aan haar lichaam heeft uitgegeven. Inmiddels heeft Victoria een nette 32G als cupmaat, we hopen van harte dat het hierbij blijft.

#3 De Kalupapi opblaaspop

kalu papi sexdollWat zou jij doen? Je hebt geen internet, nog nooit een seksspeeltje gezien, je woont in the middle of nowhere en opeens spoelt er een opblaaspop op je strand aan. Dit overkwam de inwoners van Kalupapi, een klein dorpje aan de Banggai-eilanden in Indonesië. De dag voordat de pop werd gevonden door een plaatselijke visser had er een zonsverduistering plaatsgevonden. De vinder was er gelijk van overtuigd: er was een engel aangespoeld! De visser nam haar mee naar zijn dorp, waar ze van kleren werd voorzien. De ‘engel’ werd vervolgens in een stoel gezet en door het hele dorpje geëerd als een heilige. De onwetende eilanders hebben later tekst en uitleg gekregen van de politie.

#4 Opblaaspop verzamelaar

sextoy verzamelaar
Je kunt er een postzegelverzameling op nahouden, maar je kunt het ook iets pittiger aanpakken. Een echtpaar uit Engeland maakt het echter wel heel bont. Hun verzameling sekspoppen telt inmiddels al meer dan 240 stuks en elke pop heeft een eigen naam gekregen. Elke maand is het echtpaar in de weer met nieuwe poppen of accessoires als kleren en pruiken. Dat dit niet de goedkoopste hobby is blijkt. Het stel heeft inmiddels al dik over een ton geïnvesteerd. Het echtpaar verklaart de poppen niet te gebruiken, maar het alleen om het opmaken en aankleden te doen. Wij trekken dit een beetje in twijfel en zouden wel eens met een blacklight op bezoek willen!

“Het echtpaar heeft inmiddels al meer dan 240 opblaaspoppen in huis en elke pop heeft een eigen naam gekregen.”

#5 Trouwen met een opblaaspop

sekspop

Een sexpop kan al jouw wensen in vervulling laten gaan, soms zelfs je laatste. Dit overkwam een ernstig zieke jongeman uit Beijing, China. Met 28 lentes op de teller wilde de jongen graag nog een keer een bruiloft meemaken, zonder dat hij daarbij een weduwe moet achterlaten. Dit liet hem besluiten om met een realistisch ogende opblaaspop het huwelijksbootje in te stappen. De bruid en bruidegom waren op hun best aangekleed en er werd een fotograaf ingehuurd om dit bijzondere moment vast te leggen. De foto’s van de bruiloft gingen al snel viral in China, hoewel sommige Chinese media het vermoeden hadden dat het om een marketingstunt ging.

Ben jij nog andere gekke opblaaspop-feitjes tegengekomen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

9.181 keer bekeken

Geschreven door

BDSM wordt steeds populairder en de meeste mensen zijn intussen wel bekend met de term. Toch gaan er vele feiten, fabels en onduidelijkheden over rond. Daarom zetten we een aantal feiten en fabels over BDSM voor jou op een rijtje. De grote BDSM Blog …
9.181 keer bekeken